Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - jak jsme honili autobus student agency

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
OSTATNÍ
jak jsme honili autobus student agency
dám to sem, ted už se tomu směju, ale včera jsem měla málem zástavu srdce:-))syn, 19 a půl měl už měsíc zaplacený jazykový pobyt v anglii v londýně, stálo to 40tisíc na měsíc plus kapesné. měla sem nevím proč, zafixováno, že jede v neděli 31.7. večer, tak sem mu v pátek sbalila věci, odjeli jsme 60 km za prahu, syn zůstal doma. v neděli sem měla naplánováno jak ráno usmažim řízky aby muj malej chlapeček:-)měl co papat cestou, a dovezu mu je do prahy, a vyprovodíme ho na florenc v 6 večer. jo, prd...v sobotu v 6 večer mi volá, prej mami sem na florenci, jelo se už dneska, autobus mi ujel..málem mi klepla pepka..jel ještě s kamarádem, a ten mu volal až když syn nebyl u autobusu. blb se taky už nepodíval do těch papírů a myslel že jede v neděli. já vim, neuvěřitelná blbost. tak sem 60 kilometrů od prahy začala řešit infarktovou situaci,volala sem bráchovi, kterej naštěstí bydlí v praze, pak synovému kamarádovi do autobusu, aby mi dal stevardku, tomu sem se nemohla dovolat, volala jsem do student agen. tam mi řekli, že autobus má za půl hod zastávku v plzni, další až v bruselu..pak sem se dovolala kamarádovi, ten mi dal stevardku, tu sem skoro s pláčem díky mým splašeným hormonům na kolenou prosila at na něj v tý Plzni počkaj, slíbila že chvíli jo, brácha můj nás zachránil naložil syna, a za 40 minut s ním byl v plzni,autobus nakonec stihnul..jen neměl ještě vyměněný peníze kapesný, ale i to už vyřešil, už je ubytovaný v londýně a koruny si taky vyměnil..na student agenc. mi řekli že by to byl problém kdyby nenastoupil, už sem si představovala jak nikam nepojede, budem platit nehorázné storno poplatky,v postatě jsem na takové situace zvyklá:-)páč já nemám nic normálně:-))z maličkostí se nehroutim, ale včera sem měla málem infarkt:-)))od ted si všechno 3 krát přečtu, a zapíšu:-)))
Vložil(a) Jana R. (íháček) ID 1973 | zobrazit další vtípky
<< úchvatný časosběr...BRAMBORA JE VÍTĚZ!! | jak jsme honili autobus student agency | Pepíček >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka P. (leenkii) ID 57484 (1.8.2011, 15:08)
(Y) Zvládnuto (Y)
ODPOVĚDĚT
Miluše Š. (mili111) ID 115880, mimibazar.cz/mili111 (31.7.2011, 23:10)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (31.7.2011, 22:02)
Asi dost dobrá historka ,-)...soudě podle komentářů (Y)...ale ani na třetí pokus jí nejsem schopná přečíst :´( Tenhle halabala styl ,-) nedávám :´(
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 43101 (1.8.2011, 16:07)
nedáváte ani halabala styl (H) vy jste hodně náročný člověk, v RF nesnášíte holuby, v diskuzi téma dovolená Rusáky, mohu se zeptat - jste tak přísná i na sebe samotnou ?
ODPOVĚDĚT
Dana V. (dannella) ID 328889, mimibazar.cz/dannella (31.7.2011, 21:16)
Zcela vám rozumím , taky jsem měla pár infarktových stavů. ,-)
Adrenalin mi v těch situacích pomohl - vždy se najednou objeví to racionální uvažování . Gratuluji zvládla jste to na jedničku ,-) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea Š. (azulka) ID 60539, mimibazar.cz/azulka (31.7.2011, 20:17)
My jsme zase pro změnu chtěli vyzvednou dceru z tábora o den pozděj.Seču v klidu trávu na zahradě,do toho dcera volá : mami ,už jedete? A já v klidu,ne,až zítra.Ona na to,ale všichni už jeli dnes. Nechala jsem sekačku sekačkou,naskákali jsme do auta a fičeli.Tak rychle jsme trasu Bruntál-Brno už nikdy potom nezvládli.Od té doby si všechny datumy táborů čtu obvzlášť pečlivě.Dcera byla spokojená,vedoucí tábora si ji vzal k sobě domů,dostala oběd a zmrzku.Jen já si připadala jako poslední sociálka,která neví,kdy pro dítě.
Dnes už se tomu směju a Zuza při každém odjezdu z domu s úsměvem říká: to nevadí,když pro mě přijedete pozděj ,-)
ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (31.7.2011, 20:12)
Jani, ale podívejte jaká jste supr manažérka - zvládla jste to zorganizovat naprosto dokonale (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Radoslava B. (Raduss) ID 351062, mimibazar.cz/raduss (31.7.2011, 20:05)
,-)tyjo, me by kleplo.. ale co nadeláte.. ja jsem taky šílený plašan ,-)
ODPOVĚDĚT
Šárka O. (sarah.05) ID 111983, mimibazar.cz/sarah05 (31.7.2011, 18:56)
,-) Tak to já s tou samou cestovku taky měla užitek.Jen s tím rozdílem,že jsem jela s dětma z Itálie a kamarádovi,který měl pro nás přijet jsem řekla,že přijedu v sobotu dopol. ,-) Na poslední chvíli jsem zjistila,že jsem měla přijet až v neděli v 10.h.Nakonec vše dobře dopadlo.(ale asi by tam na nás čekal hodně dlouho ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu