Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina V. (KačenkaK.) ID 3229
Oblast: Brno
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.6.2005
Naposledy: 16.2.2022 11:31
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 34
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Úvodní ustanovení

Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího v rámci smluvních vztahů uzavřených prostřednictvím internetového obchodu www.eZDRAVE.cz. S těmito obchodními podmínkami má kupující možnost se seznámit před odesláním své objednávky a je na ně dostatečně předem upozorněn. Kupující odesláním své objednávky potvrzuje, že se s těmito obchodními podmínkami seznámil a že s nimi souhlasí.

2. Kontaktní údaje

Název: Ing. Kateřina Krásová & Petr Veselý
Kontaktní adresa/provozovna: Na Blatech 155, 252 42 Jesenice
Telefon: + 420 777 241 931 (objednávky), + 420 603 907 167 (poradenství)
Email: objednavky@ezdrave.cz, poradna@ezdrave.cz
Prodávající není plátcem DPH.
IČ: 65236769
Úřad příslušný podle §71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Černošice


Prodávající se zavazuje na písemnou nebo elektronickou korespondenci ze strany kupujícího reagovat neprodleně, nejpozději ve lhůtě dvou pracovních dnů. O případné dovolené budou vždy zákazníci s předstihem informováni přímo na webu.

3. Objednávka

Dodáváme pouze zboží objednané v e-shopu www.ezdrave.cz. Neprodleně po uzavření objednávky obdrží zákazník fakturu v elektronické podobě, která také slouží jako doklad pro reklamaci zboží.
Veškeré objednávky provedené v našem e-shopu jsou považovány za závazné.
Změny v objednávce je možné provést prostřednictvím e-mailu ezdrave@email.cz nebo na telefonu +420 777 241 931.
Zboží zůstává majetkem prodávajícího až do úplného zaplacení ceny objednávky, ať už převodem, dobírkou či hotově.
Ceny v našem e-shopu jsem uvedeny v Kč (v korunách českých), a to včetně daně z přidané hodnoty.


4. Zaplacení objednaného zboží

dobírkou - hotově při převzetí zásilky
osobně – hotově při převzetí zásilky
bankovním převodem – bezhotovostním převodem na č.ú: 670100-2212090836/6210
Pokud platba neproběhne do 14 pracovních dnů, bude objednávka stornována.

5. Doručování zboží, poštovné a balné

Prodávající dodá zboží kupujícímu kompletní, nejpozději do 5 pracovních dnů od potvrzení objednávky. Není-li možné zboží v této lhůtě dodat, bude kupující informován neprodleně po uzavření objednávky, nejpozději do 2 pracovních dnů. Je-li u zboží ladem, prodávající zásilku odešle nejpozději do dvou pracovních dnů. Kupující je povinen zboží převzít a zaplatit. Kupujícímu se doporučuje, aby si zboží při převzetí co nejdříve překontroloval.

Zboží je zasíláno doporučeně prostřednictvím České pošty jako “doporučený balíček“ nebo jako “balík do ruky“ (doručeno do druhého dne od odeslání). Pokud nebudete zastiženi na dodací adrese, úložní doba na poště je 7 dní u “balíku do ruky“, 15 dní u “doporučeného balíčku“. Zboží lze předat po předchozí telefonické dohodě i osobně (Jesenice, Praha 4).

Česká pošta – doporučená zásilka – platba bankovním převodem: 65,- Kč
Česká pošta – doporučená zásilka – na dobírku: 105,-
Osobní odběr – platba v hotovost: 0,00 Kč

U objednávky nad 1.500,- Kč poštovné a balné zdarma při platbě převodem.


6. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy

Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal či dle aktuální dohody. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.

Vrací-li kupující zboží osobně v provozovně prodávajícího, vrátí prodávající výše uvedené platby do 7 dnů od odstoupení od smlouvy kupujícímu.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vrácenou částku.

Odstoupit od smlouvy nelze, pokud byl porušen obal zboží či bylo zboží již částečně spotřebováno.

Prodávající může od smlouvy odstoupit zrušením objednávky kdykoliv před odesláním zboží a to zejména z důvodu nesprávného zadání údajů (místo dodání, telefon, e-mail).

7. Záruka

Záruka se vztahuje pouze na výrobní a materiálové vady. Záruka se nevztahuje na vady vzniklé běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a nesprávným skladováním. Zboží při převzetí zásilkovou službou vždy pečlivě zkontrolujte, poškozené či jinak znehodnocené balíky reklamujte přímo u České pošty a.s.

8. Ochrana osobních údajů

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.

Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.

Toto sdělení kupující může učinit na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Tyto obchodní podmínky jsou účinné od 1. ledna 2014.
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.11.2014, 13:36
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu