Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Propadlá buchta

0.0
Propadlá buchta

Potřebné ingredience

2 sklenky polohrubé mouky,
1 sklenka cukru,
1/2 sklenky oleje,
3/4 sklenky vlažné vody,
1 prášek do pečiva,
3 vejce,
3 lžíce kakaa




Náplň:
2 tvarohy,
1 vanilkový puding,
2 žloutky,
cukr,mléko

Postup přípravy

Vše na těsto smícháme,nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.Vše na náplň také smícháme a uděláme na těsto mřížky a dáme péct.Náplň dávám do mikrotenového sáčku nebo do zdobícího sáčku.

Upečeno.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mikuli 21. 2. 2009, 20:11
(Y) (Y) (Y)skvělá buchta (Y) (Y) (Y)
maarketa 28. 7. 2007, 18:17
Tak sem jí dneska taky vyzkoušela...jsme na ní dva a zbylo čtvrt plechu za deset minut.Je výýýýýýborná.Jen sem jí místo mřížek pomazalacelou tvarohem...A byla suprovááááá.Díky díky (*) (*) (*)
Raffaelo 14. 6. 2007, 15:45
Tak jsem dneska také dělala buchtičku, a je vynikající (Y) jenom mi ty dva tvarohy přišly moc, stačil by klidně jenom jeden, pak aby se ta směs nevyhodila tak jsem už ho pleskala na buchtu jak jsem chtěla takže je tam toho víc, ale vůbec to nevadí. Tak pro příště, ale dávám jedničku s * (clamp)
Venuška 22. 3. 2007, 23:19
Marti,tak jsem ji dnes večer dělala a musím říct,že nejen skvěle vypadá i úžasně chutná. Moc děkuji. (clamp)
Mati 23. 3. 2007, 7:27
@Venuška To jsem ráda,že Vám chutná a že se povedla (Y)
mikky.h 21. 3. 2007, 7:34
Tak jsem včera dělala Martinko Vaší buchtu a nepovedly se mi mřížky *-),udělala jsem je tam ,ale zmizely dovnitř buchty, o to větší to byla mňamka,chutnalo a to se cení... (F) (F) (F) (F)
Marci75 23. 3. 2007, 7:54
@mikky.h Míšo, ale ono to tak má být :-) Když se čerstvě vytáhne z trouby, tak je tvaroh nahoře, jak buchta chladne, tvaroh se Vám propadně dovnitř . Proto se to jmenuje "propadlá buchta" :-D :-D Autorka asi hotovou buchtu fotila těsně po vyjmutí z trouby (PL) (PL)
Mati (upraveno) 21. 3. 2007, 17:18
@mikky.h Tvaroh ná trochu propadnou do těsta,ale nevím jak moc.
Marci75 19. 3. 2007, 13:01
Marti, mňamka! Já jí dělám už dlouho a vždycky se po ní jen zapráší! Zrovna včera a měla jsem jen dva kousky :-) jen jí dělám trošku jinak - do těsta dávám místo vody mléko. Náplň na mřížky: 1 a 1/2 tvarohu, dva žloutky, vanilkový puding, cukr dle chuti - smíchám. Ze dvou bílků ušlehám sníh a vmíchám do tvarohu, bílek tvaroh zjemní a už nedolévám mléko :-) Taky se dají barvičky obrátit - těsto světlé - vynechte kakao, mřížky hnědé - místo van. pudinku dejte 2 lžíce kakaa. Taky dobrý (L)
Katy9 19. 3. 2007, 12:33
prosím používáte vaničkový tvaroh nebo kostku??? díky...Katka
Marci75 19. 3. 2007, 12:57
@Katy9 Kačko, lze obojí - vaničkový jde lépe našlehat, já používámm polo - nebo plnotučný. Nebo můžete i ten přímo na pečení - prodává se v takové ruličce. Rozdělaný tvaroh dejte do cukrářského sáčku, nebo poslouží i mikroténový sáček s ustřiženým růžkem

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie