Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ludmila K. (eclovicek) ID 619
Lubomír Kotalík
mimibazar.cz/eclovicek
Oblast: Rokycany
Telefon: 774 467 476
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.2.2005
Naposledy: 18.5.2016 17:25
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
73828467
DIČ cz7703300297
HODNOCENÍ 645
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
TOTO JE POUZE VÝŇATEK Z OBCHODNÍCH PODMÍNEK E-SHOPU WWW.ECLOVICEK.CZ. VE VLASTNÍM ZÁJMU SI, PROSÍM, PROSTUDUJTE NAŠE OBCHODNÍ PODMÍNKY PŘED USKUTEČNĚNÍM OBJEDNÁVKY!

DODACÍ PODMÍNKY A EXPEDICE ZBOŽÍ:

Dodací lhůta je 14 dní. Zboží obvykle expedujeme dříve a to v řádu 7-10 dnů.
Ceny všech výrobků na www.eclovicek.cz jsou uvedeny vč. DPH.
Ceny jsou platné do 31.1.2012. To se nevztahuje na slevy a akční zboží.

Daňový doklad (faktura) je vždy přiložena v balíku se zbožím. Faktura slouží zároveň jako dodací a záruční list.
Odesláním objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost jeho objednávky a souhlasí s nákupním řádem e-shopu.
Po odeslání objednávky zákazníkem, dodavatel musí ve lhůtě maximálně 72 hodin odeslat závazné potvrzení objednávky. Momentem potvrzení objednávky dodavatelem (tj. odeslání mailu k odběrateli) vzniká příslušná smlouva a nastávají vzájemná práva a povinnosti smluvních stran. Pokud ve stanovené lhůtě dodavatel nepotvrdí objednávku, zákazníkova objednávka zaniká a není jí již vázán. Zákazník má možnost objednávku zrušit, jestliže odvolání dojde dodavateli dříve, než dodavatel závazně potvrdí objednávku.

Zboží si můžete po předchozí výzvě vyzvednout osobně v provozovně nebo je zasíláme prostřednictvím České pošty (jako Obchodní balík) či přepravcem GP.

CENY JSOU PAUŠÁLNÍ NENÍ TO POŠTOVNÉ, ALE POPLATEK ZA ODESLÁNÍ. Z každé ceny odvádíme DPH.


ZPŮSOB DORUČENÍ POŠTOVNÉ
General Parcel kurýr Kč - Kč 85,-
Zásilka přepravována kurýrní společností GP, možnost sledování na internetu, doručení do druhého dne.

Česká pošta - obchodní balík - Kč 105,-
Zboží zasíláme obchodním balíkem České pošty. Doručení obvykle do druhého dne.


ZPŮSOB ÚHRADY
Převodem na účet u Poštovní spořitelny - ČSOB 210431765/0300 - zdarma

Dobírka - Kč 40,-
Zboží zaslané na dobírku Českou poštou,GP

Hotově-osobní převzetí Volduchy
Objednané zboží lze zaplatit při osobním odběru hotově na adrese Volduchy 20, okr. Rokycany

Při odeslání zásilky budete informováni e-mailem.

Zboží je vždy vyskladňováno a odesíláno bez zbytečných průtahů, tak aby bylo zákazníkovi bylo doručeno v nejkratším možném termínu. Prodejce www.eclovicek.cz nenese zodpovědnost za prodlení způsobené dopravní službou nebo dalšími okolnostmi na které nemá vliv.

V případě zvolené platby předem na účet, bude objednávka zarezervována po dobu 14ti dnů od objednání. Pokud do této lhůty nebudou připsány peníze na účet, bude objednávka stornována a zboží dáno dále do prodeje.
Zboží zasíláme až po připsání celé částky na účet (tj. včetně poštovného).

Pokud po rozbalení zásilky zaslané poštou či GP zákazník zjistí, že obsah byl přepravou poškozen, upozorní neprodleně - do jednoho pracovního dne, písemně na adrese prodejce Lubomír Kotalík, Volduchy 20, 338 22, e-mailem na adresu lida@eclovicek.cz, telefonicky: 774467476. Pokud tak neučiní, vystavuje se riziku, že mu pozdější případná reklamace nebude uznána. Totéž se týká i případných nesrovnalostí v dodávce!

Provozovatel internetového obchodu www.eclovicek.cz nezodpovídá za přepravce (Česká pošta, GP). V případě nedoručení zásilky nás kontaktujte e-mailem na adresu lida@eclovicek.cz, telefonicky: 774467476. Podáme reklamaci příslušnému přepravci. Náhradní zboží zašleme či zaplacenou částku vyplatíme až po vyřízení reklamace u dopravce. O výsledku budete informováni.

STORNOVÁNÍ A VRÁCENÍ OBJEDNÁVKY:
Pokud ve stanovené lhůtě dodavatel nepotvrdí objednávku, spotřebitelova objednávka zaniká a není jí již vázán. Spotřebitel má možnost objednávku zrušit, jestliže odvolání dojde dodavateli dříve, než dodavatel závazně potvrdí objednávku. Po odeslání objednávky dodavatel musí ve lhůtě maximálně 72 hodin odeslat závazné potvrzení objednávky. Momentem potvrzení objednávky dodavatelem (tj. odeslání mailu k odběrateli) vzniká příslušná smlouva a nastávají vzájemná práva a povinnosti smluvních stran.

Bohužel může také dojít i k situaci, kdy nebudeme moci dodat v udané lhůtě zboží, které jste si objednali. Vždy Vás zkontaktujeme nejdříve e-mailem, pokud neobdržíme Vaši odpověď, tak telefonicky a dohodneme se s Vámi na dalším postupu (obdržíte informaci o dostupnosti zboží, nabídneme Vám jiné podobné zboží, storno objednávky). Vyhrazujeme si právo od smlouvy odstoupit v případě, že zboží nebude u dodavatele dostupné. Jestliže za nedodané zboží předem zaplatíte, své peníze dostanete samozřejmě zpět a to do 7 dnů od vzájemné dohody.

Vaším právem podle zákona č. 367/2000 Sb. je i vrácení zásilky bez udání důvodu. Nezapomeňte však, že podle tohoto zákona musíte dodržet několik podmínek - zejména musíte vrátit zboží do 14 dnů od převzetí zásilky a musíte jej zaslat dobře zabalené, aby se nepoškodilo při zpáteční cestě. K balíčku přiložte i kopii útržku z dobírkové složenky nebo kopii potvrzení o převodu peněz. Poté co obdržíme Vámi vrácené zboží, zašleme Vám zpět do 7 pracovních dnů částku za zboží (tj. bez poštovného). Náklady spojené s vrácením zboží, např. poštovné, hradí vždy zákazník. Pokud výše uvedené není splněno, je dodavatel oprávněn zboží nepřevzít.
V případě, že zákazník není schopen vrátit zboží kompletní nebo v případě, že je již opotřebované, má prodejce právo snížit částku k vrácení o opotřebování.


PORUŠENÍ KUPNÍ SMLOUVY:
Pokud zákazník stornuje svou objednávku z e-shopu www.eclovicek.cz po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

V případě nepřevzetí zásilky zasílané na dobírku v úložní době, dojde k porušení kupní smlouvy, protože zákazník je ze strany prodejce automaticky informován o potvrzení a stavu objednávky (elektronickou poštou), veškeré argumentace či odůvodnění nepřevzetí (např.neobdržení oznámenky apod.) jsou brány za zcela účelové. Zákazníkovi bude automaticky účtovány veškeré prokazatelné poplatky, které vznikly při vyřizování a odeslání objednávky.

Za tím účelem je vystavena faktura či zaslány platební informace potřebné k úhradě sankce elektronickou formou se splatností 14 dnů a 0,1% za každý den prodlení, ve které jsou zahrnuty náklady prodejce spojené s objednávkou a expedicí zboží. Zákazník má možnost v tomto případě do 7 dnů aktivně požádat o opakované zaslání zásilky a provede úhradu zboží předem (nejpozději však do 7 kalendářních dnů). V tomto případě mu nebude storno poplatek účtován. Původní cena zásilky však bude navýšena o částku 79,- Kč, tj. náklady na nové doručení, doplatek rozdílu dotované ceny poštovného a balného za první doručení, manipulační poplatek a případné telefonické či administrativní náklady.

V případě neuhrazení objednávky, vzniklých nákladů či storno poplatku v uvedeném termínu, budeme pohledávku vymáhat. Proces je vstřícně nastaven tak, že zákazník má možnost vždy uhradit pouze zaviněnou škodu či náklady.

ZÁRUČNÍ LHŮTY A EXPIRACE:
Záruční doba všech výrobků je 24 měsíců, u šátků Vatanai 36 měsíců. Expirace kosmetiky je minimálně 6 měsíců, expirace potravin a potravinových doplňků minimálně 2 měsíce.


Hlavním cílem internetového obchodu www.eclovicek.cz je naprostá spokojenost zákazníka.
Jestliže se tedy vyskytne jakýkoliv problém či pokud budete potřebovat poradit s výběrem zboží, volejte v pracovních dnech 9-17.30 nebo pište na e-mail lida@eclovicek.cz rádi zodpovíme všechny dotazy.

objednávky vyřizuje Ludmila Kotalíková
tel: 774467476 (Po-Pá 9.00 - 17.30)
e-mail: lida@eclovicek.cz
Vaše e-maily budou vyřízeny nejpozději do 2 prac. dnů.

Kontaktní údaje:

Lubomír Kotalík

Fakturační adresa:

Lubomír Kotalík ml. - eČlovíček
K Vodojemu 31
150 00 Praha 5
IČ 73828467
DIČ 7703300297

Korespondenční adresa, provozovna:

Lubomír Kotalík ml. - eČlovíček
Volduchy 20
338 22
otevřeno dle dohody
od 1. 6. 2007 jsme plátci DPH

Živnostenský list vydal ÚMČ Praha 5, č.j. ZIV/U11622/2006/Pro, ev. číslo 310005-518227651 dne 20. 9. 2006.
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.1.2011, 22:19
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu