Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - Omlouvám se, že jsem tuto smutnou statistiku "vrzla" mezi vtípky, není na tom nic k smíchu, ale i kdyby to jen jedné z vás pomohlo, mělo to smysl....

Denisa K. (Trinity76) ID 62798
mimibazar.cz/trinity76
Oblast: Orlová
Telefon: 608/338338
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.6.2007
Naposledy: 23.10.2022 21:25
Aktualizace: 17.8.2016 13:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
41360664
HODNOCENÍ 406
VŠECHNY FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 2
RECEPTY 11
NÁVODY 2
O SEXU
Omlouvám se, že jsem tuto smutnou statistiku "vrzla" mezi vtípky, není na tom nic k smíchu, ale i kdyby to jen jedné z vás pomohlo, mělo to smysl....
OČIMA NÁSILNÍKA (není to vtip)

Prosím, pošli to dál

Se skupinou odsouzených za znásilnění byl ve vězení proveden rozhovor o tom, co očekávají u potenciální oběti a zde jsou některá zajímavá fakta:

1) První věc, na kterou muži u potenciální oběti ohlíží, je účes. Nejpravděpodobněji budou pronásledují ženu s culíkem, drdolem, copem nebo jiným účesem, který je snadné uchopit. Také půjdou pravděpodobněji po ženě s dlouhými vlasy. Ženy s krátkými vlasy nejsou běžnými cíly.
2) Druhou věcí, po které se muž dívá je oblečení. Vyhledávají ženy, jejichž oblečení je snadné rychle odstranit. Většina z nich má u sebe nůžky speciálně na stříhání oblečení.
3) Také vyhledávají ženy, které telefonují, hledají něco v kabelce nebo dělají nějakou činnost za chůze, protože nedávají pozor a mohou být snadno přemoženy.
4) Muži nejpravděpodobněji zaútočí a znásilní brzy zrána, mezi 5:00 a 8:30 hod.
5) Nejčastějším místem, kde jsou ženy unášeny je parkoviště u prodejny potravin. Na druhém místě jsou parkoviště/garáže u kanceláře. Na třetím místě jsou veřejné záchody.
6) Těmto mužům jde o to, aby ženu rychle popadli a přesunuli na jiné místo, kde se nemusí obávat toho, že je někdo chytí.
7) Pouze 2% řekli, že měli u sebe zbraň, protože za znásilnění budou odsouzeni na 3-5 let, ale za znásilnění se zbraní je 15-20 let.
8) Pokud budete klást odpor odradí je to, protože jim trvá pouze minutu nebo dvě si uvědomit, že pronásledování vás za to nestojí, protože to bude zdlouhavé.
9) Tito muži řekli, že by si nevybrali ženy, které mají deštníky nebo jiné podobné předměty, které mohou být v rukou žen použity zpovzdálí. Klíče nejsou zastrašující, protože se musíte dostat skutečně blízko k útočníkovi, aby mohly být použity jako zbraň. Takže smyslem je, přesvědčit tyto chlápky, že za to nestojíte.
10) Několik obranných technik, které nás naučil jsou: Pokud vás někdo pronásleduje zezadu na ulici nebo v garáži nebo je s vámi ve výtahu nebo na schodišti, podívejte se mu do tváře a zeptejte se jich třeba kolik je hodin nebo řekněte něco všedního: „To je k nevíře, jaká je venku zima“, „budeme mít tuhou zimu“. Teď jste viděly jejich tvář a můžete je identifikovat v řadě; ztratíte přitažlivost jako cíl.
11) Pokud jde někdo směrem k vám, vztáhněte ruce před sebe a zakřičte STŮJ nebo DRŽ SE ZPÁTKY! Většina násilníků, se kterými hovořili řekla, že by si ženy nevšímali, pokud by řvala nebo ukázala, že se bude bránit. Znovu, vyhledávají SNADNÝ cíl.
12) Pokud máte pepřový sprej (tento instruktor byl jeho velkým zastáncem a nosí ho všude sebou), křičte MÁM PEPŘOVÝ SPREJ a když jej držíte venku, zastraší ho to.
13) Pokud vás někdo chytne, nemůžete je překonat silou, ale můžete je přelstít. Pokud vás chytne zezadu kolem pasu, štípněte útočníka buď pod paži (mezi loktem a podpažím) NEBO v horní části vnitřního stehna VELMI VELMI SILNĚ. Jedna žena ve třídě, kterou instruktor školil, mu řekla, že použila štípnutí pod paží na muže, který se ji pokusil znásilnit a byla tak naštvaná, že mu protrhla kůži a vytrhla svalová vlákna – chlap potřeboval stehy. Zkuste se štípnout v těchto místech jak nejsilněji můžete – bolí to.
14) Po počátečním úderu vždy JDĚTE po GENITÁLIÍCH. Vím ze zvláště nešťastného zážitku, že pokud uhodíte do mužských částí, je to nesmírně bolestivé. Můžete si myslet, že toho chlapa naštvete a bude vám chtít ublížit víc, ale tito násilníci našemu instruktorovi řekli, že chtějí ženu, která nebude působit moc problémů. Začněte působit potíže a zmizí.
15) Pokud na vás muž vztáhne ruce, chytněte ho za dva prsty a zohněte je dozadu jak nejdál to jde s co největším tlakem dolů. Instruktor mi to udělal bez použití velkého tlaku a skončila jsem na kolenou a oba klouby na prstech slyšitelně zapraskaly.
16) Samozřejmě, že stále platí, co slýcháváme. Vždy si buďte vědomi vašeho okolí, pokud je to možné mějte doprovod a pokud vidíte nějaké zvláštní chování, nenechte to být, následujte své instinkty!!!
Můžete se cítit v daný okamžik hloupě, ale cítily byste se mnohem hůř, pokud by ten chlápek byl opravdu nebezpečný.
1. Tip z Tae Kwon Do: Loket je nejsilnějším bodem na vašem těle. Pokud jste dostatečně blízko, abyste ho použily, udělejte to!
2. Naučeno z turistického průvodce v New Orleans. Pokud vás zloděj požádá o vaši náprsní tašku a/nebo peněženku, NEPODÁVEJTE MU JI. Hoďte ji co nejdál od sebe...jsou šance, že se více zajímá o vaši peněženku než o vás a půjde si pro ni. UTÍKEJTE JAKO ŠÍLENÁ OPAČNÝM SMĚREM!
3. Pokud byste byly hozeny do kufru auta, vykopněte koncová světla a vystrčte ven z otvoru ruku a začněte mávat jako blázen. Řidič vás neuvidí, ale kdokoliv jiný ano. Toto zachránilo životy.
4. Ženy mají ve zvyku nasednout do auta po nakupování, jídle, práci atd. a jen sedět (kontrolují si šekovou knížku nebo dělají seznam atd.). NEDĚLEJTE TO! Dravec vás bude sledovat a tohle je pro něj skvělá příležitost, aby se dostal na místo spolujezdce, přiložil vám zbraň k hlavě a nařídil vám, kam jet. HNED JAK NASEDNETE DO SVÉHO AUTA, ZAMKNĚTE DVEŘE A ODJEĎTE. Pokud je s vámi někdo v autě, se zbraní u vaší hlavy, NEODJÍŽDĚJTE, opakuji: NEODJÍŽDĚJTE! Místo toho nastartujte motor a do něčeho narazte, poškoďte auto. Váš airbag vás zachrání. Pokud je osoba na zadním sedadle, schytá to nejvíc. Hned jak auto narazí vyskočte ven a utečte. Je to lepší, než aby našli vaše tělo na vzdáleném místě.
5. Pár poznámek o nastupování do vašeho auta na parkovišti nebo v garáži:
A.) Buďte opatrné: rozhlížejte se kolem sebe, podívejte se do auta, na podlahu u spolujezdce a na zadní sedadlo.
B.) Pokud parkujete vedle větší dodávky, nastupte do vašeho vozu ze strany spolujezdce. Většina sériových vrahů útočí na své oběti tím, že je vtáhne do své dodávky, když se ženy pokouší nastoupit do svých vozů.
C.) Podívejte se na auto parkující vedle vašeho auta u strany řidiče a u strany spolujezdce. Pokud tam sedí samotný muž na sedadle nejblíže vašeho vozu, bude lepší, když se vrátíte zpátky do supermarketu nebo do práce a požádáte ostrahu/policii, aby vás doprovodila ven.
JE VŽDY LEPŠÍ BÝT V BEZPEČÍ NEŽ LITOVAT. (A lepší paranoidní než mrtvá.)
6. VŽDY jeďte raději výtahem, než po schodech. (Schodiště jsou děsivá místa na to být tam sama a skvělá místa zločinu. To je pravda zvláště V NOCI!)
7. Pokud má násilník pistoli a vy nejste pod jeho kontrolou, VŽDY UTÍKEJTE! Útočník vás trefí (běžící terč) pouze ve 4 ze 100 možností. A dokonce i tehdy to NEBUDE do životně důležitého orgánu. UTÍKEJTE, pokud možno způsobem cikcak (kličkujte).
8. Jako ženy se vždy snažíme mít soucit: PŘESTAŇTE! Může to způsobit, že budete znásilněna nebo zabita. Ted Bundy, sériový vrah, byl dobře vypadající, vzdělaný muž, který VŽDY hrál na soucit nic netušících žen. Chodil o holi nebo kulhal a často požádal „o pomoc“ do svého auta nebo se svým vozem a tehdy unesl svou příští oběť.
9. Další Bezpečnostní Bod: Někdo mi zrovna řekl, že její přítelkyně slyšela včera večer plačící dítě na své verandě a zavolala policii, protože to bylo pozdě a domnívala se, že je to divné. Policie jí řekla „Ať děláte cokoliv, NEOTVÍREJTE dveře.“ Žena pak řekla, že to znělo jako by se dítě plazilo blízko okna a ona měla strach, že by se mohlo dostat na silnici a něco jej přejet. Policajt řekl, „Už máme hlídku na cestě, cokoliv děláte, NEOTVÍREJTE dveře.“ Řekl jí, že se domnívají, že sériový vrah má nahraný dětský pláč a používá to k vylákání žen ven z domu, když se domnívají, že někdo upustil dítě. Řekl, že to nepotvrdili, ale měli několik telefonátů od žen, které říkaly, že slyšely dětský pláč venku za dveřmi, když byly v noci samotné doma.
Prosím pošlete do dál a NEOTVÍREJTE dveře při dětském pláči. Mělo by to být bráno vážně, protože teorie Plačícího dítěte byla zmiňována v pořadu Nejhledanější v Americe, kde udávali profil sériového vraha v Luisianě.
Ráda bych, abyste to předali všem ženám, které znáte. Může to zachránit život. Světlo svíčky neutlumí, když se jí zapálí další svíčka. Chtěla jsem to poslat jen ženám, ale chlapi, pokud milujete své mámy, manželky, sestry, dcery atd., možná byste jim to taky chtěli poslat.
<< Výročí... | Omlouvám se, že jsem tuto smutnou statistiku "vrzla" mezi vtípky, není na tom nic k smíchu, ale i kdyby to jen jedné z vás pomohlo, mělo to smysl.... | Pat a Mat s polským dabingem :-D >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem: 25 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (25.2.2008, 18:02)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Moc děkuji za všechny skvělé reakce. Je to smutné, kolik z nás má špatné zkušenosti. 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|
ODPOVĚDĚT
Eva D. (evi) ID 11313, mimibazar.cz/evi (4.2.2008, 10:02)
Já také děkuji za rady, už jsem to i přeposlala kamarádkám.....
Také mám pár nepříjemných zkušeností, ne přímo znásilnění, ale obtěžování a pronásledování a jsem také už trošku paranoidní. Zamykám auto, jak nasednu a i doma dveře, sklep atd....
Koukám na ty pořady 112 atd....a to mě pořád připomíná, že se to opravdu může stát každému.
Třeba ten příběh o mladé ženě co zastavila na červenou na křižovatce a do auta ji nasedl chlap...Asi doufala, že se po cestě nějak domluví, ale oni ji znásilnil, a umlátil, měla doma malé dítě. Prý opravdu stačilo, aby buď utekla hned z auta a nebo aby po cestě s pachatelem do něčeho narazila, jistě by se lek a utekl by .Ona mohla žít a její dítě by mělo maminku :'(
Bohužel to musíme mít pořád na paměti, jde o naše životy a o životy našich blízkých na kterých nám moc záleží.
Držím Vám pěsti, aby Vás nic zlého nepotkalo (L)
ODPOVĚDĚT
Marie H. (wertzuiop) ID 84562, mimibazar.cz/wertzuiop (upraveno 5.2.2008, 6:05)
Když jsem chodila na diskotéky jako 15ti letá,tak rady rodičů jsem házela za hlavu,říkala jsem si,jak jsou trapní,že se mi nemůže nikdy nic stát +o( a pak jednou jdu z diskotéky a já to měla domu přes celé město jsem si všimla chlapa,který jde za mnou,přidala jsem a on taky, 20 m od baráku jsem začla běžet,protože už byl docela blízko a začal taky běžet, měla jsem to jen tak tak do baráku,běžel za mnou,já špatně zabouchla hlavní dveře a on běžel po schodech,jen tak tak jsem zavřela dveře od bytu,v tu chvíli jsem měla tak sevřenej žaludek......pak jednou ze střední škole jsem stopovala ,holt nepoučitelná a zastavil chlap a místo domu mě vezl někam kamsi,hlavně né domu,osahával mě a lezl po mně,dokonce mi nabízel peníze,když se s ním vyspím,naštěstí auto nebylo zamčený,tak jsem se od tamtud dostala hned na křižovatce,kdy musel zastavit....a utíkala jsem ,co mi nohy stačily (dest),dodneška vidím ten jeho obličej a tak...
ODPOVĚDĚT
Jana S. (Yanes) ID 104817 (2.2.2008, 16:24)
Kdyz jsem byla asi v 7.měsíci těhotenství, pronásledoval mně od autobusové zastávky nějaký mladý kluk. 3el za mnou celou cestu domů. Před domem na mě skočil a sahal mi na zadek. když jsem zařvala: CO DELAS? , lekl se a utekl. Byla jsem štastná že se mi nic horšího nestalo. Manžel ale zavolal polici, když jsem přišla roztřepaná domů. A to jsem si říkala,že se mi nic nemůže stát,kdyz jsem těhotná.
ODPOVĚDĚT
Petra L. (pppetrussska) ID 84847 (upraveno 2.2.2008, 21:06)
mno nektery pribehy jsou opravdu strasny...fuj
ODPOVĚDĚT
Petra M. (macek84) ID 25289 (2.2.2008, 16:00)
Tak 5 let nazpátek jsem se vracela domů kolem půlnoci čekala jsem na tramvaj na zastávce u podchodu když jsem se otočila najednou tam stal chlap vůbec jsem ho neslyšela držel ho v ruce koukal mi do očí a zeptal se mě jestli ho nechci vykouřit v tu chvíli se mi zastavila krev léto já jenom kabelku v rukách nic nazouváčky na nohách po cestě nic nejelo a všude kolem husté křáky naštěstí tramvaj jela o 5 min.dřív a když jí vyděl tak odešel chtělo se mi zvracet domů jsem z tramvaje doběhla bosá a od té doby i kdybych měla na někoho čekat 3hodiny tak nejdu sama a s holkami se vždycky doprovázíme.Holky dávejte na sebe pozor a jak mi jednou poradil policista noste u sebe ten obyčejný hřeben a když jdete večer mějte ho v kapse.Když se sním plnou sílou oženete tak to pěkně bolí a úchyla zaskočí. (L)
ODPOVĚDĚT
Lenka P. (LenkaaWilliam) ID 20516 (2.2.2008, 15:19)
Díky moc za rady. Váš článek posílám hned dál (L)
ODPOVĚDĚT
Petra L. (pppetrussska) ID 84847 (2.2.2008, 14:28)
taky rada neco pridam... je mi 19 a jeden magor jse me pokusil znasilnit kdyz mi bylo asi necelych 10 let,nechapu co na me videl byla jsem male hubene dite !! vracela jsem se s kamaradkou domu ,sli jsme po silnici a najednou kousek od nas zastavilo auto,vylezl z nej nejaky chlap a otevrel kufr,rozlozil v nem deku,byly jsem zvedave co dela a tak jsme stali o ten kus dal a koukali na nej co dela....jenze najednou jsme honevideli a on me chytil a zacal tahnout na travu,kamaradka se lekla a utekla ,me se pokousel sliknout a taky se mu to bohuzel povedlo,nemala jsem sanci se ubranit dospelemu cloveku,primo ke znasilneni nedoslo ale to co mi delal stacilo :'( bylo to nechutny a dodneska nejsem schopna prijemneho sexu s pritelem,mam k tomu odpor... no zkoncilo to tim ze jsem se branila,kousala kopala jecela (Y) moc semu to nelibilo a utekl (clamp) nic se mi nestalo ale ani takovej zazitek bych nikomu neprala ...
ODPOVĚDĚT
Ivana Š. (Sykyna) ID 6370, mimibazar.cz/sykyna (2.2.2008, 11:32)
každopádně je to poučné, nic méně je mi jasné,že v té chvíli bych si na tohle vůbec nevzpomněla. :-( :-( :-(
ODPOVĚDĚT
Iveta M. (Ivinkam) ID 40364 (2.2.2008, 11:26)
Taky se přidám :'( :'( :'(
Nikdy bych nevěřila,že mě může znásilnit muž,kterého jsem milovala. :'( :'( :'( :'(
ODPOVĚDĚT
Jana D. (bububububu) ID 41829 (2.2.2008, 11:27)
:-o :'( (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (pusa) (F)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (2.2.2008, 10:30)
Moc děkuji za ohlasy i zkušenosti. Jsme hold slabší pohlaví a tak se musíme umět bránit. Včera jsem si po přečtení těhle rad sama opakovala, co je asi nejúčinnější a na co bych fyzicky měla. Taky mám pár nepříjemných zkušeností, ale naštěstí mám tak arogantní ksicht, že má strach mě oslovit revizor, natož nějaký "balič". Můj nejhorší a nejmorbidnější zážitek se pojí se dnem, kdy mi manžílek kupoval vysněné vozítko. Zatím co on byl na zkušební jízdě, já hlídala syna, který tenkrát začínal chodit. Viděla jsem, že je nedaleko bazaru malý parčík a vykročila s prckem směrem k němu. Na sobě volné rifle, pracovní károvanou košli, pod ní rolák a navíc s capartíkem, takhle se mi přece nemůže nic stát....Připadala jsem si nepřitažlivá a s dítkem maximálně asexuálně...ten klučina si to nemyslel. Pokřikoval na mě nějaké sexuální návrhy a u toho si ho pod tepákama honil...když viděl tu hrůzu v mých očích, asi mu to dodalo odvahu a začal ho vyndávat ven. Sakra, tak rychle jsem snad ještě nikdy 300m nezaběhla. Děcko v náručí a sprint hodný výkonu na olympiádu. Klepala jsem se jak sulc, ten debil běžel za mnou a vůbec ho neodradilo, že je bílý den a já už jsem skoro v areáu bazaru..Manža se vrátil ze zkušební jízdy a když mě viděl, ubrečenou a zelenou, s tou hrůzou v očích, myslel si, že mi to moje vysněné autíčko vnucuje snad proti mojí vůli... To mě na dlouhou dobu vyléčilo a bez manžela ani ránu, jsem fakt posraná 8-| Dávejte na sebe pozor,holky. Mozoly na rukou se zahojí, ale ty mozoly, co máme na dušičce se nezahojí nikdy (L)
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 53562 (2.2.2008, 10:05)
Já byla přepadená před devíti lety, když mi bylo 23 let. Šla jsem od autobusového nádraží z odpolední směny. Potkala jsem tam vysokého mužského, který nebyl nijak nápadný. Předběhl mě a šel mým směrem. Měla jsem před sebou asi 2 km cesty pěšky. Všimla jsem si, že ten člověk zahnul do jedné zatáčky, ale pak se zase vynořil u hlavní cesty a šel po pravé straně silnice, kdežto já po levé. Dostala jsem se k zatáčce, ale potřebovala jsem jen přejít cestu na další chodník. Už jsem tam nedošla. Ten chlap přešel z pravé strany na moji levou, chytil mě zezadu za ústa, cosi mi přiložil kovového k hlavě a řekl, ať nedělám blbosti, nebo že mě zastřelí. Odtáhnul mě za novinový stánek pouhých pár metrů od hlavní silnice. No a tam se mě pokoušel znásilnit. Narazil u mě na jeden problém. Byla totiž zima, začátek prosince a já byla odjakživa zimomřivá, tak jsem byla navlečená ve dvou elasťácích a kalhotech. Nemohl to ze mě strhat, byl vzteklý, bil mě do obličeje, tahal mě za vlasy a sprostě mi nadával a vyhrožoval zabitím. Brečela jsem, veškerá snaha se fyzicky bránit vyšla naprázdno, jelikož byl hodně silný. Byl vysoký a strašně hubený, ale měl neuvěřitelnou sílu. Normálně na protější straně bylo parkoviště u prodejny. Dojeli tam jen tak v autě městští policajti, zůstali tam stát a seděli vevnitř. Když jsem je viděla, chtěla jsem za nima a křičela jsem o pomoc. Neslyšeli. Byli jen pár metrů přede mnou!! Nastartovali a odjeli zase pryč!!! A ten chlap se naštval, házel se mnou o zem, kopal do mě a pak, když se mu nepodařilo mě znásilnit, tak se naštval a chtěl se mě zbavit - začal mě škrtit. Hlavou mi proběhl obrázek - viděla jsem svého tehdejšího přítele (dnes je to můj manžel) a viděla jsem svoji mamku. Udělalo se mi mdlo a pak jsem se probudila a nevěděla jsem, kde jsem, co se děje, až jsem viděla jeho, jak sedí zhroucený na zemi. Pomohl mi vstát a omlouval se mi, že to nechtěl. Tvrdil mi, že má manželku v porodnici a on je dlouho bez sexu. Taky se mi představil jako Jiří. Sebrala jsem věci a utekla domů. Doma jsem se úplně zhroutila. Probudila jsem přítele a vykoktala jen, že jsem byla přepadená. Donutil mě zavolat policii. Tenkrát jsem ještě mobil neměla, tak jsem nemohla volat už na cestě domů.
No a pak už to jelo. Nejdříve se mnou jeli na místo činu, přšel tam i psovod se psem a dal mu očuchat místo, aby hledal stopu. Pak do tří do rána na vyšetřovně na policii, zatímco spousta policajtů jezdila po městě a hledala toho chlapa. Museli přizvat policejního psychologa, jelikož jsem byla v takovém stavu, že jsem nebyla schopná vypovídat. Další dny za mnou jezdili vyšetřovatelé domů, ukazovali mi fotky případných delikventů, až jednou mi vyšetřovatel ukázal malou fotku z občanky - byl na ní on.
Odchytili ho doma, nebránil se. Byl ještě v podmínce za předchozí přepadení. Pak byl soud. Já tam byla jen na prvním stání i s přítelem. Ten byl v šoku, když vedla ochranka násilníka s pouty na rukou - poznal ho, dělali spolu kdysi v práci.
Pak jsem se z novin dozvěděla, že ten člověk byl rok ve vazbě. Byl tam tak dlouho skrz jeho doktorku sexuoložku, která ho měla na starosti. V době, kdy mě přepadl, mu nedávala injekce a prášky na potlačení potence a nezajímala se o něj. K soudu nechodila, na výzvy nereagovala. Odsoudili jej na tři roky a dostal ústavní léčbu.
Jak říkám, je to 9 let, ale dodnes se bojím chodit potmě ven, mužským moc nevěřím a občas se mi zdají sny, že mě ten chlap přepadá a škrtí mě.
Holky, dávejte na sebe pozor, nepodceňujte chození za tmy o samotě. A hlavně si neříkejte, že vás nikdo přepadnout nemůže. Může.... :-|
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (2.2.2008, 12:18)
Helenko, stojí mi všechny chlupy na těle. Je mi absolutně jasné, že ikdyž se mu nepovedlo to, co měl v úmyslu, muselo to být pro Vás strašné :-S Děkujeme za upřímnost a držíme palečky, aby to přebolelo (L) Brrrrrrr (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Ivana Š. (Sykyna) ID 6370, mimibazar.cz/sykyna (2.2.2008, 11:31)
(L)obdivuji vás,že o tom můžete mluvit-psát,přeji jen už samé hezké chvilky a hlavně nic co by tuto hrůzu připomínalo (F)
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 53562 (2.2.2008, 18:03)
Nemluvit o tom je daleko horší na psychiku. Já zprvu opravdu o tom s nikým mluvit nechtěla. Uzavírala jsem se ale čím dál víc do sebe a strach a bolest se ve mě jenom příšerně rozpínala do všech stran. Pak jsem se z toho vyzpovídala mému muži, ale taky jsem mu neřekla všechno, abych mu neublížila. No a pak až minulý rok jsem měla příležitost o tom mluvit s naším knězem. To bych nevěřila, kolik síly mi ten člověk dodá a jak mě udrží nad vodou, abych se z toho už konečně dostala.
ODPOVĚDĚT
Zdenka F. (FišerkaZ) ID 62494, mimibazar.cz/fiserkaz (2.2.2008, 9:53)
:-) Dobrý rady a určitě poučný. Sama jsem zažila chlapa u nás v paneláku, který za mnou šel až do 4 patra. V životě jsem nevyběhla 6 pater tak rychle 8-| 8-| Rychle jsem odemkla , vlezla do bytu , zabouchla a pak jsem seděla za dveřma a normálně brečela :'( :'( :'( Bylo to hrozný (N)
ODPOVĚDĚT
Helena K. (kopretin.a) ID 25328 (2.2.2008, 8:36)
Jednou mě sledoval chlap od autobusu k domu, bylo to docela daleko v místech kde nikdo moc nebydlel...tak jsem dělala, že něco hledám v kabelce, když šel kolem nějaký pán, nechala ho mě předejít a pak rychle a potichu vběhla do domu a schovala se...pak jsem ho viděla skrz vchodové dveře, jak chodí pořád nahoru a dolů po chodníku a rozhlíží se - bylo to dost nepříjemný :-(
ODPOVĚDĚT
Monika K. (taba) ID 71057, mimibazar.cz/taba (2.2.2008, 8:31)
:-o :-o :-oMoc díky. Ale kapku mne to znervóznilo-ale to je dobře-budu si dávat větší pozor....Ale také jsou studie z oboru victimologie(nauka o obětech).A tam se píše, že spousta žen už jsou DOPŘEDU obětmi.Nemyslím tím,že provokují,ale ve svém chování mají něco,co je k tomu předurčuje...Jedna známá byla znásilněna již dvakrát,podotýkám, že vždy velmi brutálně...A rozhodně není vyzývavý typ.který v noci brázdí sám ulice.......... :-( :-( :-( :-(
ODPOVĚDĚT
Jana P. (PRATELKA) ID 63790 (2.2.2008, 7:03)
Myslím, žeje jedno, kde je tento článek umístěný, je tak poučný, že si ho každá ráda přečte díky za něj (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) ^o) ^o) ^o)
ODPOVĚDĚT
Věra V. (komaonline.cz) ID 4161, mimibazar.cz/komaonlinecz (2.2.2008, 2:56)
Díky moc (F) (L) (L) (L) přepošlu dál
ODPOVĚDĚT
Jitka B. (pinquin) ID 7076, mimibazar.cz/pinquin (1.2.2008, 23:04)
Před pár dny jsem parkovala u hypermarketu v nejvzdálenejší řadě ( potřebuju místo pro tank ;-) ) a vracela jsem se už za tmy. Celou dobu šel za mnou chlap, když jsem se zastvila, on taky atd. došlo mi to u auta, ani jsem tam nestrčila klíč a mazala zpět obloukem mezi lidi. Dělala jsem, že telefonuju... Fuj celá jsem se klepala. Čekala jsem až odejde čekal nějakou dobu u mého auta) a pak nadzvukovou rychlostí nasedla a odjela. Je mi zle ještě teď.

DÍKY MOC za tipy [A] [A] [A] [A]
ODPOVĚDĚT
Martina T. (marbulinka) ID 40557 (1.2.2008, 23:00)
Velice poučné.Já ještě zamykám auto zevnitř kdykoliv zastavím například v koloně,nebo na červené. (flower)
ODPOVĚDĚT
Silvie S. (Skramuška) ID 5847, mimibazar.cz/skramuska (2.2.2008, 12:30)
Marti, nektera auta uz maji dokonce nastavene automaticky, ze jak se rozjedete, dvere se zamknou. Muzete to samozrejme i zrusit, ale jistota je jistota. Ja teda jezdim vzdycky zamcena a jakmile sednu do auta, zamykam se. Diky i za ostatni tipy, je to poucne.
ODPOVĚDĚT
Lionka M. (Lionka) ID 147, mimibazar.cz/lionka (4.2.2008, 10:30)
problém je,že když máte havárku a potřebujou Vás záchranáři rychle z auta vytáhnout (třeba hoří) a jde o každou sekundu,tak zamknutí dvěří Vás vlastně může zabít :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
ODPOVĚDĚT
Petra Ř. (petrulka) ID 33, mimibazar.cz/petrulka (1.2.2008, 22:44)
Ještě bych přidala před odemčením bytu kouknou na schody nahoru i dolů, jestli tam někdo nestojí, to se mi dost vyplatilo (F)
ODPOVĚDĚT
Celkem: 25 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu