Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - přání k novému roku

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
OSTATNÍ
přání k novému roku
Usmev a dobra nalada sice nevyresi vsechny problemy, ale naserou kolem tolik lidi, ze stoji za to uchovat si je i do roku 2007. Jen to nejlepsi v pristim roce preje ...

Az Te pot studeny po tele zamrazi a zhava rachejtle prdel Ti rozrazi, az vsechny svaty uslysis hrat, tak bude pozde stesti Ti prat. Proto predem P.F.2007.

Nechme stranou starosti, je tu doba radosti. Odspuntujme lahvinky, nadelujme pusinky. A pak at se zpiva, at se slavi. V novem roce stesti zdravi.

Lzicku hrdosti, hranicek radosti, kotlik uspechu, jezirko penez, more stesti, ocean zdravi a cely vesmir lasky do noveho roku.

Do noveho roku hodne pohody, stastne nahody, zadne nehody, vyznamne dohody, legracni prihody a dalsi zivota vyhody.

Vis, jake je nejsmutnejsi zviratko na svete? MUZ. A vis proc? Protoze ma prsa bez mleka, ptaka bez kridel, vejce bez skorapky a pytlik bez penez.

Preji stesti, protoze je ho malo, preji zdravi, protoze je ho treba. Preji lasku, protoze je krasna. PF 2007

At zvony zvoni a srdce plesaji, at svice hori a cise cinkaji. Ted kdyz ke stesti je jen krok, proto Vam preji stastny novy rok.

Veseleho Silvestra chceme prat, aby mel clovek cloveka rad. Aby jeden druhemu stesti pral, aby novy rok za to stal.

Do noveho roku: 12 mesicu bez nemoci, 53 tydnu stesti, 366 dni bez starosti, 8784 hodin lasky, 527040 minut jedinecnych okamziku.

Na novy rok hodne stesti, plnou sklenku drz si v pesti. Hlavne zdravi, v srdcich mir, tak teda HAPPY NEW YEAR!!

Uz nam opet na dvere busi dalsi rok. Co nam asi prinese? Snad to nebude velky sok. At vsech 365 dni, co ted mame pred sebou, te zdravi, stesti provazi, mej mysl veselou. Chmury, hadky, deprese, at se Ti vzdy vyhnou, vzdyt je prima na svete, ty negace jen se mihnou. Proste vsechno nejlepsi, co si zivot zada, Ti pri plnem vedomi ze srdce preje...

Lasku od milovanych, pratelstvi od pratel, uctu od tech, kterych si vazime a more zdravi v roce 2007 preje...

Zapalil jsem rachejtli, ozvala se rana, s natrzenou prdeli nedoziju rana. Doktori se radili, k smrti uz jen krok, pak mi prdel zasili a stastny novy rok!!!

Na brehu Nilu v hlubokem toku, myl si slon prdel vic nez sto roku. A ja Ti preji tak dlouhe ziti, jak dlouho trvalo slonovi myti. Stastny rok 2007!

Nestastnym stesticko, nemocnym zdravicko, chudym konto mastne a vsechny dny jen stastne, slepym svetlo, zmrzlym teplo a teplym - aby se to v hlave preplo! PF 2007 preje...

Do noveho roku Ti preji, aby ses nepichla o trn, aby Ti do oka nespadla strepina ze zleho zrcadla, aby k Tobe prijel princ na bilem koni a hlavne, abys mela vzdy z pekla stesti!

Do konce roku 2006 toho moc nezmenime, ale v pristim roce muzeme zmenit hodne. A nejvic na sobe. K tomu preji hodne zdravi a sily.

Uspesny zbytek roku, jiskru v oku, silu v rozkroku, jistotu ve skoku, nebyt bez floku, strilet od boku a nebat se roku 2007...

At smula, smrt a spatni lide Ti v novem roce polibi prdel a velkym obloukem se Ti vyhnou, preje...

Nez se zranim otvirakem, nez se zpiju bavorakem, za strizliva pisu zpravy, hodne stesti, lasky, zdravi!!!

Za okny sype se snehu jak krava, domov nam provoni fernet, rum, trava. Pulnoc se blizi, nohy se pletou, deti zas uvidi maminku sjetou. Tatovi krvi barvi se dziny, prdel mu natrhla petarda z Ciny. At se Ti povede posledni krok, preju Ti uspesny ten Novy rok.

Az petarda prdel Ti rozrazi, az kamion do Tebe narazi, az cikani Te oberou, az pretahnou Te sekerou, az dostanes pesti, pak teprve bude pozde prat Ti stesti! A pak ze "nikdy neni pozde", tak preju Ti ted proste!

Ano, chtel jsem Ti poslat novorocni SMS - a krasnou! Ale ja jsem si rekl - NE!!! Zadne klasicke versovane nesmysly, NIC! Kdyz novorocni SMS, tak stejna a pro vsechny!!!
Vložil(a) jelenia j. (jelenia) ID 188109 | zobrazit další vtípky
<< Skvělý zpěvák a tanečník :-)) | přání k novému roku | Hadanka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu