Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ludmila Lustyková (Lidalu) ID 442375
Pa&Ja
mimibazar.cz/lidalu
Oblast: Litomyšl
Ověřená adresa
Telefon: 731590113
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.8.2012
Naposledy: 25.7.2017 14:42
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
73609421
HODNOCENÍ 384
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
OBYČEJNĚ NEPOSÍLÁM. Zboží rezervuji max.3 pracovní dny, jen po dobu převodu peněz! Děkuji za pochopení.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:
Ludmila Lustyková
Partyzánská 321
570 01 Litomyšl
IČO: 736 09 421
Tel. 731 590 113
E-mail: ludmila.lustykova@seznam.cz
Nejsem plátce DPH.

Kamenný obchod:
PA&JA
Smetanovo nám.46
570 01 Litomyšl

Provozní doba:
Po-Pá: 9.00-17.00
So: 9.00-11.00


Protože nabízené zboží je prodáváno i v kamenném obchodě, prosím o pochopení, že stav skladu nemusí být vždy v každém okamžiku aktuální.


REZERVACE - po špatných zkušenostech rezervuji pouze zájemcům, kteří mají o danou věc skutečně zájem a to pouze po dobu převodu peněz na účet max. 2 pracovní dny (nerezervuji typu ,,do týdne se rozmyslím a pak dám vědět, poměřím a zítra napíši). Pokud se peníze na účet nepřipíší, postupuji věc dalšímu zájemci. V případě rezervace na delší dobu požaduji nevratnou zálohu ve výši 30% hodnoty objednaného zboží.


I. Práva a povinnosti kupujícího
Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží doručeno. Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. Kupující má právo stornovat odeslanou objednávku do 24 hodin nebo také po domluvě. To vše za předpokladů, že zboží nebylo už expedováno a nedošlo ke vzniku nákladů na straně prodejce.

Prodávající v souladu s platnou právní úpravou občanského zákoníku umožní kupujícímu během 14 dnů od obdržení zboží toto bez udání důvodu vrátit. Zboží by však mělo být v původním obalu, včetně originál visaček, kompletní a nepoškozené. Při nesplnění některé z uvedených podmínek, má prodávající právo vracenou částku ponížit o opotřebení. Zboží nelze vracet na dobírku, jakékoliv takto vrácené zboží nebude prodejce přijímat.

II. Objednávka a závaznost kupní smlouvy
Objednávka zboží je považována za závaznou a odesláním objednávky kupující prohlašuje, že se podrobně seznámil s obchodními podmínkami a reklamačním řádem platnými v době odeslání objednávky a souhlasí s nimi.
Podmínkou platnosti internetové objednávky je pečlivé vyplnění veškerých registračních údajů dle objednávkového formuláře. Jeho vyplněním a odesláním kupující souhlasí s obsahem objednávky a poskytnutím osobních údajů, které jsou nezbytné pro úplné a včasné vyřízení objednávky. Prodávající se zavazuje vyrozumět kupujícího o způsobu vyřízení jeho objednávky bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 5 pracovních dnů.

III. Záruční doba a reklamace
Zboží je dodáváno se zárukou 24 měsíců, přičemž záruční doba počíná běžet ode dne převzetí zboží. Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně a bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 pracovních dnů od převzetí zboží.

Reklamační list musí obsahovat alespoň datum dodání zboží, název výrobku, reklamované množství, popis závady a návrh na vyřízení reklamace. Prodávající je povinen vyjádřit se k reklamaci do 10 pracovních dnů ode dne jejího obdržení.

Při převzetí zásilky si prosím důkladně zkontrolujte, zda přepravní obal není poškozen a případnou škodu reklamujte neprodleně při převzetí zásilky u doručovatele České Pošty a.s.

V případě, že je zboží třeba poslat zpět prodávajícímu, je kupující povinen zboží zabalit do vyhovujícího obalu (ideálně do originálního). V případě, že kupující originální obal nemá, je povinen na vlastní náklad zajistit obal nový, vyhovující nárokům přepravy. Kupující bere na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží při přepravě nemusí být reklamace uznána.
V závislosti na druhu vad a na povaze zboží, v souladu s právními předpisy platnými v ČR, bude oprávněná reklamace řešena výměnou zboží či vrácením zaplacené kupní ceny.

IV. Dodací lhůta
Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky. V případě, že zboží je na skladě, zavazuje se prodávající je vyexpedovat nebo předat dopravci do 5 pracovních dnů. Dodací lhůta bude přiměřeně k okolnostem prodloužena, jestliže zpoždění je způsobeno vyšší mocí nebo okolnostmi nezaviněnými prodávajícím. V případě, že zboží není skladem, bude prodávající kupujícího informovat o nejbližším možném termínu dodání.

V. Platba a dodání zboží

Platba předem: Po potvrzení objednávky sdělíme číslo účtu a variabilní symbol pod kterým poukážete peníze na náš účet.
Platba při osobním převzetí: Hotově
Platba dobírkou.

Poštovné je účtováno dle tarifu ČP. www.ceskaposta.cz

VI. Odstoupení od smlouvy
Kupující má právo v souladu s platnými ustanoveními občanského zákoníku, ve znění pozdějších změn a doplnění, od smlouvy odstoupit, a to do 14 dnů od převzetí zboží kupujícím bez udání důvodu. Odstoupení od smlouvy musí kupující učinit prokazatelnou formou. Vrácené zboží by nemělo být použito a mělo by být vráceno včetně obalů a etiket. Pokud takto nebude, může si prodávající vracenou částku ponížit o míru opotřebení.

Adresa pro vrácení zboží:
Pa&Ja
Dětský textil
Ludmila Lustyková
Smetanovo nám.46
570 01 Litomyšl

Zásilka musí být odeslána jako obyčejný balík, při zaslání dobírkou nebude adresátem převzat.

Při splnění těchto podmínek a po doručení zásilky prodávajícímu bude uskutečněno s nakupujícím finanční vypořádání dle vzájemné dohody. Situaci je možno řešit dvěma způsoby:

- vrácením hodnoty vraceného zboží na účet - do 14 dnů od obdržení daného zboží
- zápočtem k následující objednávce (hodnota vraceného zboží bude odečtena od vaší následující objednávky).

VIII. Porušení kupní smlouvy
Pokud zákazník stornuje svou objednávku po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

Každá objednávka je závazná

VIII. Závěrečná ustanovení
Všeobecné obchodní podmínky jsou platné a závazné níže uvedeným dnem, pro kupujícího však nejdříve dnem jejich zveřejnění na webových stránkách prodávajícího. Prodávající je oprávněn k jejich změnám bez předchozího upozornění.

Doufám, že se Vám bude v mém obchůdku líbit a budete se sem rádi vracet.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.2.2016, 10:01
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu