Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka D. (DekoraceMando) ID 543260
mimibazar.cz/dekoracemando
Oblast: Praha
Telefon: +420 604 207 689
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.11.2014
Naposledy: 10.1.2015 17:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY

1. Úvodní ustanovení
2. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy
3. Ceny zboží
4. Dodací lhůta, doprava a platba, platební podmínky
5. Odstoupení od kupní smlouvy
6. Jiná ustanoveni
7. Ochrana osobních dat
8. Reklamace
9. Závěrečná ustanovení




1. Úvodní ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě dekoracemando.cz. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatel) a kupujícího (zákazník). Smluvní vztahy podléhají výhradně platným zákonům v ČR a české jurisdikci. Podáním závazné objednávky vyjadřuje kupující souhlas s těmito obchodními a platebními podmínkami a bere na sebe závazek je v plné míře respektovat.



Provozovatel obchodu:

Dekorace MANDO

Identifikační číslo: 66429269
Radka Daňková
Lipová 75
542 26, Horní Maršov

Gsm: +420 604 207 689
E-mail: info@dekoracemando.cz (objednávky, informace, dotazy, Vaše podněty)



2. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy

Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu dekoracemando.cz jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a s reklamačním řádem a že s nimi souhlasí.

Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupující je povinen uvést správné registrační údaje a to zejména úplnou poštovní adresu, na kterou má být zboží odesláno. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím.

Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. V případě nepřevzetí dobírkové zásilky má prodávající dle Občanského zákoníku právo na uhrazení vzniklých nákladů za odeslání zboží a manipulačního poplatku.

Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího zaplacením kupní ceny a jeho převzetím.

Prodávající si vyhrazuje právo požádat kupujícího o případnou písemnou autorizaci objednávky. Místem doručení zboží je adresa doručení uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři.




3. Ceny zboží

Ceny jsou platné dle aktuálního ceníku zboží v době objednávky.

Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.

Ke každé dodávce zboží vystaví prodávající doklad o zaplacení, který zašle kupujícímu spolu se zbožím.




4. Dodací lhůta, doprava a platba, platební podmínky

Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky.

Veškeré zboží v eshopu je zpravidla k dodání ve lhůtě 3-5 pracovních dnů (není-li v detailu zboží uvedeno jinak) a k dodání ihned, nejpozději však do 10ti pracovních dnů.

Předpokládaný termín může být upřesněn při potvrzení objednávky prodávajícím.

V případě, že je zboží dočasně vyprodáno, bude o této skutečnosti kupující neprodleně informován.

V případě, že objednané zboží nebude na skladě dlouhodobě ,nebo je nebude možné předat přepravci z jiného vážného důvodu, má prodávající právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit.

Doklad o zaplacení zboží bude doručen spolu s objednávkou.


Doprava a platba

Česká republika:

ZPŮSOB DOPRAVY:

-Prostřednictvím České pošty obchodním balíkem: zásilka bude doručena do druhého pracovního dne od podání. O odeslání zboží budete informováni e-mailem.

V případě neobdržení zásilky v uvedeném termínu je vhodné ČP kontaktovat a informovat se, zda nedošlo k uložení zásilky, aniž byste obdrželi oznámení. U obchodního balíku je zásilka na poště uložena pouze 5 dní!

-Prostřednictvím PPL: zásilka bude doručena do druhého dne od podání. O odeslání zboží budete informováni e-mailem.

V případě, že zvolíte doručení prostřednictvím PPL, je nutné vyplnit pro doručení takovou adresu, na které budete k zastižení během dne mezi 8.00 - 18.00. V případě, že tímto místem bude Vaše zaměstnání, je nutné uvést kromě Vašeho jména také název a adresu firmy, u které pracujete!


ZPŮSOB PLATBY:

- dobírkou při doručení

- platbou předem bankovním převodem na náš účet: č. účtu a variabilní symbol obdržíte potvrzujícím e-mailem ihned po odeslání objednávky. Zboží Vám bude zasláno po připsání částky na náš účet. Objednané zboží rezervujeme max. 7dní od provedení objednávky. Nedojde-li k uhrazení včas, bude Vaše objednávka stornována.


PŘEPRAVNÉ:
- doručení Českou poštou při úhradě předem na náš účet: 120,- Kč
- doručení Českou poštou při platbě dobírkou: 120,- Kč + 35 Kč dobírka
- doručení PPL při úhradě předem na náš účet: 120,- Kč
- doručení PPL při platbě dobírkou: 120,- Kč + 35 Kč dobírka

- při objednávce nad 2000,- Kč přepravné neúčtujeme (nevztahuje se na příplatek 30,-kč za křehký balík u ČP - viz. pozn.)

Pozn.: Od 1.1.2010 je možné zasílat prostřednictvím ČP i obchodní balík jako křehký!
Toto platí u zásilek do hmotnosti 10 kg a s příplatkem 30,-kč. Doporučujeme zákazníkům, pokud objednávají křehké zboží, tuto službu využít - před odesláním objednávky tento požadavek, prosíme, uveďte do poznámek!


Slovensko:

ZPŮSOB PLATBY:

Bankovním převodem na náš účet: podklady k platbě obdržíte v e-mailu, kterým Vám potvrdíme skladovou dostupnost zboží z Vaší objednávky.

Zboží bude expedováno po připsání částky na náš účet.

ZPŮSOB DOPRAVY:

Prostřednictvím České pošty obchodním balíkem: zásilka bude doručena do 3 pracovních dní od podání. Poštovné činí 280,- Kč. O odeslání zboží budete informováni e-mailem.

V případě neobdržení zásilky v uvedeném termínu je vhodné dopravce kontaktovat a informovat se, zda nedošlo k uložení zásilky, aniž byste obdrželi oznámení!



5. Odstoupení od kupní smlouvy

Kupující má právo odstoupit od smlouvy a to do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí čisté, nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě. O úmyslu odstoupit od smlouvy je kupující povinen informovat předem prodávajícího emailem na adresu info@dekoracemando.cz.

Vrácené zboží musí obsahovat doklad o koupi a bankovní kontakt kupujícího! V opačném případě nemůže být vrácení zboží akceptováno.

Náklady na přepravné a balné hradí kupující a nebudou vráceny. Vrácené zásilky nebudou přijaty na dobírku.

Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží budou peníze za zboží vráceny kupujícímu převodem na jeho účet a to nejpozději do 7 pracovních dnů po fyzickém obdržení a překontrolování zboží.

V případě, že jednáním kupujícího vznikne prodávajícímu škoda ve smyslu par. 55 odst. 1, je kupující povinen tuto škodu uhradit (neúplný nebo poškozený obsah…).

Vyhrazujeme si právo zpětně účtovat u vráceného zboží manipulační poplatek + balné ve výši 130 Kč dle skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží (platí pro vrácení zboží v zákonné lhůtě 14 dnů, nikoliv pro uznané reklamace).



6. Jiná ustanovení, smluvní pokuty

a) V případech, kdy:

• se zboží již nevyrábí nebo nedodává
• se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží
• zboží se dočasně nedováží do ČR nebo není dočasně k dispozici

bude kupující neprodleně kontaktován a bude s ním dohodnut další postup zahrnující i možnost zrušení objednávky nebo její části.


b) Nepřevzaté zboží

V případě, že kupující odmítne zboží převzít, má prodávající právo uplatnit vůči němu smluvní pokutu ve výši 1% z fakturované částky a poštovné za zpětné doručení prodávajícímu.



7. Ochrana osobních dat

Veškerá osobní data a kontaktní údaje uvedené při objednávce zboží jsou určeny pouze pro účely internetového obchodu dekoracemnado.cz, který s nimi nakládá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Osobní data (jako např. jméno, adresa, telefon, e-mail, IČO, DIČ apod.), která jsou součástí objednávky nebo byla sdělena během registrace kupujícím jsou považována za důvěrné informace a jsou chráněna proti zneužití.

Tyto osobní údaje o kupujících nebudou sdělovány třetím osobám kromě těch, které se přímo podílejí na zpracování objednávky (provozovatelé, dopravci, apod.). I těmto osobám však budou sdělovány pouze v nezbytně nutném rozsahu. Kupující souhlasí se shromažďováním, archivováním a používáním údajů o něm, jím uzavřených obchodech při využívání internetového obchodu za výše stanovených podmínek.

Prodávající má povinnost vymazat registrovaného kupujícího z databáze v případě, že o to požádá písemně, e-mailem nebo telefonicky.



8. Reklamace

Reklamace se řídí reklamačním řádem na http://www.dekoracemando.cz/page/reklamace/5



9. Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto jinak.

Odesláním elektronické objednávky kupující akceptuje bez výhrad veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i platnou výši ceny objednaného zboží (včetně expedičních a dopravních nákladů), uvedenou v ceníku internetového obchodu.


Platné od 20.11.2014
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.11.2014, 17:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu