Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie Č. (Dekorace Aligátor) ID 36105
mimibazar.cz/dekoracealigator
Oblast: Brno
Ověřená adresa
Telefon: 777616442
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.1.2007
Naposledy: 7.9.2019 19:05
Aktualizace: 22.8.2017 22:05
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 35
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL a odpovědná osoba:

Lucie Čechová
Provazníkova 20
61300 Brno
IČ: 87679850
ŽL. vydán pod j.č. MMB/0096398/2011
Nejsem plátce DPH
Bankovní účet u mBANK: 670100-2208885388/6210

tel:777/616442
info@dekorace-aligator.cz

(objednávat můžete kdykoliv, na email se snažím odpovědět v co nejkratší době, spíše ale večer, přes víkend pak většinou v neděli večer nebo v pondělí)

Provozujeme pouze e-shop, na uvedené adrese NENÍ kamenná prodejna.

Kupujícímu je doporučeno, seznámit se s Reklamačním řádem a Obchodními podmínkami ještě před objednáním zboží.

Veškeré ceny zboží jsou koncové, vč. DPH.
Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami.

OBJEDNÁVKA:
Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek. Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami . Upozorňujeme, že veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazená smluvní pokuta) budou postoupeny naší smluvní společnosti k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených
Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího zaplacením kupní ceny a jeho převzetím.
Upřednostňujeme platbu předem na účet.

STORNO OBJEDNÁVKY:
Pokud si objednávku rozmyslíte, můžete ji do 24hodin stronovat, mailem nebo telefonicky, sms.
Prodávající má právo stornovat objednávku nebo její část v případě, že se objednané zboží během vyřizování objednávky přestane vyrábět nebo dodávat na český trh, případně se jeho cena změní. O stornu bude zákazník informován. Pokud již hodnotu objednaného zboží ve stornované objednávce uhradil, bude mu příslušná částka vrácena v nejbližším možném termínu.

DOSTUPNOST a DODÁNÍ ZBOŽÍ,:
Většinu zboží máme na objednání, doba doručení je max.do prac.5-10dní od připsání platby. Zboží, které máme skladem odesíláme ihned po připsání platby.
U zboží na zakázku se může doba prodloužit, zákazník je vždy informován.
Pokud z nějakého důvodu spěcháte na dodání zboží(narozeniny, vánoce...), napište mi to prosím do mailu, pokusím se udělat maximum pro Vaši spokojenost.
Je možný i OSOBNÍ ODBĚR v Brně, po předchozí domluvě.

PLATBA ZA ZBOŽÍ:
Upřednostňujeme platbu předem na bankovní účet u mBANK: 670100-2208885388/6210

POŠTOVNÉ:
Poštovné ZDARMA při nákupu zboží nad 2500,- při platbě převodem (Platí po celé ČR, do 10kg)
Česká pošta:
Zboží zasíláme jako cenný balík, balík do ruky, příp. doporučený balíček . Je možné ho zaslat pilně( dodání do 2dnů) nebo s poj.křehké.
Cenný balík do 10kg: 95,- platba převodem
Cenný balík do 10kg - KŘEHKÉ: 120,- platba převodem
Toto poštovné volte prosím u keramiky, skla, porcelánu, litiny a dalších křehkých věcí.
Nad 10kg doporučuji dopravu přepravní společností a to jak z důvodu rychlosti, kvality.
U nábytku platí cena za dopravu dle dohody.
Slovensko: platba převodem, cena individuálně dle domluvy.

DPD:
Cena do 10kg: 130,- platba převodem
Cena 11-21kg: 170,- platba převodem(Vhodné pro těžší litinová umyvadla)

BALNÉ:
Zdarma.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ VE LHŮTĚ 14DNŮ:
Záruční doba na zboží začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím. Kupující má právo vrátit zboží prodávajícímu ve lhůtě 14 dnů ode dne předání zboží. Zboží musí být prodávajícímu doručeno na náklady kupujícího ve stanovené lhůtě v neporušeném originálním obalu a nesmí jevit známky používání. Reklamace vyřizujeme v souladu s obchodním zákoníkem. Kupujícímu nepřísluší práva se zárukami, jestliže nebyly dodrženy obvyklé obvyklé způsoby užití výrobku, nebo byly na výrobku provedeny úpravy či zásahy, nebo došlo k poškození výrobku hrubou nedbalostí, nebo nešetrným zacházením.
Pokud již se tak stane a budete chtít z jakéhokoli důvodu zboží vrátit, nezasílejte jej na dobírku – takto zaslané zboží NEBUDE PŘEBRÁNO.
Náklady na přepravné a balné hradí kupující a nebudou mu vráceny. Vrácené zboží musí obsahovat veškeré dodací doklady (doklad o zaplacení). V opačném případě nemůže být vrácení zboží akceptováno, a to do doby dodání všech příslušných dokladů.
Pokud bude zboží Vámi nedostatečně zabaleno a cestou poškozeno, bude reklamováno na České Poště (reklamace trvá cca 10 dní). ČP může, ale nemusí reklamaci uznat. V případě jejího neuznání Vám nebudou! peníze za zboží vráceny - doklad o neuznané reklamaci Vám bude samozřejmě zaslán e-mailem.
V případě zjištění rozdílu v množství nebo druhu dodávaného zboží mezi údaji ve Vaší objednávce a skutečně dodaným zbožím, je nutno podat do druhého pracovního dne od zjištění této skutečnosti zprávu na email info@dekorace-aligator.cz nebo na tel:777/616442.
Peníze za zboží budou kupujícímu vráceny převodem na jeho účet a to nejpozději do 10 pracovních dnů po fyzickém obdržení a překontrolování zboží. Pokud budete chtít zaslat vrácené peníze složenkou, je nutné počítat s tím, že Vám bude ze zaslané částky odečten poštovní poplatek dle sazebníku České pošty (www.cpost.cz).Kupující nemůže odstoupit od smlouvy na dodávku zboží upraveného podle jeho přání nebo konkrétně pro jeho osobu, jakož i na zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání.

REKLAMAČNÍ ŘÁD ČR:
Reklamační řád se řídí dle zákona č.40/1964sb. Občanského zákoníku ve znění zákona č.136/2002sb.
Na zakoupené zboží se vztahuje záruka 24 měsíců ode dne zakoupení (počíná běžet dnem převzetí zboží).
Zákazník je povinen zkontrolovat při přebírání zboží, zda obal není porušen a zboží poškozeno či odcizeno. V případě, že ano, musí na místě sepsat se zástupcem pošty protokol o poškození balíku a dohodnout se s ním na dalším postupu. Odpovědnost za poškození zboží dopravou nese plně dopravce. Zároveň musí zákazník neprodleně informovat prodávajícího o vzniklém problému. V případě neporušeného balíčku - při zjištění vady či poškození až po převzetí balíčku musí zákazník tuto skutečnost do 2 pracovních dnů od převzetí reklamovat na České Poště.

V případě, že zákazník chce zboží reklamovat, musí nejprve prostřednictvím emailu nebo telefonicky sdělit, že bude zboží reklamovat. Potom musí zboží řádně zabalit a zaslat (na vlastní náklady) na adresu prodávajícího. Tento postup výrazně urychlí celý reklamační proces. K reklamovanému zboží musí zákazník přiložit písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace, doklady o zaplacení (účtenku či fakturu) a záruční list (v případě, že byl u zboží přiložen).

V případě neuznání reklamce Vám nebudou peníze za zboží vráceny - doklad o reklamaci Vám bude samozřejmě zaslán emailem.
Zboží, které posíláte k reklamaci NIKDY nezasílejte na dobírku, takové nebude přebráno.
Reklamace musí být vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30 dnů, pokud se prodávající nedohodne se zákazníkem jinak... Veškeré vyřizování reklamací se drží platných zákonných norem.
Při uznání reklamace má zákazník právo na výměnu vadného zboží nebo vrácení platby - bez poštovného.
Tento reklamační řád nabývá platnost dnem 1.1.2009 a platí na území celé ČR. Zákazník je povinen se s reklamačním řádem seznámit. Nákupem zboží potvrzuje souhlas s tímto reklamačním řádem a zavazuje se jím řídit. Prodávající si vyhrazuje právo na změny tohoto reklamačního řádu bez předchozího upozornění.

DODATKY:
Dodavatel nenese zodpovědnost za případné barevné odchylky mezi dodávkou zboží a zbožím nabízeném v katalogu e-shopu.Barevné odchylky jsou přímo zavislé na nastavení a barevném rozlišení PC, které prodávajicí není schopen zajistit u obou stran(prodávajicí/kupujicí) obchodu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.5.2012, 22:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu