Roláda
Potřebné ingredience
čokoládový krpus, jahodový gel, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, čoko krém, pravý marcipán, váha 1,3 kg
Fotbalový míč s fotbalisty
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel ,šlehačkovo-pudinkový, vanilkový krém, pařížská šlehačka, broskve, potah pravý marcipán, váha 4 kg
Velký cup cakes
Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoláda, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 1,2 kg
Mickey a cup cakes
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, jahodový gel, banánový krém, banány, potah pravý marcipán, váha 6,4 kg
Minnie
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, šlehačkovo - tvarohový krém s příchutí lesní směs, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg
Postup přípravy
Dort je dělaný podle paní Marušky Porazilové. Moc děkuji za inspiraci.
Nemo
Potřebné ingredience
Čoko korpus, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 3,1 kg
Dort - Locika, Rapunzel, Na Vlásku
Potřebné ingredience
těsto:200 g polohrubé mouky, 200g cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 3 vejce, 1 dcl oleje, 1 dcl vlahé vody,kulatá forma 26cm,krém:1/4 l mléka, 1 puding (příchuť dle chuti - použila jsem jahodový), 200 g másla, 130 g moučk. cukru, 1 žloutek (nemusí být),zdobení:marmeláda dle chuti - lépe bez velkých kusů ovoce (ideálně vhodná kombinace s vybraným pudinkem - použila jsem domácí z černého rybízu),potahová hmota Dr.Oetker marcipán, žlutá gelová barva Wilton, kuličky Dr.Oetker, barevné marcipánové hmoty na obrázek a vytištěný obrázek, který postupně rozstříháme na jednotlivé tvary
Postup přípravy
Těsto:nejlépe v robotu zpracujeme těsto (při šlehání ručním šlehačem nemusí být těsto opravdu rovnoměrně vyšlehané):nolej, vejce a vlahou vodu vyšleháme na nejvyšší rychlost do…
Pat a Mat
Potřebné ingredience
Čoko korpus, jahodový gel, šlehačkovo - pudinkový, vanilkový krém, banány, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg
Krteček
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, banány, potah pravý marcipán, váha 3,6 kg