Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - ženský mozek :-))))

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
O ŽENÁCH
ženský mozek :-))))
Jaký mají ženy mozek?
(správná odpověď: ŽÁDNÝ)

TADY MÁ BÝT BAREVNÝ OBRÁZEK, ALE NEJDE MI SEM DÁT:-(((((

1. MÍCHA
Tento orgán centrální nervové soustavy zajišťuje základní reflexy, které mají i ženy společné se všemi ostatními vyššími živočichy. Sice jsou u žen mnohdy zpožděné, ale fungují.

2. VIZUÁLNÍ PŘÍJEM INFORMACÍ
Již od dětství je jediné centrum na zpracovávání vizuálních informací zablokované všemu, co je o trochu moudřejší než přihlouplé ženské časopisy jako Cosmopolitan. Blokace se spouští jediným pohledem na panenku Barbie.

3. KOMUNIKAČNÍ CENTRUM
Přes toto místo se řídí většina volného času ženy, tedy toho, který věnuje hloupému tlachání se svými přítelkyněmi. Proud slov vycházející odtud není nijak kontrolován, a proto se přirovnává k puštěnému vodovodnímu kohoutku.

4. KONTROLA STYKU S MUŽI
Takřka cenzurní mozkový orgán, přes který se profiltrovávají všechny styky ženy s opačným pohlavím. Jediným blokačním prvkem je stav konta. Tedy peníze a zase peníze!

5. CENTRUM SEXUÁLNÍ LIBOSTI
Muž, jenž projde přes hráz orgánu č. 4, je otestován v akci. Po prvním výkonu je v mnoha rovinách srovnáván s ideálem (podle Cosma a kamarádek). Pokud nevyhovuje (má ho malého, usnul...), putuje znovu do zóny 4 a hranice (konto) se zvýší.

6. PŘEDSTAVA IDEÁLNÍHO MUŽE
Už od časného dětství je ženám naléván do hlavy obraz ideálního chlapa. A to tak intenzivně, že se napevno usadí v mozku. Je charakterizován Ferdou mravencem s vizáží Brada Pitta a kontem Billa Gatese. Každý vztah je pro ženu kompromis!

7. EMOCE A ZASE EMOCE
Orgán, který je naprosto mimo volní kontrolu ženy. Má ale největší vliv na její vnější projevy, naprosto nečekaně spouští pláč anebo romantické nálady v nesmyslných chvílích.

8. ROZMNOŽOVACÍ NÁDOR
Zhoubné bujení, které se automaticky spustí u každé ženy, pokud muž prošel přes všechna cenzorní centra. V začátcích se dá bujení utlumit rozumnou manipulací, ale časem musí dojít k radikálnímu řezu. Opusťte partnerku!

9. CENTRUM "MÁM MALÁ PRSA!"
Místo, odkud se v pravidelných velice krátkých intervalech vysílají signály, které mají vliv na dlouhodobé i krátkodobé chování ženy: "Mám malá prsa." "Jsem tlustá!" "Nejsem sexy." Na základě stimulu vnímá žena všechny ostatní jako krásnější.

10. ZÓNA "NEMÁM CO NA SEBE"
Zatemňuje poslední zbytky zdravého rozumu, kdykoli se žena podívá do skříně anebo se má obléknout. Okamžitě reaguje frustrační depresí: "Nemám co na sebe!"
11. ORIENTAČNÍ SCHOPNOST
Čím dál tím víc zakrňující orgán orientační schopnosti. I přes velikou snahu procvičovat ho, stimulovat ho medikací, se ho nepodařilo zachránit. Je u žen naprosto zbytečný, protože vůbec nefunguje.
12. NIC, DUTO, PRÁZDNO
Největší část mozku ženy je k ničemu. Nepodařilo se v něm zaznamenat ani sebemenší aktivitu, nefunguje ani jako přenosný anebo skladovací. Prostě jen vyplňuje prostor, aby mozek nekloktal v lebce.
A. ROZUM A TVORBA MYŠLENEK
Nejmenší součást ženského mozku. U většiny žen je definitivně odpojena od komunikace se zbytkem těla. Má funkční kapacitu jedna rozumná myšlenka za týden, pokud se nezadře a nemusí být restartován.
B. PAMĚŤ
Ukládací paměťové centrum, které má kapacitu asi jako poškozená disketa. Proto se na ni nevejde nic víc než jméno, příjmení, velikosti šatů a značka oblíbené kosmetiky. A i to bývá často zavirováno!
Vložil(a) Lidka V. (veveřice 1) ID 24363 | zobrazit další vtípky
<< Holky něco pro zasmání | ženský mozek :-)))) | JAK LOVÍ ESKYMÁCI :) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu