Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - ČÁPI S MÁKEM ANEB KAPOR NA TORTE

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
VIDEA
ČÁPI S MÁKEM ANEB KAPOR NA TORTE
VÁŽENÉ DÁMY PUSŤE SI 48MINUTU A DÁL............PADÁM SMÍCHY A NEVÍM CO SI O TÉ PANÍ MYSLET
PŘEJÍT NA ODKAZ
Vložil(a) Petruška v. (suchdolanda) ID 143305 | zobrazit další vtípky
<< Myslíte, že i my takhle dopadneme? ... | ČÁPI S MÁKEM ANEB KAPOR NA TORTE | Pro silnější povahy - došlo mi švagrové Leni >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem: 25 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Milana B. (Midlajda) ID 15287, mimibazar.cz/midlajda (5.9.2010, 15:59)
Myslím,že si Ivetka udělala vytouženou reklamu,ale asi né tu po ktere toužila. Když ju poslouchám,zvedá se mi glykemický index ,-) ona je tááák blbá. jak si tohle někdo muže pořídit do života. Chudák Arťa
ODPOVĚDĚT
Andrea G. (GREPIK) ID 15223, mimibazar.cz/grepik (5.9.2010, 13:59)
,-) o Ivetě jsem si myslela už dlouho že je blázen,ale to co předvedla za celý týden..........to je děs.............vařila s doutníkem(teda vařili kamarádi) ,objímala stromy a pak ty Éčka .....a že ona je čistá....................
nejvíce mě fakt pobavilo jak zase začíná uplně nový čistý život.............je fakt trapná
Velice mě překvapila Agáta............změnila jsem trochu názor na ní.Byla fajn holka i Zuzka,ty dvě mě přišly jediné normální :-$
ODPOVĚDĚT
Jana K. (Bylinka1) ID 86605, mimibazar.cz/bylinka1 (5.9.2010, 13:05)
No,já jsem to sledovala celý týden a střídavě jsem :-ovalila oči a nebo se ,-)smíchy válela,ale každopádně jsem si o nich udělala obrázek a bylo to docela překvapující :-$.Jinak ale jako pořad v hlavním televizním čase děsný 8-|
ODPOVĚDĚT
Jindra D. (nula) ID 29639, mimibazar.cz/nula (5.9.2010, 10:49)
No pani má svérázný způsob vyjadřování - to je děs. Nicméně jsem s ní v ledasčem souhlasila. Jen mne naštvala jak prohlásila že ona jediná vařila sama.Vždyť Agáta vařila naprosto sama a podle mne byla nejšikovnější.
ODPOVĚDĚT
Eva V. (E.Evulenka) ID 130743, mimibazar.cz/eevulenka (5.9.2010, 8:58)
Docela by mě zajímal názor zkušeného psychologa na tyhle "dámy" / paní z košic, paní Eva a ta německá producentka/ Jediná Iveta /ať je jaká chce/ to řeší a přiznává , že je duševně nemocná, ostatní si stále nepřiznávají že jsou "na hlavu". Agáta mě mile překvapila, chovala se tam vážně ukázkově i s Zuzou. (clamp). Snad by se ty dotyčné uživily v nějaké reality show NAJDĚTE SVÉHO PSYCHIATRA (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 20487 (5.9.2010, 7:40)
Mě svým chováním příjemně překvapila Agáta Hanychová..
ODPOVĚDĚT
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (5.9.2010, 10:57)
Ano, se Zuzkou byly jediné normální ženské. Máziková mi v tomto klipu vadila nejvíc, brrrrrr. Ono je sice pěkné, že Ivetě řekla, co si myslí, ale o upřímnost v tomto případě nešlo, spíš o to, že nedokázala unést kritiku, prostě to nezvládla a chovala se tam jako slepice. A ta žena z lidu má taky dost. (N)
ODPOVĚDĚT
Petra P. (Johnova) ID 50645, mimibazar.cz/johnova (5.9.2010, 9:53)
Mě taky,měla to vyhrát. Byla jediná ktrerá vařila sama a zvládla to skvěle.
ODPOVĚDĚT
Eva V. (E.Evulenka) ID 130743, mimibazar.cz/eevulenka (5.9.2010, 8:28)
Mě také (Y) , od ostatních jsem to čekala a ani mě vlastně nepřekvapili. +o( +o( +o( +o(
ODPOVĚDĚT
Kateřina Š. (kačena) ID 38, mimibazar.cz/kacena (4.9.2010, 23:32)
mezinárodní elita :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Eva P. (plamenek) ID 222118 (4.9.2010, 22:17)
Nechtěla jsem to vůbec sledovat,ale tv Prima dosáhla svého,sledovali jsme to,nemusím nikoho z nich.Ale měla pravdu ta Mojseová i když jí podala ,tak jak je ona zvyklá.Jen se ptám,,co si ta tv myslí o divácích,že si dovolí vysílat takové ubohosti.Je fakt,že mám ovladač v ruce a buď přepnu nebo vypnu.Vadí mi jen ta úroveň.
ODPOVĚDĚT
Eva Č. (adriana1) ID 70015, mimibazar.cz/adriana1 (4.9.2010, 21:52)
PRO MĚ JE TEDA CELEBRITA ,-) LIDA (Y) (Y) (Y) TO JE SUPR BABA TA SI DA RADŠI BAKETU A JE TO :-D :-D :-D :-D :-D JINAK JAK SE TADY PIŠE TRAPAS :-p
ODPOVĚDĚT
Kristýna P. (marge) ID 110 (4.9.2010, 21:30)
Celý ten pořad mi přijde maximálně trapný a neprofesionální +o( Dívala jsem se pár minut a styděla jsem se za všechny :^)
Tahle ženská je totální namyšlená kráva,která si myslí že když má prachy tak snědla všechnu moudrost světa.
pardon,ale celé mi to přijdejako ubohá trapárna 8-| A nechápu proč jdou ti lidé do takového pořadu a pak si pořád jen na něco stěžují :^)
ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (4.9.2010, 21:07)
Tak jsem projela všechny díly a musím říct že i když je tato dáma obr drsná , tak v podstatě měla pravdu. Ne že bych takovému vyjadřování fandila, to fakt ne, ale ta sestava akorát bud na bordel a nebo Bohnice. Iveta tam měla být už dávno. Jediná Belohorcová se chovala slušně a neutrálně, jinak fakt degradace jako hrom, toto mají být celebrity, akorát na blití, mě toto přijít do baráku tak s nima bez milosti vyrazím futra, (D) (hello)
ODPOVĚDĚT
Martina P. (Krtečková) ID 158955 (4.9.2010, 20:22)
Já jsem dneska shlédla ráno všechny díly a čekala jsem že se tato paní někde projeví.... ,-) mne teda osobně přišlo že to bylo všechno strašně umělý a jak se tam všichni měli rádi - a pak se za rohem takhle pomluvili.... ,-) (zip) to musel vybírat snad jen ten kdo věděl že tyhle lidi k sobě prostě nepasují a udělal z toho takovou reality show protože tohle některé lidi prostě bere..... :-$ já jsem se na to koukla až na netu a pobavilo mne to - život jde dál....nechtěla bych bejt celebritou :-| (F)
Jinak mne osobně se nejvíc libila co se týče vaření Agáta - měla jednoduché jídlo a to že vařila u svý mámy Veroniky tak jak všichni viděli barák se jí ještě staví :-) pa
ODPOVĚDĚT
marie m. (marz) ID 224283 (4.9.2010, 19:54)
viděla jsem už včera-a nechápu ani smysl této soutěže +o( ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Růžena K. (pramelka) ID 194705, mimibazar.cz/pramelka (4.9.2010, 16:13)
,-) ,-) ,-)tý ta huba teda jede (Y),já bych už nevěděla co řikat :-D :-D :-D
nemám tuto pani vůbec ráda,ale libí se mi co teď řikala (clamp) (clamp)
Ty ,,Celebrity´´vybíral kdo *-)?je to jedna vykopávka za druhou 8-|.Buster (N)?Agáta další koště (N),a do toho Ivetka 8-|.Vůbec jsem se na to nekoukala,protože tenhle druh pořadů nemám ráda.Ale tady mi to nedalo po těch komentářích.
No co každá publicita se počítá,že.A tyhle by za to daly i život (smich) (smich)
ODPOVĚDĚT
Paulína F. (ocicko26) ID 228409 (4.9.2010, 15:28)
taky si taky dovolím komentář ,-)
moc jsem se těšila na tuto relaci. ale taky jsem moc sklamaná.
:´(
až na Zuzku Belohorcovú se chovali ty ,,dámy´´ jak slepice...
a co se týče Nory Mojsejové, já jsem slovenka a zrovna z Košic, tak vím o ní asi trošku více. je to hrozná baba, nemusím ji ani za mák, zžije v luxuse samej gýč. ale myslím že ona na závěr v tý dokrůtce vyjadřila konečně nahlas to, co si mnoho lidí říkalo... normálně jsem jí fandila. i když ji nemusím jako člověka.
tak toto je můj skromnej názor. joo a ještě k mé rodačce Mázikové.
obstarožmí stará afektovaná hloupá kráva. tak papa všem :-|
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 43101 (4.9.2010, 14:45)
A´t tak nebo mák, šlo v té teality o jídlo uvařené denně někým z účastněných ????? šlo !!!! nejedla jsem ho, neviděla jsem ho připravovat, vše bylo sestříháno, jediné, co by mi jako hostu hodně vadilo, by bylo , kdyby mne někdo posadil k polévce a hlavnímu chodu na návštěvě v české rodině na zem, a jediná Mojseová měla odvahu toto zkritizovat, upřímně hleděla jsem jako puk, že proti tomu nikdo nic neměl :^) hlavně , že Zuzana a Vlasta dokázali nastěhovat do bytu trenažér s formulema (H) (H)
ODPOVĚDĚT
Petra T. (Davit) ID 40107, mimibazar.cz/davit (4.9.2010, 20:21)
To je pravda,jediná Nora a Agáta vařily samy,Ajediná Nora a Zuzana u sebe doma.Před sebou chválili každé jídlo a na kameru-obzvlášť ta zpeváčka Máziková říkali pravý opak.Mojseové patří body za odvahu i když to řekla jak to řekla (clamp) (H)
ODPOVĚDĚT
lenka m. (lenulem) ID 86552 (4.9.2010, 14:03)
Taky jsem na to koukala.V něčem má ta Nora pravdu ty naše celebrity byly falešné,jak tříkoruny.Dolly je jaká je a ani jsem od ní moc nečekala,bo nějak mi nesedí.Ta ukecaná Máziková je ale strašná,jako starší a jistě zkušená žena tuhle relaci vůbec neustála na úrovni.Pak Agáta ta tam byla celkem v klidu,raději moc nemluvila a to pro ni bylo jen dobře.Ivetka chudák malá si tímhle počinem asi ublížila nejvíc,bo mi přišla stašně falešná a umělá.Každou reakci na kameru měla nejspíš pořádně nacvičenou a bylo to vidět.Iveta je celkově poslední dobou mimo.Nora je jaká je spíš jsem se divila,že nevybuchla ještě dřív a víc.Kdo ji už někdy někde viděl ví co dokáže.Jedinná celebrita,co to ustála je Zuza a to fakt moc pěkně.Jak jsem ji dřív nemusela,teď ukázala že je fajn.A žena z lidu myslím,že nic nehrála a pokud měla něco nařízeného od štábu bylo to na ní taky vidět.
Každopádně se tenhle pořad mo
ODPOVĚDĚT
Tamara F. (Tamra) ID 223055 (4.9.2010, 13:31)
Tak já se koukala na všechny díly..Takové soutěže o vaření žeru ale co tam ty ženský vyváděli to byla síla.. 8-| 8-| 8-| A dokonce i ta Iveta se předvela.. to jsou éčka a ty já nemusím,a ten bordel v kuchyni co jste měli...no poděs :-S :-S Dolly se ke koncu chovala jak opilá a zhulená zároveň až jsem se styděla za ní ,-) ,-) ,-) Ale pobavilo mě to..
ODPOVĚDĚT
Eva T. (Evais) ID 177678, mimibazar.cz/evais (4.9.2010, 13:14)
nevím proč do takového pořadu šly?udělali ze sebe všechny (krom asi té zuzany belohorcové) trapky.teď se všichni co to viděli baví tím jak jsou ubohé,trapné a směšné.
ODPOVĚDĚT
Marta G. (Egreska) ID 163785 (4.9.2010, 13:01)
to bola hrozna relacia,vyjadrovanie všetkych ako v pomocnej škole,fakt pod uroven ale je to take nakazlive že sa to neda nepozerat ,-) lutujem tych par zabitych hodín v mojom živote :´(
ODPOVĚDĚT
Celkem: 25 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu