Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina T. (1612) ID 154075
mimibazar.cz/1612
Oblast: Havířov
Telefon: 773110065
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.8.2008
Naposledy: 5.2.2018 16:34
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 87
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky
Všeobecné obchodní podmínky
Objednávky zboží:

Odesláním objednávky vyjadřuje zákazník souhlas s nákupním řádem firmy.(dále jen "obchodu") a potvrzuje závaznost své objednávky. Na email je zákazníkovi doručena informace o zapsání objednávky do informačního systému. Provozovatel internetového obchodu (dále jen "provozovatel") může do 5 pracovních dnů od jejího obdržení objednávku odmítnout.
V případě jakýchkoliv nejasností má provozovatel nebo jeho zástupce právo kontaktovat zákazníka dle jím sdělených údajů.


Ceny zboží:

Provozovatel je plátcem DPH, všechny ceny jsou také uváděny včetně DPH. Veškeré výrobky nabízené prostřednictvím obchodu jsou standartní kvality a vztahuje se na ně plná záruka dle platných zákonných předpisů a podle záručních podmínek výrobce.


Platby:
na dobírku (hotově při převzetí zboží)
Zboží zaplatíte až při jeho dodání přímo doručiteli (PPL nebo jiný přepravce).


Doručování zboží:
PPL nebo jiný dopravce
Zboží je doručováno na adresu zadanou zákazníkem, o jeho odeslání je zákazník vyrozuměn emailem. Většinu položek odesíláme do10 dnů od přijetí objednávky (během pracovních dnů), u zboží, které není skladem, je doba dodání 4-6 týdnů .
cena dopravného je aktualizována podle ceníku přepravních firem, zákazník si volí dopravce a vidí aktuální cenu v průběhu zadávání objednávky

Zákazník nebo příjemce objednávky má povinnost překontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození. Pokud došlo k poškození, je třeba sepsat zápis s doručovatelem. Zjistí-li zákazník poškození či jiné nesrovnalosti až po převzetí zásilky, je povinen neprodleně kontaktovat provozovatele obchodu.


Záruka na zboží:

Na všechno zboží je záruka 24 měsíců, nevztahuje se na opotřebení běžným užíváním výrobků. Záruka se řídí a je v souladu s platnou legislativou. Reklamace je podmíněna prokázáním nákupu reklamovaného zboží v obchodě, důkazem o nákupu je daňový doklad (může být i v elektronické podobě, byl-li takto zaslán zákazníkovi provozovatelem obchodu).
Možnost vrácení zboží, zrušení objednávky:

Pokud si přeje zákazník objednávku zrušit, musí ihned informovat provozovatele obchodu (emailem nebo telefonicky). Pokud nebylo ještě zboží vyexpedováno, je objednávka provozovatelem stornována bezplatně.
Zákazník má právo již odeslané či jím přijaté zboží vrátit do 14 dnů od jeho převzetí bez udání důvodu v neporušeném stavu a obalu na vlastní náklady - má tedy právo odstoupit od uzavřené kupní smlouvy bez udání důvodů. Pokud bylo zboží používáno a částečně opotřebováno, prodejce určí, o kolik bude snížena vrácená cena úměrně opotřebení zboží. K zásilce je nutné přiložit veškeré dokumenty včetně faktury. Zboží musí být provozovateli zasláno nejpozději 14. den ode dne doručení zákazníkovi. Po doručení zboží provozovateli je zákazníkovi vyplacena částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží ponížené o skutečně vynaložené náklady, případně ponížená o částku za opotřebení, a to převodem na bankovní účet nebo jinak dle vzájemné dohody. Skutečně vynaložené náklady jsou součtem administrativních nákladů na zpracování a vyřízení objednávky, expedici, balení, obalové materiály, dopravné. Provozovatel má právo tyto náklady požadovat i v případě, že zákazník zásilku nepřevezme od doručovatele nebo objednávku zruší až po jejím odeslání.


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Provozovatel neposkytuje žádné údaje o zákaznících a objednávkách žádným třetím osobám.

Provozovatel si vyhrazuje právo obsah obchodu bez předchozího upozornění změnit či upravit (parametry a obrázky, texty, ceny apod.). Všechny obrázky a barvy mají pouze informativní charakter a mohou se odlišovat od skutečné podoby výrobky. Provozovatel neručí za technické specifikace a popisy zboží, které jsou přebírány od dodavatelů a výrobců a mohou někdy obsahovat drobné odchylky.

Autorská práva:
Veškeré informace zveřejněné v obchodě jsou chráněny autorským zákonem. Žádná jejich část nesmí být kopírována ani zpřístupněna jiným osobám bez předchozího písemného souhlasu provozovatele. Při porušení autorských práv bude provozovatel obchodu požadovat kromě sjednání okamžité nápravy také náhradu způsobené škody.

Všechny nabízené produkty jsou v souladu s českými a evropskými normami a předpisy.

Provozovatel si vyhrazuje právo na případnou změnu či doplnění obchodních podmínek.
Tyto obchodní podmínky jsou v platnosti od 21.5. 2009.


Reklamační řád



1. Prodávající odpovídá za to, že prodávané zboží je při odeslání/předání kupujícímu ve shodě s fakturou, především je bez zjevných vad. Prodávající odpovídá i za případné vady, které se objeví v záruční době. Vždy však prodávající odpovídá za vady pouze kupujícímu a záruka se nevztahuje na opotřebení vzniklé běžným používáním zboží.

2. Pokud byla sjednány sleva z důvodu určité vady zboží, nevztahuje se záruka na tuto vadu/vady, pro které byla sleva poskytnuta.

3. Záruční doba je 24 měsíců a počíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím. Pokud je reklamované zboží vyměněno za nové, začíná běžet záruční doba znovu v momentu převzetí zboží.

4. Kupující má povinnost zkontrolovat zboží při převzetí, zejména ověřit, zda je v pořádku obal a označení odpovídá jeho objednávce. Je-li obal poškozen, je nutné provést kontrolu obsahu za přítomnosti pracovníka doručovací služby a případné vady písemně reklamovat v předávacím protokolu a ihned poškození písemně oznámit prodávajícímu.

5. Jakékoliv vady zboží musí kupující písemně (lze i emailem) reklamovat bez zbytečného odkladu, tedy ihned po jejich zjištění. Práva na reklamaci zanikají uplynutím záruční doby.

6. Pokud kupující zboží nereklamuje osobně, zašle reklamaci prodávajícímu emailem na adresu firmy jež zboží dodala.Poté bude dohudnut další postup reklamace, případně sdělena přesná adresa pro zaslání reklamovaného zboží.

7. Kupující je povinen poskytnout součinnost nezbytnou k vyřízení reklamace; např. poskytnout bližší popis či upřesnění závady, na výzvu prodávajícího zaslat zboží zpět na požadovanou adresu v ČR k posouzení oprávněnosti reklamace.

8. U vad reklamovaných v záruční době, které lze odstranit, má kupující právo, aby vada byla bezplatně odstraněna opravením, nebo se může s prodávajícím dohodnout na slevě. Výměna zboží nebo jeho součásti je možná pouze v případech, kdy to není vzhledem k povaze vady neúměrné. Vrácení kupní ceny je možné, pokud prodávající uzná nárok kupujícího na výměnu zboží za nové, toto však není k dispozici.

9. Sleva nebo vrácení peněz se provádí převodem na účet zákazníka, případně jinak po odsouhlasení prodávajícího a kupujícího.

10. Rozhodnutí o reklamaci prodávající sdělí písemně (lze i emailem) kupujícímu a dohodne s ním konkrétní postup vyřízení reklamace.

11. Pokud kupující reklamoval zboží neoprávněně, například nepravdivě uvedl vadu nebo její příčinu, je povinen prodávajícímu uhradit veškeré náklady vzniklé s vyřizováním této reklamace.

12. Prodávající neodpovídá za vady, které:
-vznikly v důsledku jeho opotřebení užíváním, změny zboží vzniklé v důsledku atmosférických či chemických vlivů nebo neodbornou údržbou či nevhodným skladováním
-po převzetí způsobil kupující nebo jiná osoba, nebo vznikly v důsledku vnějších událostí
-vznikly v důsledku neodborné manipulace se zbožím
-vznikly díky nevhodnému vystavení zboží nepříznivým přírodním podmínkám (slunci, dešti, mrazu, sněhu)
-vznikly nadměrným opotřebením v důsledku nevhodného užívání
-vznikly díky mechanickému poškození

Tento reklamační řád je v platnosti od 21.5. 2009.
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu