Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Helena P. (Helka) ID 15718
mimibazar.cz/helka
Oblast: České Budějovice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.5.2006
Naposledy: 24.11.2019 10:14
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 188
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY

Všeobecná ustanovení

Kupující učiněním objednávky akceptuje „Obchodní podmínky“ pro dodávky zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy kupujícího a prodávajícího se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné, pokud není ve smlouvě stanoveno výslovně něco jiného.

Obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a jeho zákazníků (kupujících) a ve svém aktuálním znění tvoří obsah kupní smlouvy (o dodávce zboží).
Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu objednané zboží za podmínek stanovených těmito obchodními podmínkami (dále jen podmínky) a kupující se zavazuje toto objednané zboží převzít a zaplatit za něj prodávajícímu stanovenou kupní cenu.

Objednání zboží, uzavření smlouvy

V oddíle ,,Jak nakupovat“ se dozvíte všechny potřebné informace týkající se vytvoření objednávky v našem internetovém obchodě.

Zboží lze objednat přímo on-line na internetových stránkách www.zatocsnudou.cz

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. K uzavření kupní smlouvy se nevyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím, smlouva pak vzniká samotným dodáním zboží.

Prodávající je v závislosti na charakteru obchodu (množství zboží, výše ceny, náklady na přepravu, vzdálenosti apod…), vždy oprávněn žádat kupujícího o autorizaci objednávky vhodným způsobem, např. telefonicky, e-mailem či písemně. Odmítne-li kupující objednávku požadovaným způsobem autorizovat, považuje se objednávka za neplatnou.

Místo plnění

Místem plnění se rozumí místo uvedené v objednávce. Datum zdanitelného plnění je shodné s převzetím zboží ze strany kupujícího.

Cena a placení

Nabídkové ceny uvedené na e-shopu prodávajícího jsou platné v okamžiku objednání. Prodávající si vyhrazuje právo změny cen, v případě změny peněžních kurzů, výrazném nárůstu inflace nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek u výrobců a ostatních dodavatelů zboží.

Kupní cena bude považována za zaplacenou teprve připsáním celé kupní ceny za samostatnou část dodávky na běžný účet prodávajícího nebo na dobírku, případně uhrazením této částky v hotovosti u prodávajícího. Prodávající zůstává vlastníkem zboží až do zaplacení úplné kupní ceny.

Faktura vystavená na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím je současně dokladem o zaplacení. Dokladem o zaplacení je rovněž prodejka za hotové vydaná při platbě za hotové pokladnou prodávajícího.

Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak. Uvedené ceny jsou platné pouze při objednání zboží prostřednictvím e-shopu a při platbě v hotovosti (popřípadě dobírkou).

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Zrušení objednávky ze strany zákazníka

Zákazník může do 1 týdne od přijetí objednávky zrušit svou objednávku, pokud ještě nebyla vyexpedována, a to i bez udání důvodu. Zrušit lze některou z položek objednávky, případně objednávku celou. Zrušení se provádí zasláním emailu na: hpouzarova@seznam.cz

V případě, že již byla provedena zálohová platba za zboží, a objednávka je zrušena ještě před expedicí zboží, bude záloha převedena zpět na účet zákazníka, odkud zálohová platba přišla. Pokud byl příjemci platby účtován bankovní poplatek za přijatou platbu, bude vrácená peněžní záloha zákazníkovi snížena o tento bankovní poplatek. Poplatky jsou podle aktuálních platných ceníků banky příjemce platby v okamžiku zaplacení zálohy.

Zrušení objednávky ze strany provozovatele e-shopu www.zatocsnudou.cz

Vyhrazujeme si právo zrušit objednávku nebo její část a odstoupit od smlouvy v těchto případech:

zboží se již nevyrábí nebo nedodává
zboží je dlouhodobě nedostupné
cena zboží se navýšila o více než 10% nebo byla chybně stanovena

V případě, že tato situace nastane, budete o ní informováni emailem nebo telefonicky.

Reklamační řád

Záruční doba začíná běžet ode dne převzetí zboží kupujícím nebo konečným uživatelem. Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně a doporučeně, bez zbytečného odkladu, nejpozději do 3 dnů od převzetí zboží. Zboží, které reklamujete, je nutné vrátit v původním obalu včetně dokladu o jeho zakoupení. Dále je nutné přiložit přesný popis závady.

Doporučujeme i poslat fotografie poškozeného zboží na email: hpouzarova@seznam.cz
Oprávnění reklamace zboží zaniká v případě, že k závadě došlo mechanickým způsobem, neodborným či nešetrným zacházením, tj. provozovatel e-shopu www.zatocsnudou.cz nenese odpovědnost za poškození zboží vzniklých přepravou tohoto zboží, při živelné pohromě apod…

Vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce. Pokud je zboží poškozeno dopravou, ihned při převzetí zboží od dopravce sepíše zákazník protokol o škodě a vymáhá úhradu škody na dopravci.
Reklamační řízení ve vztahu ke konečnému uživateli (spotřebiteli) se řídí Občanským zákoníkem. Reklamační řízení ve vztahu k osobám používajícím zboží pro účel podnikání se řídí Obchodním zákoníkem.

Odstoupení od smlouvy

V souladu s § 53 odst. 4 a 7 Občanského zákoníku má zákazník možnost odstoupit od smlouvy, jež byla uzavřena prostředky komunikace na dálku, bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží.

Právo na vrácení zboží je platné za předpokladu, že je zboží vráceno zpět nepoužité, kompletní a zabalené v původním balení. Možnost vracení zboží se nevztahuje na pečivo, jelikož doba expirace některých druhů je kratší než 14 dnů.

Zákazník je povinen o odstoupení od smlouvy informovat prodávajícího e-mailovou zprávou a uvést číslo objednávky a bankovní spojení, na které si přeje poukázat platbu za vrácené zboží. Zákazník je povinen doručit zboží na místo reklamace a uhradit poplatky spojené s dodáním zboží.
Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme složenkou nebo převodem na váš účet, a to nejpozději do 30 pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme bohužel moci akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

Ochrana osobních dat

Veškeré nakládání s osobními údaji na zdravix.cz se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Provozovatel internetového obchodu zdravix.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty jinak než udává toto ujednání.

Výjimku tvoří pouze realizace samotné dopravy zboží, kdy je nutné uvést základní osobní údaje pro doručení objednaného zboží. Osobní údaje, které vyplňujete při objednání slouží výhradně pro naši interní potřebu a slouží pouze k úspěšnému vyřízení vašeho požadavku. Zákazník má právo kdykoliv zažádat o zrušení a vymazání jeho osobních údajů z naší databáze. Využíváním služeb internetového obchodu zdravix.cz zákazník souhlasí se shromažďováním údajů potřebných k nakupování.

Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto něco jiného.

Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou výši ceny objednaného zboží (včetně případných dopravních nákladů) uvedenou v ceníku na internetové stránce, nebude-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující, po dobu stanovenou k dodání zboží, neodvolatelně vázán.

Účastnící se dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti příslušnými obecně závaznými právními předpisy.

Platné od 1.1.2015
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.3.2015, 7:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu