Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Miluše M. (bellamoda) ID 355253
mimibazar.cz/bellamoda
Oblast: Bruntál
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.2.2011
Naposledy: 1.8.2017 20:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
64613682
DIČ CZ64613682
HODNOCENÍ 42
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci,
jsem ráda, že Vás zaujala některá z nabízených věcí.

Sídlo firmy: HIGH TECH Bruntál s.r.o., Smetanova 24, 79201 Bruntál
IČ: 64613682 DIČ: CZ64613682

PROVOZOVNA: Bella Moda, Ruská 7, 79201 Bruntál

Odpovědná osoba: Morsutová Miluše
email: bellamoda@seznam.cz
Kontakt: 606331874 (10-17hod.), upřednostňuji komunikaci emailem, jelikož jsem celý den v obchodě, ale pokud to je nutné, neváhejte a volejte.

Od každého oblečení, pokud nemám uvedeno jinak, mám po jednom kuse. Zboží se snažím vždy, co nejlépe popsat a změřit. Taktéž se snažím uvádět složení materiálu, abyste byli, co nejlépe informováni o nabízeném zboží.

Vždy uvádím název zboží, velikost a značku, pokud značka není, je dovozcem naše firma, která vozí zboží z Itálie.

Cena zboží je uvedena včetně DPH. Vždy je také uveden poplatek za poštovné dle ceníku České pošty od 1.1.2011, balné si neúčtuji.

Jedná se zásadně o NOVÉ ZBOŽÍ, proto je daňový doklad samozdřejmostí. Ten zasílám společně se zbožím. Na NOVÉ ZBOŽÍ se vzathuje záruční doba dle platného obchodního zákoníku, tedy 24 měsíců od data připsání peněz na účet.

DODACÍ PODMÍNKY
Kupní cena může být zaplacena :
a)hotově v případě osobního odběru zboží na uvedené provozovně
b)bankovním převodem

Údaje k platbě Vám zašlu emailem, nejpozději do 48 hodin, po přijetí Vašeho emailu. Jakmile budu mít peníze na účtě, pokud to stihnu, tak ještě ten den, nejpozději následující den od přijetí Vaší platby zasílám balíček.

Možnosti způsobu doručení zásilky:
a)Českou poštou
b)osobním odběrem zboží dle domluvy

Objednávku lze stornovat do 24 hodin od zaslání objednávky na uvedený mail. Storno je platné, až po mém potvrzení. Vždy Vás budu informovat, že objednávku beru za stornovanou.

Pokud zjistím po obdržení objednávky, že nejsem schopna Vám zboží dodat, neprodleně Vás o této skutečnosti budu informovat. Nikdy nepožaduji peníze, pokud si nejsem 100% jistá, že zboží je na skladě.
UPOZORŇUJI, že i když jste PRVNÍ ZÁJEMCE, neznamená to, že zboží je ještě skladem (prodává se i v obchodě).

VÝMĚNA A VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Kupující (spotřebitel) má právo odstoupit od smlouvy so 14-ti dnů od převzetí zboží. pokud se tak rozhodne, musí zboží poslat zpět prodávajícímu v uvedené lhůtě - předpokladem je doručení vráceného zboží prodávajícícmu (určující je datum odeslání). Po obdržení vráceného zboží prodávající nejpozději do 30-ti dnů od převzetí, zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku na bankovní účet.
V případě, že žádáte o výměnu zboží nebo vrácení peněz, zašlete nám výrobek zpět (po předchozí písemné domluvě) na adresu provozovny, spolu s dokladem o koupi.
V případě, že bude zboží v zákonné 14-ti denní lhůtě vráceno opotřebované či použité, bude částka ponížena o opotřebení výrobku (dle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku). Při zaslání zpět volte vhodný obal, aby nedošlo k poškození zboží při přepravě. Vrácené zboží doporučuji pojistit.
Zboží poškozené při přepravě v důsledku volby nevhodného obalu nelze vyměnit nebo za takové zboží žádat vrácení peněz.
Zákazníkovi bude vrácena částka zaplacená za zboží ponížená o náhradu za skutečně vynaložené náklady dodavatele spojené s vrácením zboží (§ 53 Občanského zákoníku). Náklady spojené s vrácením zboží hradí zákazník!!!
Zákazník nesmí zaslat zboží na dobírku. Při zaslání zboží na dobírku, nechám zboží vrátit zpět.

REKLAMACE
Na veškeré nové zboží je poskytnuta záruka 24 měsíců vztahující se na výrobní vady (§ 620 a násl. Sb. Obchodní zákoník). Na vyřízení reklamace si vyhrazuji lhůtu 30 dnů (§19 Sb. Zákon o ochraně spotřebitele).

Záruční lhůta a reklamační řád se řídí obecně platnými právními předpisy. Za vadu však nelze považovat změnu materiálu úměrnou délce užívání ani závady způsobené nesprávnou údržbou, skladováním a používáním výrobku.
Záruka se nevztahuje na vady způsobené používáním výrobku v rozporu s návodem na použití, nešetrným zacházením, mechanickým poškozením či běžným opotřebením.
Záruka se též nevztahuje na vady způsobené při nadměrném zatěžování, při užívání pro jiné účely než k tomu určené, na vady způsobené vnějšími vlivy v důsledku užívání v nepřiměřeném prostředí/vlhkost, styk s vodou, chemikáliemi, oheň, extrémní teplota, mráz atd./ závady způsobené neodborným zásahem.
Mezi nejčastější špatnou manipulaci se zbožím je praní, žehlení a nošení uvedené jinak než na štítku!

Zboží, které zasíláte k reklamaci s dokladem o koupi, musí být zbaveno všech nečistot. Mokré, zapáchající, plesnivé zboží nepatří do reklamačního řízení. Takovéto zboží je ihned vráceno zákazníkovi zpět!
Veškeré vady je také nutno hlásit ihned, kdy je možná běžná oprava, ne ve stavu destrukce výrobku, či po sezoně!!!
Za vady vzniklé přepravcem –tj. českou poštou neručíme. Tyto vady je nutné reklamovat na české poště.
Reklamaci uplatňujte neodkladně po projevení závady.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení
a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních
podmínkách.

Ochrana osobních údajů
Veškeré osobní údaje, které jdou nám svěřené, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání emailem.

Odesláním objednávky kupující přijímá veškerá ustanovení obchoídních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, též platnou cenu objednaného zboží uvedenou v katalogu,

DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ A PŘEJI PŘÍJEMNÝ NÁKUP
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.2.2011, 11:04
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu