Patrový s pejskem v hrníčku natřený štětcem
Potřebné ingredience
Spodní čokoládový korpus, tvaroh + šlehačka + jahody + maliny Vrchní korpus red velvet + mascarpone + jahody, K2+WI, pejsek burizonka + pasta dama choco. Váha 6 kg
Ledové království figurka Olaf + Elsa a Anna papír
Potřebné ingredience
Korpus red velvet + mascarpone + jahody, K2+WI, váha 3,2, jedlý papír, stříknuto airbrush
Famfrpál a zlatonka
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém, višně v gelu. K2+WI, váha 3,2kg
Patrový styl Hawai
Potřebné ingredience
Spodní korpus red velvet 23cm + mascarpone a jahody, Vrchní korpus čokoládový a čokoládový krém, K2+WI, váha 6,3kg
***MYSLIVECKÝ***
Potřebné ingredience
světlý korpus + tvarohovo šlehačkový krém + broskve....potah i zdobení smartflex velvet mandle
Rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu nebo jen tak k…
Potřebné ingredience
Balíček vyváleného pizza těsta+++pesto+++rajčata+++mozzarela+++šunka+++olivy, feta…..co kdo má rád.
Postup přípravy
Formu na pizzu si vyložíme pečícím papírem ( můžeme zastřihnout do tvaru kruhu pro lepší manipulaci). Těsto je sice obdélníkové, ale není problém ho pomocí nože upravit do kruhu,…
PEČENÝ ČAJ
Potřebné ingredience
1 kg rybízu, 1 kg letního ovoce, 3/4 kg cukru, 2 lžičky, skořice, 4 ks badyánu (voňavé koření), 5 ks hřebíčku, 2 citrony, cca 2 dcl rumu (nemusí být)
Postup přípravy
Nachystáme si hlubší pekáč...větší ovoce nakrájíme na kostičky (i oloupaný citron) a dáme do pekáče. Přidáme všechno ostatní drobné ovoce, zasypeme cukrem.
Nakonec dáme všechno…
Hovězí plátky s rýží
Potřebné ingredience
Hovězí maso, sůl, pepř, hladká mouka, sádlo, cibule
Postup přípravy
Maso naklepat, osolit, opepřit, obalit v hladké mouce a opíct zprudka na sádle. Vyjmout maso, dát pokrájenou cibuli, až je cibule světle hnědá, dát maso, zalít horkou vodou. Aby…
Štafetky
Potřebné ingredience
4 bílky, 100g cukru, 40g hladké mouky, 50g sekaných vlašských ořechů. Krém: 100g másla, 45g hladké mouky, 60g moučkového cukru, 120ml silné kávy, mletá káva. Čokoláda na dokončení
Postup přípravy
Z bílků ušlehat sníh, ke konci přidat cukr, poté ručně přidat mouku s ořechy. Péct na plechu s papírem na cca 200°C asi 8 min. Korpus překlopit na čistý papír a sloupnout ten, na…
Bílá "čokoláda"
Potřebné ingredience
1/2 hrnku kešu, 1/2 hrnku sekaného kakaového másla, asi 2 lžíce agávového sirupu
Postup přípravy
Rozmixujeme kešu na pastu, přidáme rozpuštěné máslo a sirup, ještě krátce promixujeme. Plníme do formiček a necháme v lednici ztuhnout.