Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Vícenásobná registrace, negativa
Helena Štaubertová (sperkyhelen) ID 417611
mimibazar.cz/sperkyhelen
Oblast: Brno
Ověřená adresa
Telefon: 606136162
Registrace: 17.2.2012
Naposledy: 10.2.2016 22:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 64
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě COOLSPERKYHELEN.CZ
COOLŠPERKYHELEN

IČ:65281608

HELENA ŠTAUBERTOVÁ

HAPALOVA 168/8

BRNO-62100

coolsperkyhelen@seznam.cz



1)všeobecné ustanovení


Kupující, udělájící závaznou objednávku potvrzuje, že akceptuje obchodní podmínky vyhlášené prodávajícím pro dodávku zboží. Vztahy mezi prodávajícím a kupujícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné.




2)objednávka zboží

Nabízíme Vám možnost on-line nonstop nákup přímo z Vašeho domova, nebo kanceláře. Cena je vždy uvedena u každého výrobku v českých korunách, cena je konečná, nejsme plátci DPH. Objednávat si můžete jednoduše pomocí virtuálního nákupního košíku, emailu, telefonicky, nebo písemně na naší adrese. Předmětem smlouvy je jen zboží uvedené v kupní smlouvě-objednávce. Rozměry, hmotnost a ostatní údaje uvedené na našich stránkách, prospektech , katalozích jsou údaje nezávazné a vycházejí z údajů výrobce. V případě nesrovnalostí Vás budeme okamžitě informovat.

Zavazujeme se, že svým odběratelům budeme dodávat jen zboží v perfektním stavu a v souladu ze specifikacemi či obvyklími vlastnostmi pro daný druh zboží.

Podmínkou pro naplnění platnosti naší elektronické objednávky, je vyplnění všech požadovaných údajů a náležitostí, uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva následně vzniká samotným dodáním zboží.

V jednotlivých, hlavně cenově náročnějších případech, si prodávající pro vznik smlouvy, vyhrazuje právo pro potvrzení objednávky telefonicky a uhrazení finanční zálohy kupujícího. V případě, že v průběhu doby, kdy bylo zboží objednané, došlo k výraznému zvýšení zmněny kurzu a nebo ke zmněně ceny, či dodávaného sortimentu za strany dodavatele, má naše firma právo objednávku po dohodě s kupujícím modifikovat a nebo od ní jednostraně s okamžitou platností odstoupit! Stejné oprávnění si vyhrazujeme i v případě, kdy výrobce přestane dodávat objednaný produkt a nebo uvede na trh novou verzi produktu, popřípadě výrazným způsobem, zmnění cenu produktu.


Zboží se považuje za převzaté odběratelem od doby, kdy Coolsperkyhelen.cz odběrateli, jeho zástupci a nebo dopravci (který je považován za zástupce odběratele, bez ohledu na to, kdo platí dopravní náklady a nebo pojištění zboží během přepravy) umožní fyzicky disponovat se zbožím v prostorách Coolsperkyhelen.cz a nebo na jiném dodacím místě. Odběratel bere na vědomí, že při plnění závazků Coolsperkyhelen.cz mají uvedené termíny dodávky orientační charakter. Bez ohledu na výše uvedené, Coolsperkyhelen.cz vyvine maximální úsilí pro dodržení uvedených termínů dodávek.




3)způsob doručení a doba dodání

Zboží zasíláme dobírkou, převodem předem na účet, nebo osobní odběr a to přímo na adrese:

Helena Štaubertová


Hapalova 168/8

Brno

Splatnost ceny za zboží je dobírkou při převzetí a předem na účet do 6 pracovních dní před příchodem objednaného zboží. Číslo účtu Vám bude zaslán automatickým emailem po objednání zboží u dodavatele.. Zboží jako osobní odběr se platí přímo na místě majitelce p.Heleně Štaubertové. Zboží zasíláme po celé České republice, dále do zemí EU, prostřednictvým české pošty, do jiných zemích, dle možností a tarifu pošty pokud nebudete zastiženi doma, bude Vám zboží dáno na poštu, kde může být max 14 dní, pokud ale budete mít nějaké pochybnosti o dodání zboží, sami se informujte na Vaší pobočce pošty v určitých městech, nebo vesnici. Z vlastní zkušenosti Víme, že někteří dopravci nedají ani oznámení do schránky! Doba dodání je max. 7 pracovních dní, od přijetí a zpracování objednávky




Prodávající se zavazuje:

- dodat kupujícímu druh a množství objednaného zboží v kupní ceně a za platebních podmínek, které platí v den objednání zboží.

- dodat kupujícímu zboží vhodně zabalené, aby nedošlo k poškození zboží během přepravy

Prodávající nezodpovídá za:

- opožděné dodání zboží zaviněné poštou, respektivě přepravní službou

- opožděné dodání zboží zaviněné nesprávně udanou adresou kupujícího

- za poškození zásilky zaviněné poštou, respektivě přepravní službou

- případné nedodání zboží, ke kterému došlo vinou výrobce (dodavatele) v důsledku jakéhokoliv omezení, popřípadě zrušení distribučních práv a nebo jiných nepředvídatelných překážek.

Kupující se zavazuje:

- objednané zboží převzít, zkontrolovat neporušenost obalu

- zaplatit za zboží v plné výši a ve smyslu platebních podmínek v den odeslání objednávky

V případě, že si kupující zboží nepřevezme (na základě objednávky, jak přes eshop, telefonicky, či emailem) prodávající si vyhrazje právo uplatnit svůj nárok na náhradu vzniklé škody a to jednorázovým poplatkem 30% z celkové ceny objednávky včetně poštovného. Upozorňujeme, že veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené smluvní pokuty a manipulační poplatky), budou postoupeny příslušné společnosti k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených a úroků z prodlení. Prodávající je oprávněný v závislosti na charakteru obchodu (množství,cena,náklady na přepravu,vzdálenost atd..) především při ceně vyšší jak 5000kč, žádat kupujícího o autorizaci objednávky, důvěrným způsobem, např.telefonicky, nebo písemně. V případě odmítnutí autorizace kupujícím, provozovatel coolsperky.cz, považuje objednávku za neplatnou .




4) Garance vrácení peněz do 14 dnů bez udání důvodu


Zákazník( kupující) který není podnikatel, má právo v souladu se zákonem Občanského zákoníku § 53 odst. 7 ze dne 14. 9.2000 od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí zboží bez udání důvodů.


Aby bylo možno tomuto vyhovět, je nutné :
Produkty, které bude zákazník odesílat v rámci této záruky, zpět na adresu obchodníka, musí být v původním obalu, nesmí být použité, nesmí být poškozené, kompletní včetně příslušenství a s originálním dokladem o koupi a zaslané doporučeně na adresu firmy. Produkty zaslané na dobírku nebudou přijaty! Doporučujeme zásilku pojistit. Odpovědnost za vady vzniklé přepravou tak ponese přepravce. Částka za produkty včetně poštovného bude vrácena bezhotovostním způsobem na bankovní účet sdělený zákazníkem nejpozději do 21 dnů.

(Následné vrácení výrobku podnikateli však provádí spotřebitel na vlastní náklady.)




5) Storno objednávky
Zákazník má právo zrušit objednávku do doby, než bude přijata ke zpracování, nejpozději však do 24 hodin od přijetí objednávky systémem.




6) Náklady na použití komunikačních prostředků na dálku

Náklady na telefonování na číslo 606136162 (číslo e-shopu) je zpoplatněno podle aktuálního ceníku Vašeho operátora a tyto náklady si hradí spotřebitel sám osobně.




7) Nepřevzetí zásilky
Každá objednávka je závazná dle Občanského zákoníku § 544-545, zákona č. 40/1964 Sb.
Nevyzvedne-li kupující objednávku zaslanou na dobírku, nevyzvedne si objednávku osobně a nebo nezaplatí převodem, jak uvedl při objednávání, je povinen uhradit vzniklé náklady za objednání zboží ze zahraničí, odeslání zboží, manipulační poplatek (tzv. smluvní pokutu), jejíž výše je 20% z celkové ceny objednávky + poštovného.


Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši. Upozorňujeme, že veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené smluvní pokuty a manipulační poplatky), budou postoupeny příslušné společnosti k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených a úroků z prodlení.



Veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené náklady a manipulační poplatky), budou vymáhány včetně veškerých nákladů s tímto spojených (např. telefonické a administrativní náklady, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba atd.)




8) Záruční doba:

Prodávající firma Coolsperkyhelen.cz poskytuje záruku na zboží v délce záruční doby, která je stanovena zákoníkem ČR a to 24 měsíců pro koncového uživatele, tj. pro zákazníka bez ŽL.



Zjevné vady a poškození musí být kupujícím reklamovány bez zbytečného odkladu, nejpozději však ve lhůtě do 14 dní od doručení zboží. Na pozdější reklamace vad, které jsou zjevné a kupujícímu musely být zřejmé při převzetí zboží a byly uplatněny později než 14. den po jeho převzetí, budou prodávajícím odmítnuty.

Záruka a reklamace

Reklamační řád

1) Prodávající poskytuje záruku na zboží v délce záruční doby, která je stanovena zákoníkem ČR a to 24 měsíců pro koncového uživatele, tj. pro zákazníka bez živnostenského listu.



2) K reklamaci je nutné ve všech případech předložit doklady o prodeji zboží vystavené prodávajícím kupujícímu (kopii faktury nebo paragonu) a seznam závad které produkt vykazuje. Kupující je povinnen předat prodávajícímu reklamované zboží úplné, s kompletní dokumentací. Pokud tak neučinní, je prodávající oprávněn reklamaci odmítnout.

3) Záruka se vztahuje pouze na závady výrobního charakteru.Dle zákona (obč.zák. § 619-622) nelze slučovat záruční dobu s životností výrobků, respektive s jeho běžným opotřebením. Práva ze záruky se rovněž nevztahují na odření, poškrábání, přetržení, zalomení či jiné mechanické poškození. Výrobce nebude -v souladu se zákonem- považovat za oprávněné ty reklamace, jež byly reklamovány později než ihned po zjištění závady a byly i nadále používány.

4) Záruka se nevztahuje na závady způsobené nešetrným nebo násilným zacházením s výrobky, neodbornými zásahy, nedodržením technických podmínek pro provozování a na vady vzniklé v důsledku oprav, které neprováděl prodávající nebo jím pověřená osoba. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací.

5) Nárok na záruku nelze uplatnit, jestliže vady byly způsobeny vnějšími událostmi a nezpůsobil je prodávající.

6) V rámci záruky a záruční opravy se nárokuje výhradně oprava výrobku, nikoli jeho vylepšení proti původnímu stavu.

7) U zlevněného zboží a zboží použitého se záruka nevztahuje na vady, pro které bylo zboží zlevněno, které vznikly v důsledku jeho používání či opotřebení.

8) Výrobky s kameny:

a) výrobky s kameny
při převzetí výrobků s kameny pečlivě zkontrolujte, zda jsou kameny pevně uchyceny. K uvolnění kamínků dochází zpravidla mechanickým poškozením-úder, náraz, nešetrné zacházení- a toto není důvod k reklamaci. Kameny na některých ocelových výrobcích jsou lepeny, proto nesmí přijít do styku s vodou! (koupání, mytí nádobí apod.). V těchto případech nemůže být reklamace taktéž uznána.

9) Reklamované zboží posílá zákazník na vlastní náklady

Zjevné vady a poškození musí být kupujícím reklamovány bez zbytečného odkladu, nejpozději však ve lhůtě do 7 dní od doručení zboží. Na pozdější reklamace vad, které jsou zjevné a kupujícímu musely být zřejmé při převzetí zboží a byly uplatněny později než 7. den po jeho převzetí, budou prodávajícím odmítnuty.
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.2.2013, 18:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu