Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Karel Havlík (pavlinahavlikova) ID 232143
mimibazar.cz/pavlinahavlikova
Oblast: Žďár nad Sázavou
Telefon: 603891255
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.7.2009
Naposledy: 23.7.2013 10:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
24271250
HODNOCENÍ 18
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Každý kupující má právo do 14dnů odstoupit od smlouvy dle zákona č. 367/2000 Sb. Pouze, ale nepodnikatelské subjekty. Odstoupení je nutno zaslat písemně. Záruční doba na věškeré zboží se stanovuje na dobu 24 měsíců dle platného občanského zákona.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Všeobecné obchodní podmínky internetového obchodu Kuchyně-nábytek.
Provozovatel-V.I.P. solutions s.r.o.
Neumanova 1453/28
15200 Praha 5
Provozovna: Budeč 67, 59214 Nové Veselí
e-mail: info@kuchyne-nabytek.eu-odpověď na Vaše poptávky do 24hodin.
Tel: 603891255 - volejte denně od 9.00h do 18.00h
IČ 24271250
Nejsme plátci DPH



1. Zboží Vám bude dopraveno na adresu uvedenou v objednávce.

2. Kupují se stává vlastníkem předmětu prodeje po zaplacení celkové ceny.

3. Dodací lhůta pro nábytek je 2-4 týdny

4. Veškerý nábytek je dodávaný ve zdemontovaném stavu. Součástí dodávky je podrobný návod na montáž pro každý jednotlivý kus

5. Kupující má právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu dle zákona č. 367/2000 sb. a to do 14 dnů po obdržení zboží, platí to pouze pro nepodnikatelské subjekty. Odstoupení je nutno zaslat písemně. Pokud se tak rozhodne, měl by nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování a v původních kartonech poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání).
Po obdržení vráceného zboží budou peníze za zboží, zaslány na adresu kupujícího nebo převodem na účet kupujícího a to nejpozději do 14 pracovních dnů po fyzickém obdržení a překontrolování zboží. Zaslání zpět na dobírku není možné a všechny takovéto zásilky jsou ihned odmítnuty a vráceny zpět odesílateli.
Kupující má právo stornovat objednávku bez udání důvodu kdykoliv před jejím závazným potvrzením. Po závazném potvrzení objednávky jen v případě, že prodávající nesplní podmínky dodání. V případě stornování potvrzené objednávky je kupující povinen uhradit prodávajícímu škodu vzniklou tímto jednáním. Prodávající uplatní právo na nutné náklady, zejména v případě nákupu zboží "na objednávku", které bylo nutné na přání zákazníka obstarat, nebo v případě, že v souvislosti se zajištěním zboží došlo již k vynaložení prokazatelných nákladů, jako zbytečná doprava atd. Stornopoplatek je ve většině případů 3% z ceny objednaného (stornovaného) zboží, který je povinen kupující uhradit.

Zákazník může stornovat objednávku do 24 hodin po objednání a to telefonicky nebo e-mailem.

6. Prodejce je oprávněn stornovat objednávku a to zvláště v případě, že se zboží již nevyrábí, nebo se výrazně změnila jeho cena. V případě, že vznikla tato situace, je prodejce povinen kupujícího neprodleně o této situaci informovat.



7. Při druhé a další objednávce, jako stálý klient získáváte vždy 2% slevu na další nákup.

8. U objednávek nad 10 000,-Kč dopravné hradíme my.


9. U objednávek do 10 000,- účtujeme jednotné dopravné za nábytek 380,-Kč. Ostatní zboží se ceny řídí platnými ceníky České pošty a dalších dopravců.

DOPRAVA !

Cena za dopravu je účtována po celé ČR jednotnou částkou 380,-Kč. Zboží u kterého účtovaná částka převýší částku 10 000,- Kč je doprava po celé ČR zdarma.


Záruka na spotřební zboží je 24 měsíců a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku.

Je-li na prodávaném zboží vyznačena v souladu se zvláštními právními předpisy lhůta k použití zboží, skončí záruční doba uplynutím této lhůty.

Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím. Vyskytne-li se na zakoupeném zboží vada, na kterou se vztahuje záruka, kupující uplatní nárok písemně na adresu Karel Havlík, Budeč 67, 592 14 Nové Veselí, nebo na e-mail info@kuchyne-nabytek.eu, uvede zejména jméno kupujícího, adresu, e-mail, telefonické spojení, označení reklamovaného zboží, datum koupě, podrobný popis závady a popis toho, jak k závadě došlo. Po obdržení oznámení o závadách bude prodávající kupujícího informovat o následném postupu v závislosti na druhu zboží, zejména o tom, kam má kupující na vlastní náklady vadné zboží doručit (adresa prodávajícího, autorizovaný servis apod.).

Pro úspěšné vyřízení reklamace je nutné doložení dokladu o koupi zboží a záručního listu reklamovaného zboží. V případě, že je zboží potřeba zaslat prodávajícímu nebo autorizovanému servisu, je kupující povinen zboží zabalit do originálního obalu, popř. na vlastní náklady zajistit obal nový, vyhovující nárokům přepravy. Kupující bere na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží předaného k přepravě nemusí být reklamace uznána.

V závislosti na druhu vad a na povaze zboží, v souladu s právními předpisy platnými v České republice, bude oprávněná reklamace řešena opravou, výměnou zboží či vrácením zaplacené kupní ceny.

Poskytnutá záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.


Reklamace

1. Prodejce odpovídá za veškeré vady zboží a to i za skryté, které se projeví v průběhu 2 leté záruční doby.

2. Záruční doba na věškeré zboží se stanovuje na dobu 24 měsíců dle platného obchodního zákona.

2. Při uplatnění reklamace je nutné předložit dodací list s fakturou.

4. Prodejce však neodpovídá za vady, které vznikly nešetrným, či násilným zacházením.

5. Pokud zákazník při převzetí zboží od dopravce zjistí poškozený obal je nutno s řidičem učinit o tomto zápis.

6. Pokud kupující zjistí vadu na výrobku, případně, že v balení některá část chybí, je nutné o tomto co nejdříve informovat prodejce a to nejraději telefonicky, aby mohla být co nejrychleji sjednána náprava v zájmu kupujícího.

Ochrana osobních údajů

Jednáme v souladu se z.č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Vámi poskytnuté informace budou použity pouze k vyřízení Vaší objednávky. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí kupující se zpracování osobních údajů. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně vyjádřit nesouhlas s evidencí svých osobních údajů. V takovém případě prodávající tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu na základě žádosti zaslané na emailovou adresu info@kuchyne-nabytek.eu.. Prodávající získané osobní údaje nepředá žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky.
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.10.2012, 14:24
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu