Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Krémový s traktůrkem

Krémový s traktůrkem

Potřebné ingredience

:-)

Postup přípravy

:-) Až zpětně jsem zjistila, že traktůrek má jednu chybu - nemá KOMÍN!!!!! No nakonec to prý nikdo na oslavě nezaregistroval, takže dobrý. Jo hold nejsem technický typ :-D.

Zobrazit více...
DORTY
Pro dva oslavence k 60. narozeninám

Pro dva oslavence k 60. narozeninám

Potřebné ingredience

:-)

Postup přípravy

:-)

Zobrazit více...
DORTY
Ibišek

Ibišek

Potřebné ingredience

sachr korpus, kompotované višně, pařížská šlehačka, smartflex velvet, květ smartflex flower

Postup přípravy

Poslední do série, tentokrát do školy pro třídní učitelku za vysvědčení.

Zobrazit více...
DORTY
Tenisová raketa

Tenisová raketa

Potřebné ingredience

sachr korpus, kompotované višně, pařížská šlehačka, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Svatební + 30 minidortíků

Svatební + 30 minidortíků

Potřebné ingredience

:-)

Postup přípravy

Bohužel mi ještě neposlali fotku, kde jsou dortíky naaranžované na stojanu. :-( Takhle to je takové nijaké :-(

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
dobrá sekaná podle Pepina

dobrá sekaná podle Pepina

Potřebné ingredience

Ingredience •250 g vepřového •250 g hovězího •150 g uzeného masa •1 žemle •pepř •sůl •6 stroužků česneku •majoránka •2 vejce •strouhanka podle potřeby •kousek slaniny •80 g sádla •hladká mouka.

Postup přípravy

Postup


Všechny druhy masa pokrájíme na kousky a umeleme. Přidáme nakrájenou žemli namočenou ve vodě nebo v mléce, sůl, pepř, majoránku, vejce, prolisovaný česnek,…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Medovnik

Medovnik

Potřebné ingredience

1 vejce,2 lžíce medu,30g Héry,250 g hl.mouky,kavova lžička sody,100 g cukru moučka,100 g perníku,100 g oříšků svařené kondenzované mléko ,250 g másla, černá káva s rumem

Postup přípravy

1) Máslo,vejce a med šlehame nad vodní párou,pridame cukr,mouku a sodu,smichame a vytvoříme nelepive těsto.. Vyválíme,udelame kruh,dame na pečící papír a pečeme 4-5 min.180 C

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
SVĚŽÍ POHÁRKY S CITRONOVOU PĚNOU A JAHODOVÝM PYRÉ

SVĚŽÍ POHÁRKY S CITRONOVOU PĚNOU A JAHODOVÝM PYRÉ

Potřebné ingredience

Suroviny na citronovou pěnu: 80 ml čerstvě vymačkané citronové šťávy, 3 PL jemného krystalového cukru, 2 želatinové plátky, 200 ml smetany ke šlehání, 3 bílky, špetka soli. Suroviny na jahodové pyré: 200 g čerstvých zralých jahod, 70 g moučkového cukru.

Postup přípravy

Tento dobře vychlazený citronovo-jahodový dezert, připravený dle italské receptury, je pro nastávající horké letní období přímo stvořený. Chutná však stejně dobře i po celý zbytek…

Zobrazit více...
DORTY
S ibišky pro učitelky do školky

S ibišky pro učitelky do školky

Potřebné ingredience

sachr korpus, pařížská šlehačka, kompotované višně, ganache, smartflex velvet, květ smartflex flower

Postup přípravy

Po pěti letech se definitivně loučíme ve školce, od září už mám doma dva regulérní školáky a tohle je jen malé poděkování pro skvělé učitelky

Zobrazit více...

Kategorie