Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Žaneta K. (zaneta82) ID 261954
mimibazar.cz/zaneta82
Oblast: Třebíč
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.11.2009
Naposledy: 20.11.2014 12:11
Aktualizace: 4.5.2013 15:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 182
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám vás na mém nakupování!


Prodávám výrobky od DEDRY. Pokud se vám zde bude líbit, můžu objednat zboží i to co tu nemám vše najdete v katalogách na internetu!

Nakupte u mne za 600 kč výrobky dedra a neplatíte poštovné!!!!

Poštovné je dle tarifu ČP, odesílám obyčejný balík+ pojištění.

Podmínky platby jsou-vždy na účet a předem a po obdržení peněz zboží hned odesílám! Na všem se,ale domluvíme emailem!!
Přeji hezké nakupování!!!
Emailová adresa: obchudek11@seznam.cz
Doba na zpracování objednávky 5 dní


Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na zboží je poskytována záruka 2 roky
Objednané zboží z mého internetového obchodu Vám doručím v co nejkratším možném termínu (z pravidla 3 - 30dní, záleží zda je zboží skladem) od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě, je odesláno do 2 dnů.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

INFORMACE O DODACÍCH PODMÍNKÁCH:
Zboží zaplaťte vždy na účet a předem. čú: 670100-2209367494/6210
Po zaplacení Vám objednané zboží zašlu na adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty.

Zboží odesílám českou poštou a zásilka je vždy pojištěná!

Pokud nebudu schopna objednané zboží do určeného termínu dodat, bude objednatel neprodleně informován. Pokud bylo zboží uhrazeno na účet prodejce, budou peníze neprodleně zaslány zpět na účet objednatele.
Pokud budu schopna dodat objednané zboží jen částečně, bude objednatel neprodleně informován, bude provedeno vyúčtování dodaného zboží a za zboží nedodané bude po dohodě s objednatelem přeplatek zaslán zpět na jeho účet.

Stornování již odeslané objednávky je možné ve lhůtě do 24hodin od jejího odeslání a to emailem na obchudek11@seznam.cz. Do předmětu, prosím, uveďte STORNO OBJEDNÁVKY, datum objednávky, název objednaného zboží a jméno objednatele.

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od jeho převzetí, vrátit zboží nejlépe nepoškozené a zjevně nepoužité. Pokud tyto podmínky budou splněny, vrátí prodávající kupujícímu obratem celou uhrazenou částku, kterou kupující prodávajícímu zaplatil.
Prodávající si vyhrazuje právo strhnout z částky, která má být kupujícímu vrácena, částku odpovídající skutečným nákladům, které prodávajícímu vznikly v souvislosti s vrácením zboží kupujícímu a přeskladněním.
Jestliže nebude zboží vráceno v původním stavu (chybějící visačky, původní obal, použité, opotřebované), pak si prodávající vrácenou částku sníží o hodnotu opotřebení zboží.

Případné reklamace vyřídím k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně nahlásit a to písemnou formou na obchudek11@seznam.cz, a to nejpozději do 3 dnů od převzetí zboží.
Reklamace se vyřizuje dle možností prodávajícího některým z níže uvedených způsobů:
a) poskytnutí nového odpovídajícího zboží
b) oprava vadného výrobku nebo jeho části
Předpokladem pro vyřízení reklamace je její uznání ze strany prodávajícího a následné převzetí reklamovaného zboží na adrese: Žaneta Kudláčová, Mohelno 406, Mohelno 67575
Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku (ne na dobírku) na výše uvedené adrese.
Neručím za vady vzniklé přepravcem.

Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí Zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty. Zákazník má právo kdykoliv písemně požádat o vymazání osobních údajů z naší databáze.
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.1.2013, 16:16
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu