Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Š. (EvaZlín) ID 271110
mimibazar.cz/evazlin
Oblast: Zlín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.12.2009
Naposledy: 11.3.2020 10:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 41
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Platba

1) Platba za vydražený předmět musí být provedena do 10 dnů od okamžiku zakoupení.

2) Údaj o čísle účtu a ostatní pokyny nutné k provedení platby jsou uvedeny ve výherním e-mailu od Aukra, který byste měli obdržet na svoji e-mailovou adresu po výhře v aukci. U aukcí typu "kup teď" se Vám údaje také zobrazí na monitoru vzápětí po provedení příhozu.

3) Jediným možným způsobem úhrady je platba předem, a to buďto na náš účet vedený v české bance v měně CZK nebo na účet společnosti Aukro (PayU).

4) Ve zprávě pro příjemce (titulu platby) je nutno uvést Vaše uživatelské jméno na Aukru, tento chybějící, nebo nesprávně uvedený údaj může ztížit identifikaci platby a prodloužit dobu odeslání.

5) Objednávku považujeme za uhrazenou, až po obdržení celé částky k úhradě. Proto upozorňujeme zákazníky, kterí přováději úhradu vkladem v hotovosti na náš účet v bance, že jsou povinni k celkové částce objednávky připočítat poplatek za vklad na pokladně ve výši 10,- Kč. Klienti platící z účtu v cizí měně, musí platbu provést tak, aby nás banka nezatížila poplatky za zahraniční převod (OUR).

6) UPOZORNĚNÍ - nepřijímáme platby zaslané poštou na naši domácí adresu!

7) Objednávky jsou zasílány na základní adresu uvedenou na Aukru, v případě, že si budete přát zaslání na jinou adresu, podklady nám musí být zaslány obratem po provedení nákupu na aukci. UPOZORNĚNÍ! Nikdy nepoužíváme pro zaslání adresu, kterou máte uvedenou v nastavení na Aukru v záložce "Adresa pro doručení".

Odeslání

1) Veškeré zásilky jsou podávány jako prioritní letecké zásilky.

2) Zásilky jsou obvykle doručeny za 4 - 15 pracovních dnů od okamžiku odeslání (většinou za týden), někdy se ovšem může vyskytnout i větší zpoždění.

3) Nemáme žádný vliv na dobu doručení a proto neneseme žádnou odpovědnost za opoždění způsobené poštou!

4) V případě ztráty zásilky, zaručujeme vrácení platby nebo opětovné odeslání. Platba je vrácena až po ukončení reklamace na odesílací poště.

5) Upozorňujeme, že nákupem na našich aukcích, uskutečňujte pořízení předmětu na území třetí země (viz místo prodeje v titulu aukce), což znamená, že se při následném dovozu zboží na území EU se stáváte dovozcem. V případě dovozu zásilek nepatrné hodnoty (do 22 EUR), nebo v případě zasílání zásilek mezi soukromými osobami pro jejich potřebu, není zboží předmětem cla ani DPH, celní úřad je osvobozuje od daně automaticky. Pokud však dojde k vyměření daně z důvodu nadlimitní hodnoty, jste povinni jej uhradit. Nejedná se o dodatečné navýšení ceny prodejcem, jelikož daň vybírá příslušný úřad v ČR pouze od příjemce zásilky. Na tuto proceduru v ČR nemáme žádný vliv, jelikož obchodujeme výhradně ze zahraničí.

Vrácení zboží

1) Kupující má nárok na vrácení zboží bez udání důvodu.

2) Předmět musí být vrácen společně s originální obálkou do 14 dnů od datumu doručení uvedeného na poštovním razítku.

3) Vrácené zboží nesmí být používáno.

4) Vracíme pouze zaplacenou částku za zboží. Platbu provádíme do 7 pracovních dnů od doručení vrácené zásilky, a to po odečtení nákladů na bankovní převod ve výši 20,- Kč.

5) Upozornění! Barevné provedení předmětů zobrazených na Vašem počítači je závislé od technických parametrů a nastavení zobrazení monitoru. Barevný odstín se proto může lišit od skutečné barvy produktu.Z výše uvedených důvodů neuznáváme reklamace z důvodu neshody barévného odstínu.

6) UPOZORNĚNÍ: výše uvedené podmínky se týkají pouze předmětů pořízených v aukcích typu "KUP TEĎ". Neakceptujeme vrácení zboží, které bylo zakoupeno na standardních aukcích s přihazováním. Vzhledem k nákladům spojeným s vrácením (poštovné, náklady na bankovní převod), doporučujeme vystavení předmětu na vlastní aukci. V tomto případě souhlasíme s využitím našich fotografií a popisu aukce.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.6.2013, 17:05
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu