Tak akorát nevím, co je v tom kelímku, jinak nic špatného nevidím....mě spíš přechází chuť kdekoliv, kde vidím hygienicky oplachovaný šufánek na kopečkovou zmrzlinu ve sklínce se zakalenou vodou, tam se ty bakterie zvlášť v tom teple musí množit geometrickou řadou
já si zase myslím člověk vidí před očima co dělá a mě příjde že bude právě dobrá,to jen my máme neustále v hlavě,že vše co je za našima hranicemi je hnusné,špatné a špinavé.....já bych mohla vykládat jaké potraviny máme u nás a co z čeho se u nás dělá
Takhle to vypadá divně, ale vy víte, co se děje se zmrzlinou, než se dostane v sámošce do mrazáku? Všechno to prochází stroji a je to možná větší patlanina než thajská zmrzlina Nebo ty naše úžasné točené z prášku ..... Viděla jsem výrobní linku Orionu na tyčinky Deli, od té doby to nekupuju
Tady je fakt vidět, co do toho dávají, že je to čerstvé, já bych si i dala ... A hygiena je kolikrát moc neřeší ani u nás při podávání zmrzliny, co si budeme povídat ....
Tak šlichta, patlanina (viz. komenty níže) je přece každá zmrzlina, kdy není není zmrzlá . Já bych si dala. Aspoň člověk vidí, co v tom je - což se o "továrně" připravovaných zmrzlinách říct nedá. Vůbec bych se nedivila, kdyby se takováto příprava zmrzliny (cold stone) dostala k nám a stál se z toho trend a všichni by z toho najednou byli paf a chodilo by se na tuhle "cold stone ice cream", jak na kdoví co.