......Sophi......
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Pavlína T. (Pavlínečka) ID 30898, mimibazar.cz/pavlinecka (31.3.2008, 21:09)
(hello) (L) (L)Sophinko...já se včera zapoměla zeptat mamči jak jste vybrali školičku :-) :-) :-) :-)my máme ve středu zápis a já nevím jestli bych Simonku od září vůbec do školky dala :-$ :-$ :-$ :-$
Krásný večer holčičky (L) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (31.3.2008, 22:39)
ahoj holčičky (hello)...my stále zvažujeme....jestli státní...mám vybranou jednu moc moc pěknou......ale obávám se...že nemáme příliš šancí se tam dostat.....berou jen 26 dětí...mají spoustu odkladů.....a před námi jsou ještě předškoláci a sourozenecké dvojice.....a nebo soukromou anglicko-českou...wattsenglish.....ta se mi líbí programově.....obrovské lákadlo je, že spolupracuje se ZŠ zaměřenou na jazyky....a letos prvně....otevírají pro "absolventy" této školky třídu , ve které bude výuka v angličtině...tedy vyjma českéhó jazyka. U téhle školky je jediné minus....že je soukr..a tudíž...žádná láce..... . Jinak do školky chci Sophi dát od září 100%....už ted jí schází kolektiv...sice děláme spoustu aktivit...ale školka to není...a ona je...alespon zatím se tak jeví...školkový tip...... . Pavli.....já bych do školky určitě dala...ale vybírala bych nějakou vstřícnou....k dětem a rodičům.....dala jsem si u nás celkem práci a prošla dny otevřených dveří...a jsou školky...kde je problém téměř vše....a pak kde je vše Ok a o všem se dá domluvit. Držím palce at dobře vyberete.... seženete místečko....a hlavně..aby se pak Simonce líbilo.... . (hello) (F) (L) (F) (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína T. (Pavlínečka) ID 30898, mimibazar.cz/pavlinecka (31.3.2008, 23:19)
(F) (F) (F)Martinko....tak to u nás máme po starostech co se týká výběru,protože jsme na malém městě a školka je tu jedna ;-)takže Vám závidím Vaše možnosti.....i když jak píšete někdy může být problém s přijetím.....já myslím,že Simonka už taky kolektiv potřebuje,jen nevím jestli by vydržela celý den....ale zase do září ještě času dost a určitě ještě vyzraje....tedy možná ;-)u nás ale nechce moc tatínek,aby Simi šla do školky,tak nějak nevím...já myslím,že jí dám určo zapsat a pak uvidíme,
Mějte se holčičky moc pěkně a také přejeme,aby Sophinku přijali na tu správnou školku (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Mamor) ID 29500, mimibazar.cz/mamor (30.3.2008, 21:05)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o)...huráááááá |:o) |:o) |:o)...teta Martina a Sophinka jsou zase tady (hello) (hello) (hello) (hello) (child1)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (30.3.2008, 21:17)
(hello) (hello) (hello)......holčičky naše...moc Vám zdravíme a posíláme spoooooustu (L)....zrovna dneska jsem nakoukla k Vám do albíčka a tedy....z Adélky je nádherná slečna...má úžasný účes!!!!!!! a .....oblečky....skoro jsem měla kaluž u PC....jak jsem slintala......nádhera !!!!!!!!!!....začínám mít čím dál silnější pocit...... ...že Nolita nás asi brzy přestane jen míjet......a budu muset pár kousky obohatit šatníček naší roštandy 8-| 8-| 8-| :-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-)....jsou to opravdu úžasné kousky...Regí zde zasela ..... *-) .....pořádný ....velice rychle.....se šířící vírus ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D :-$ :-$ :-$ (hello) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT