KRÁSNÝ NOVÝ ROK VÁM VŠEM
Trochu mě ta svíčková k obědu zmohla, novoroční výstup na Svatobor jsem zčásti prochrupala taťkovi na zádech.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 98 komentářů
Petra P. (baja) ID 2236, mimibazar.cz/baja (10.1.2008, 13:26)
Bobíšek jak krásně spinká jako andílek zato tatínek,ten si teda máknul.Jen jestli nefintííí,aby nemusela po svých :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D.
Dituško přeji tobě a celé tvé rodince krásný den a hodně zdravíčka,protože jak si tu píšu s tetičkama,tak všichni bobíšci stůňou. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (10.1.2008, 13:34)
Ahoj Péťo, moc děkujeme (L) (L) (L) (L) (L) (L). Doufám, že vy jste v pořádku, protože my taky ( zatím ). Vypadá to, že má snad Zuzka tuhý kořínek po taťkovi, ten marodil naposledy ve 4-letech, pak mu vyškubli mandle a od tý doby je v pohodě ;-) ;-) ;-). A Bubicána měla taky naposledy teplotu v únoru (Y).

ODPOVĚDĚT
Zdenka Š. (Sydney) ID 4471 (9.1.2008, 15:06)
(L)lááááásky ahoooooojj 8o| 8o| 8o| (vlastně pššt :-#, abychom nebudili tu spící nádheru [A])................my už jsme tuuuu (Y) a děsně jsme se na Vás těšili (L) (L) ^o) ^o)..............tak Vás honem běžíme líbnout na čílko (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (9.1.2008, 15:10)
;-) ;-) ;-) ;-) a my jsme vás předběhly, heč :-p. Moc děkujeme, vítejte zpátky v klubu MMB maniaček, já se snad vyhlásím čestnou předsedkyní :-D :-D :-D, ještě štěstí, že chlapi chodí domů pozdě, dřepím tu furt a pořád (hello) (hello) (hello).

ODPOVĚDĚT
Zdenka Š. (Sydney) ID 4471 (9.1.2008, 15:16)
seš lepší a ryhlejší, nooo (6) se musí nechat :-@ :-D................a můj hlas máš teda jasnej (Y) nikoho lepšího si na tom fleku fáákt neumím představit (Y) (Y) (Y).................Dita for president (radost) (radost) (radost) (radost)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (9.1.2008, 15:25)
;-) ;-) ;-) ;-) Ó díky, ale možná... jsou tady i větší šílenkyně, abych pak tu funkci zase nemusela skládat :-D :-D :-D :-D :-D :-D.

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (9.1.2008, 7:47)
(L) (L) (L)ahoj prdolko. kdepak mame nove fotky? ja porad nakukuju :-o :-o ;-) ;-) ;-) ;-)krasne rano krasne (child1) (child1) (child1) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (9.1.2008, 8:40)
:-) :-) :-) :-) Ahoj Žanoušku, nějak to (P) teď trošku flákáme, včera bylo krásně, tak jsme možná mohly, ale dneska je zataženo, i když pod okny se nám procházejí tři srnky, je to tu jako v pohádce (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L). Taky Ti přejeme krásné ráno a ať Ti to v práci dneska pěkně utíká (@).

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 9:25)
(H) ;-) ;-) ;-) ;-)tahle fotka nema chybu a ja se k ni budu casto vracet. holky krasny vikend (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 10:12)
(L) (L) (L) (L) Děkujeme Žanetko a taky přejeme Tobě i Jiříkům krásný pohodový víkend. My jsme momentálně osiřelý, taťka s Filísem jeli (lyzar), tak máme až do dvou hodin pohodičku a můžeme v klídku mýt nádobí, vařit a prát :-D :-D :-D :-D :-D.

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 10:20)
(L) (L) (L) (L)ditusko ahoj. to ja taky v klidu uklizim varim peru a taky sem tam nahlidnu, a proto mi to vsechno jde tak pomalu ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ti vasi kluci se maji. to my tento rok na horach jeste nebyli. :-| tatka porad pracuje a kdyz nepracuje tak jirik marodi :-| (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 10:23)
:'( Jak to, že Jiřík marodí??? Tak šupky dupky na Šumavu - švagr otevřel před Vánoci solnou jeskyni, tak se přijeďte odreagovat :-). Lákali mě, abych jela s nima, ale já tomu lyžování moc nedám ( spíš vůbec ), a tak když nesvítí (child1) a není prašánek, nikdo mě na (lyzar) nedostane ani heverem. Co vaříš, kuchařinko (pl)?

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 10:30)
jirik uz je na tom lepe. uz jen kasel a ryma ale horecky nastesti uz nejsou. :-) :-) :-) :-)kdyby ta sumava nebyla tak proklate daleko tak si odpoledne udelam vylet. :-| (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)ja jsem postavila polevku. jirik stejne nic jineho neji, tak je to zbytecne varit. tatka rikal ze chce jet po praci do ostravy a ze si zajde na nejakou mnamku v ikei ;-) ;-) ;-) ;-)vsak me znas ze ja te kuchyni moc nedam ;-) ;-) ;-) ;-)a co varis ty? (L) (L) (L)a jinak zimu taky nemam rada. proto radsi sedim doma ;-) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 10:37)
Tak to je fajn, že už jste bez teploty, Zuzka se naštěstí drží a už od února nemarodila (Y). Polívku Ti schvaluju, to je základ, já jsem na nich taky vyrostla a jaká jsem pěkná 8-| 8-| 8-|. Taky dělám hodně polívky, dneska květákovou a vytáhla jsem z mrazáku hřiby, tak udělám hříbkovou omáčku (jidlo) a odpoledne možná ještě bábovku. Venku je celkem hnusně, tak se taky nikam nepohrnu, akorát Bubice tady do mě hučí, že chce číst :-D :-D :-D, tak moc nevnímám, co vlastně píšu.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 10:40)
polivky miluji. jsem uplne hotova jak je polivka tak snim i tri talire :-# :-# :-# :-# ;-) ;-) ;-) ;-)nejradsi mam vyvar :-) :-) :-) :-) asi dojdu k vam na obed to hribkova omacka by mi taky smakovala. a babovku si taky dam. ;-) ;-) ;-) ;-)teda vlastne nedam ja mam hubnout bo jsem jak becka 8o| 8o| 8o| :-D :-D :-D :-D :-Da co ji ctes? *-) *-) *-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 10:58)
Prosímtě různý říkadla, pořád kolem dokola, dostala teď nějaký leporela k Vánocům, tak čteme prakticky od rána do večera :-o a Bubice vždycky doplní to poslední slovo ;-) ;-) ;-). Ale už chce číst i před (child3), čehož jsem se snažila vyvarovat, abych se nenechala zotročit, ale dopadá to ta, že čteme do jedenácti hodin a pak usínám buď já u ní nebo ona u nás v ložnici, takže se to nějak minulo účinkem. Teď si naštěstí vzala šlehač a prohledává vnitřnosti, prostě typická (X) :-D :-D :-D.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 11:12)
;-) ;-) ;-) ;-)tak to bubice nebude po me ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ja snad v zivote precetla dve knizky a vubec me nebavilo nekoho poslouchat kdyz cte ;-) ;-) ;-) ;-)a c se tyce kuchynskeho naradi tak to mi taky nic nerika ;-) ;-) :-D :-D :-D :-Dprave likviduju stromecek a jirik mi chce moc pomahat. takze to jde pekne pomalu a s pripominkama. davej pozor. nerozbij to, nech ty hacky 8-| 8-| 8-| 8-| :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 11:20)
:'( :'( :'( Ty už odstrojuješ (stromecek)? A není to škoda? My ho máme vždycky minimálně do února, i když větve už má svěšený a kmínek holej :-D :-D. Buď ráda, že Tě Jiřík hlídá a kontroluje, musí přece plnohodnotně zastoupit taťku v jeho nepřítomnosti ;-) ;-) ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 11:35)
ditusko ten stomecek uz nebyl vanocni, byl pekne ojety sjety a ja nevim co jeste. uz vypadal jako stromecek ale vypadal jako kostatko ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)a ten neporadek z toho to je sila. myslim ze nestihnu nic co jsem dneska chtela stihnout :-) :-D :-D :-D :-D :-D :-Dale ja to kdyz tak svedu na tebe muzu :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)jirik sel prave do vany. je to vodni zivel. kdyby mohl je tam cely den ;-) ;-) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 11:43)
Chudák (banky), chudák ty, chudák Jiříček a chudák taťka, až přijde domů a nenajde ho (N). Jsme na tom stejně, představ si, že zaťukala hodná kámoška ze 6.patra a přinesla mi bezvadný řezy a ještě věnečky, takže se bábovka odkládá na zítra (C) :-D :-D :-D. A klidně to hoď na mě, jsem dostatečně daleko (tudledudle).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 11:55)
i kdybych se vymluvila na santu klause tak mi to stejne prd platny :-D :-D :-D :-D :-D :-Dtatka uvidi ten bengal co tady je. ale ja se fakt snazim a uz mam loznici uklizenou a stromek s ozdobama slozeny. (Y) (Y) (Y)polivka uz se uvarila a tak jdeme s jirikem na polivku a pak budu pokracovat v uklidu a tak se mi nechce 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|a ty mas super sousedku. rekni ji moji adresu ze bych si taky dala (hotdog) (pl) (pl) (pl)jezis ja si zase vzpomnela ze musim drzet dietu jinak se neunesu takze nic. spapej to za me ty jsi hubenourek ty muzes (L) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 12:31)
No vidíš, jaká jsi šikulka a na ty kila se vyprdni, já jsem hubeňourek jenom proto, žes mě ještě neviděla svlečenou 8-| 8-| 8-| - ten pohled je totiž naprosto tristní. Taky už jsme sežraly květákovku a vrhla jsem se na houbovku, do toho Bubice přitáhla krabice od včerejšího nákupu, do utěrek balí mixér, sluneční brýle nastrkala do roliček od hajzlpapírů, no prostě je to tady jak po výbuchu granátu - a ještě máme 90 minut než přijedou buzeranti ;-) ;-) ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 12:41)
tak ja hlasim ze jsme po polivce. jirik je ulozeny ke spanku a ja dodelavam obyvak. ted se jdu vrhnout na kuchyn a koupelnu a wc 8-| 8-| 8-|myslim ze to dneska nestihnu a to zase bude casem pripominek jak jsem sedela doma a nic nedelala ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-Ddoufam ze ma jirka moc prace v praci a nekouka tady na mmb jestli tady jsem :-# :-# :-#kdyby neco tak nic jo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 13:03)
|:o) |:o) |:o) Tak to jsi jako já, pánové mi právě zavolali, že přijedou pozdějc, protože je na Špičáku nějaká akce, tak se tady s tím vším cmudím zbytečně a zase to budu žrát přes moc (6). A až se vrátí, lehnou na gauč a budu poslouchat, že jsem tady nic neudělala, a přitom já jsem byla tak plodná :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Ale Tobě to teda jde, teda jestli nebydlíš v bytečku pro panenky ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 13:06)
:-D :-D :-D :-D :-Dv bytecku pro panenky fakt nebydlim. tam bych se nevlezla. vzdyt ty barbieny jsou vsechny tak hubene a ja bych jim to tam pekne rozsedla :-D :-D :-D :-D :-Dja to vedela ze prijdou pozdeji. to tak je vzdycky. doma se snazis cekas s teplym obedem a oni se na to proste vydlabnou. proste si tam beztak daji nejaky dobry obed a nemysli na to ze doma maji zenu ktera jim dobre uvarila. tak uz vis proc nevarim :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Dpolivka se vari sama :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 13:13)
;-) ;-) ;-) ;-) Tak teď jsi jinýma slovama napsala, že jsem úplně blbá :-D :-D :-D :-D :-D, ale máš pravdu :-D :-D :-D :-D :-D.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 13:22)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee to jsem nerekla 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| :-D :-D :-D :-Dchtela jsem rict ze jsi silene hodna zena kterou by si ten chlap mel hyckat a chodit vcas na obed ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)ja uz zase zurim. vzdy pri uklidu zurim a nadavam co vsechno neni dodelane a melo byt dodelane uz pekne dlouho. takze az prijde tatka z prace tak tu ma seznam co vsechno ma koupit a konecne dodelat 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|sliby chyby 8o| 8o| 8o| 8o| :-D :-D :-D (L) (L) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 14:08)
;-) ;-) ;-) ;-) Fakt seznam :-), jo? Tak to Ti gratuluju k takovýmu taťkovi, já co si sama nezařídím, to nemám - dokonce i postýlku, co jsem teď na MMB prodávala, jsem si zabalila do pytlů, od kámoše vyžebrala krabici od kola, ve sněhu jí balila a překusovala při tom lepenku, protože jsem si zapomněla nůžky, a s pomocí nevlastního synka jí pak dovezla na poštu, dětem na hlavách v autě :-o. Ten mi nepomůže vůbec nic, remcá i u vynášení koše, už bych se v životě nevdala :^).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 14:18)
ja mu taky rikala ze bych chtela mit takoveho chlapa co je schopnejsi nez ja. on tyhle veci co mu pisu na listek dela uz asi rok a kupuje 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|takze jsem se aspon vyzurila a napsala to na listek ale nepocitam stim ze by to udela 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|to si radsi objedna na sve modely kola a baterky atd to by mu slo 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|vidim ze jsi taky tak sikovna jak ja i kdyz ty jsi sikovnejsi. takze priste si vezmu tebe ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivka V. (Ifka26) ID 38730 (5.1.2008, 14:37)
(svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (svatba) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 14:36)
;-) ;-) ;-) ;-) No jo, teď už by to vlastně šlo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), ale musela bys mě napřed požádat o ruku :-p :-p :-p. Už volali, že jedou zpátky, tož budu muset pomalu vypnout kámoše (comp) a jít předstírat nějakou smysluplnou činnost.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 14:42)
tak my uz mame tatku doma. hned ve dverich jsem mu rekla co vsechno je potreba koupit a udelat. takze myslim ze bude ticha domacnost ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ted sedi na wc asi se na sel vy.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Du me to ale jeste nejde to bych se asi musela rozvest vid? *-) *-) *-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 17:26)
:-D :-D :-D No to je předpoklad. Taťka to vyřešil naprosto správně, my už jsme doma taky komplet a představ si, že jsem dostala pochvalu za včera koupený píva, sežrali polívku i omáčku s knedlíkama, teď se vzbudila Bubice a už taky baští, tak ta práce nakonec nepřišla úplně vniveč. Tobě držím pěsti, ať se taťka řádně vyprázdní a s úsměvem na rtu začne obstarávat vše potřebné ze seznamu (Y).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivka V. (Ifka26) ID 38730 (5.1.2008, 12:49)
drbička nic, drbnička tu vůbec není :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
neboj, my tě neprásknem :-# :-# :-# :-# :-# :-#
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 13:02)
(hello) (hello) (hello) (hello)ahoj drbnicko. jsem spocena jak nevim co a pritom to tady tak nevypada :-D :-D :-D :-D :-Djak se mate co kubicek? ten je v tom nejlepsim vid (lyzar) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (lyzar)a stepanka spinka? (child3) (child3) (child3) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivka V. (Ifka26) ID 38730 (5.1.2008, 13:48)
AHOJ DRBNIČKO (H) (H) (H)
JSEM VĚDĚLA, ŽE SE CHYTNEŠ :-D :-D :-D :-D :-D :-D

KUBÍK JEL RÁNO (lyzar) (lyzar), JÁ ŠLA (child3) V PŮL 1, KDYŽ PŘIŠEL KAMIL (cigo), MALÁ SE V PŮL 5 VZBUDILA NA (child4) A PAK SE VZBUDIL KAMIL, V PĚT KUBA A V PŮL 6 VSTÁVALI, TAK JSEM JIM ŠLA UDĚLAT (pl) SNÍDANI, PAK JSEM ŠLA HLEDAT BRÝLE, KTERÉ ONI VČERA HLEDALI PŮL DNE A NAŠLA JE ZA 2MINUTY 8o| (H) A ŠLA JSEM SI V PŮL 7 NA CHVILKU JEŠTĚ (child3)...TED JSEM VRAZILA (child6) KAMILOVI A CHVILKU UKLÍZELA, ZAČALA SUNDAVAT VÁNOCE (stromecek) A JDEME ZASE (child4). KURNA TEN DEN LETÍ *-) *-) *-)

JINAK AHOJ DITKO (L), JSEM SE VTÍRLA NA NÁVŠTĚVU (C) ;-), TAK SE NEZLOB ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L)

KUBÍK JEZDIL VLONI NA ŠPIČÁK SE ŠKOLIČKOU A TED JEZDÍ NA SRNÍ (lyzar), JSEM TAM ČETLA, ŽE MÁŠ RODINKU DNES NA ŠPIČÁKU ;-) :-$ (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 14:11)
Já jsem ráda za každý vlídný slovo, takže Tě pěkně vítám (Y). Koukám, že jsi pěkně činorodá, takhle usínat a zase vstávat 8-| a ještě do toho uklízet a kojit a já nevím co všechno ještě. Jo jo, jsou na Špičáku, vždyť vy jste vlastně odněkud od Plzně, tak to taky nemáte daleko, což?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 14:04)
ivi tak to nejsem v tom sama kdyz si rikam ze ten den tak leti. to uz je odpoledne a ja jeste nemam vse hotovy. a vanoce jsme taky uz sundali (banky) (stromecek) my zeny jsme vzdy sikovne. posles chlapa pro chleba a donese ti rohliky tak se neni co divit ze tak dlouho hledali bryle. jeste ze jsi je nasla a ze te maji. kubicek bude mit vzacnou navstevu vid. moc se tesim na fotky (L) (L) (L) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ivka V. (Ifka26) ID 38730 (5.1.2008, 14:36)
NO NEVÍM, *-) KAROL SE VČERA PETRUŠ NEDOVOLALA,TAK ASI NE :'(
A TO JSEM HO NA TO TAK PŘIPRAVOVALA ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (5.1.2008, 14:41)
:'( :'( :'(to me mrzi, urcite se moc tesil :'( :'( :'(tak pristi sobotu to vyjde

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (5.1.2008, 0:11)
(kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) [A] [A] [A] [A] [A] [A] Ty nas krasny zamuchlanecku... :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ my vam taky prejeme vse nej a mame vas moooc rady!!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 7:55)
(L) (L) (L) (L) (L) Moc děkujeme, hned jsi mi tím svým vyznáním udělala krásnou sobotu (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa). Pozdravuj Viktorku a Fanyho a mějte se krásně.

ODPOVĚDĚT
Katka V. (pajda) ID 1795, mimibazar.cz/katkav (4.1.2008, 16:20)
MILÁČKU KRÁSNÝ,JEN VÁS JDU POZDRAVIT A PODĚKOVAT ZA KOMENTÁŘE (L) (L) (L)ROZBIL SE NÁM PC (palice) (palice) (palice) (palice) (comp) (comp) (comp)TAK JSEM JEN U ŠVAGROVÉ A VYŘIZUJI VŠE NUTNÉ (F) (F) (F) (F)MĚJTE NÁDHERNÝ VÍKEND (L) (L) (L)PA ZUZANKO MILOUČKÁ ,UNAVENÁ A KRÁSNÁ (hello) (hello) (hello) (hello)A DITULKO TOBĚ PŘEJI HLAVNĚ KLÍÍÍDEK A NOŽKY NA STŮL (radost) (radost) (radost) (radost)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (5.1.2008, 7:47)
Ahoj Kačko, to jsi moc hodná, že sis na nás našla čas i přes trable s (palice). Děkujeme a i my vám všem přejeme krásný víkend, taťka právě odjel s Filísem na (lyzar) na Špičák a Zuzka se zatím neprobrala ze (child3), tak mám dle Tvých pokynů nožky na stole (hello) (hello) (hello).

ODPOVĚDĚT
MIchaela M. (Misuge) ID 17866, mimibazar.cz/micmas (3.1.2008, 15:12)
(Y) (Y) (Y) Já mám taky problém s procházkama těsně po obědě :-$ :-$ :-$ Jenom mě už nikdo nechce tahat na zádechm, tak se vždycky opřu hlavou o strom a počkám až se zbytek výpravy bude vracet ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (3.1.2008, 16:02)
*-) No kdyby to byla jenom obyčejná procházka, milá Míšo, ale chodíme na rozhlednu s převýšením asi 450 m, celou cestu lesem :-@, což je pro mě, nešamoura téměř nadlidský výkon. A čekat se mi nechtělo, nejspíš bych tam někde umrzla :-D :-D :-D.

ODPOVĚDĚT
MIchaela M. (Misuge) ID 17866, mimibazar.cz/micmas (3.1.2008, 16:21)
Ty si pořád hraješ na lenocha a přitom podnikáš výlety na hranici lidských možností :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (3.1.2008, 16:24)
:-D :-D :-D :-D Máš úplnou pravdu, jednou za rok ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-).

ODPOVĚDĚT
Jola F. (yola) ID 34599, mimibazar.cz/yola (2.1.2008, 19:48)
(novy rok) (novy rok) (novy rok)i vám lásky...skvělá fotečka ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:59)
Děkujeme do Třince, zdravíme (hello) (hello) a posíláme spoustu (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa).

ODPOVĚDĚT
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 19:27)
naše madam malá kulíšková tu hubinku jak má našpulenou (Y) zdravíme maminku (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:55)
Maminka děkuje a zdraví Zazinku (L) (L) (L) (L) (L). Jsem ráda, že je našpulená, já když (child3), mám hubu dokořán a vypadám strašně ;-).

ODPOVĚDĚT
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 20:57)
to asi každá z nás ještě že se u toho nevidíme ;-) ;-) ;-) taky zdravím (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:04)
Ale co chudáci ti naši spolunocležníci :-D :-D :-D :-D :-D :-D, brrrr úděsná představa

ODPOVĚDĚT
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 21:08)
myslíš že oni vypadají u toho víc elegantně , no tak to ten můj je asi vyjímka :^) :^) :^) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:11)
Já myslím, *-), že výjimky jsou bez rozdílu všichni :^) :^) :^).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Martina J. (Mamor) ID 29500, mimibazar.cz/mamor (2.1.2008, 18:30)
:-D :-D :-D...tak ta svíčková by zmohla i mě :-D :-D :-D :-D (L) (L) (L) (L) (novy rok) (novy rok)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:51)
:-D :-D :-D :-D :-D Tak sis mohla taky hupnout taťkovi na záda :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D.

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 18:21)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)ditus tvoje fotky jsou taky super, takove originalne pravdive no proste super (Y) (Y) (Y)a z ta svickova zmohla i nas na novy rok. ne ze bych si zamrazila tu od zandy. to bych rada protoze byla vyborna ale byli jsme u rodicu na obede. a taky jsem se prezrala :-# :-# :-# :-#a dneska mi v praci dokonce jeden rekl ze pry jestli necekam miminko 8o| 8o| 8o| 8o| :-@ :-@ (6) (6) (6) (6) (6)jsem tlusta jak pra@e :-@ :-@ :-@ 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:50)
Prosímtě, vyprdni se na to, dobrá bašta přece ke svátkům patří ;-) ;-) ;-) a být Tebou, hned bych si na toho sprosťáka z práce taky něco vymyslela :-p. My jsme měli po svíčkový ještě domácí rakvičky a ty byly 1000x lepší než blbá svíčkarajda :-D :-D :-D.

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 20:51)
delas mi chute 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|asi si zajdu pro slehacku do lednice 8o| 8o| 8o| :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:02)
;-) ;-) ;-) ;-) jen jestli máš domácí, ten udělanou do lahvičky s bombičkou :-D :-D :-D :-D :-D, pak Ti přeju dobrou chuť (Y).

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:03)
nemam lahvicku ani bombicky ale mam smetanu ke slehani a tak bych si ji musela uslehat ale ja jsem lina jak veš takze nic nebude :-D :-D :-D :-Dzvykam radsi jako krava :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:05)
To je škoda, tuhle jsme na popelnici v Plzni viděli jednu krásně zachovalou flašku na šlehačku, měla jsem ti jí vzít a už jsi nemusela trpět jako zvíře (tudledudle).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:06)
:-D :-D :-D :-Dtak to me podrz. jaktoze jsi to tam nechala. vzdyt vis ze ja bych to upotrebila :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:10)
Teď už to vím, tenkrát jsem to ještě netušila ;-) ;-) ;-) ;-), hned jsi mohla mít tu poloprázdnou tašku, se kterou jsi přijela do matičky Prahy, trošku plnější ;-) ;-) ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:12)
:-D :-D :-D :-D :-Dvis kolik mi nabalila veci zanda od nich ze smetaku :-D :-D :-D :-D :-D :-Džani promin (L) (L) (L) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)proto ta taska byla tak tezka a to jsem jela na jeden den :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:14)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a copak krásnýho jsi od Žandy obdržela??? Teda kromě svíčkový z celý krávy :-p.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:16)
:-D :-D :-D :-Dknedliky. jahody. taky plysaka, auto, autobus, a taky triko :-# :-# :-# ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 21:23)
hale co tu děláš reklamu? zítra budou postávat lidi u Míši a že chtěj a chtěj a chtěj taky (6) (6) (6) ;-) ;-) ;-) ty jo to se musim Míši zeptat když tam toho je tolik jestli by nebyl i baráček stačí 3+1 jsem skromná :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:24)
;-) ;-) ;-)aspon to nebude muset misa zahrabavat a muze prodavat. vis kolik budete mit penez? to si ten baracek klidne koupite (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 21:30)
jen aby ho nevyhodili a mi nebyli na dlažbě ;-) ;-) ;-) ty jo tohle všechno kdyby tam měli nebo aspoň něco se neboj že by jste to nenašli na aukcích za velký prachy :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:32)
+o( +o( +o(prosim te. vzdyt ty neumis vubec obchodovat. jestli jsi po me tak v zivote jen prodelas na vsem :-D :-D :-D :-Dto by musela byt aukce do minusu :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:17)
|:o) |:o) |:o) |:o) Jahody v zimě???? Tak na ten smeťák mě příště vezmete s sebou, soudružky ;-) ;-) ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:19)
:-D :-D :-Djojo zazinka je sikulka. ta sezene vsechno (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)soudruzko dostanes kroj a pujdes s nami. urcite se tam najdou i ostruziny :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:24)
;-) ;-) ;-) ;-) prdím Ti na ně, po těch bysme se stejně akorát osypaly ;-) ;-) ;-).

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 21:27)
Dití spíš posrali než osypaly ;-) ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (3.1.2008, 7:22)
Narážíš na můj sprint v dolní části Václaváku, což ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 21:27)
tak to promin pani ;-) ;-) ;-) ;-)co by si jineho dal mlsny jazycek? :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-Dmaji tam vsechno opravdu (Y) (Y) :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (3.1.2008, 7:21)
:-D :-D :-D :-D já sežeru fakt všechno, ale takový tataráček (pl), mňam mňam.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 7934 (2.1.2008, 18:23)
ANDĚLÍČKU,, NEJSI, JSI KRÁSNÁ A AKORÁT (Y) (Y) (F)

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 18:25)
;-) ;-) ;-)janicko ty jsi fakt miloucka. ale ty jsi me videla zahalenou a jeste k tomu pred takovou dobou a ja pres tu dobu mam dalsi dve kila navic 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|a bricho mam jak v patem mesici 8o| 8o| 8o| :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-D :-D :-Djsi moc hodna (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 7934 (2.1.2008, 18:30)
JÁ TU TAKÉ SEDÍM, A SKORO NEDÝCHÁM, TY KALHOTY TLAČÍ 8o| 8o| :-# ,, NO LÉTO DALEKO, NE ? (cinky) (plaz)

ODPOVĚDĚT
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 18:33)
;-) ;-) ;-)me taky dneska tlacilo vsechno tak jsem byla rada ze jsem dosla domu a natahla na sebe teplaky co netlaci :-D :-D :-D :-Dkdyz me tlacily ty dziny v praci tak jsem porad rikala ze zacnu behat. ze prijdu domu oblecu se do sportovniho a budu behat. ale jak jsem vysla z prace do te zimy tak me to nadseni rychle preslo. takze zase asi nic. pak jsem jeste dneska nemela cas na jidlo. ale jak jsem prisla domu a nemela nic na praci tak jsem dostala hlad. coz znamenalo ze jsem leniva si neco udelat. takze jsem se vrhla po misce s chipsama a sezrala jsem je :-# :-# :-# :-#no a ted mi tatinek udelal misu ovocneho salatu tak aspon to. jenze pro mou alergii me stipe cela pusa z tech jablek takze si dam asi radsi chleba se sadlem :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:52)
;-) ;-) ;-) ;-) Žanetko, ty jsi úžasná a tím, že máš alergii na jabka ( tak jako já ), jsi mi ještě daleko bližší. Všichni se mi posmívají, ale já mám po jabkách ( a nejen po nich ) vždycky zuby vylezlý jako kozel a svědí mě celá huba 8o| 8o|.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 20:55)
me taky ditusko a jeste po mrkvi syrovy a taky jak skrabu brambory tak slzim jak u cibule :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 21:03)
Hele, mně mrkev nevadí :-p, ale u brambor prskám taky, a pak mi vadí ještě chlupatý ovoce ( broskve, meruňky, nektarinky *-), je toho nějak moc ). Ale zajímavý, že s břichem jsem žádný alergický reakce neměla, žrala jsem cizokrajný ovoce a odšťavňovala citrusy tak moc, že se Bubice narodila s vyrážkou a musela jsem jí koupat v hypermangánu ;-) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 7934 (2.1.2008, 19:02)
MY BYLY V RÁMCI NOVOROČNÍ DIETĚ NA PIZZE :-# :-# :-# :-# :-S 8o| A JE MI TÉŽ TĚŽKO,, KALHOTY ROZEPNUTÉ,, A UŽ JE ASI NEZAPNU (6) (pl)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 19:05)
ja radeji zvykam zvykacku at v te puse neco mam :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 7934 (2.1.2008, 19:08)
;-) (Y) (Y) (Y)
MĚ JE TEĎ TEŽKO, ALE ASI ZAS JEN NA CHVILKU :-S, ,, PAK MĚ BUDE MSLNÁ HODIT PO BARÁKU,, AŽ NĚKDO OTEVŘE LEDNIČKU,, A ŠUP A NAJEDNOU UŽ BUDU ZAS NĚCO (jidlo) (pst)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 19:12)
:-# :-# :-#tak to jsme na tom stejne :-D :-D :-D :-Dja tu lednicku musim vybilit a pak nebudu nic kupovat a budu pak az o hladu ale prece to tam nenecham zkazit :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 19:25)
holky buďte rádi že můžete kousat a polykat .Míša mi chtěl předžvýkávat ale nejde mi zas polykat ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:54)
Zazinko, ty jsi zase nemocná :'(? Jak to, že nemůžeš polykat (6)?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 19:28)
;-) ;-) ;-)ja to rikam porad ze vy dva jste proste boží par. vy dva byste pro sebe skocili i z okna. misa je fakt hodnej [A] [A] [A]ja si to stebou vymenim aspon na tyden. ja potrebuji aspon 4kila prosimmmmmmmmmm 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o|dolůůůůůůůůůůůůůůů 8o| 8o| 8o| 8o|

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Č. (Zazinka) ID 33128, mimibazar.cz/zazinka (2.1.2008, 20:28)
už jsem se lekla že chce vyměnit manžela ;-) ;-) toho nedáááááám 8o| 8o| 8o| (facky) (hadka) (hadka) (hadka) ;-) ;-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Žaneta Smutná (žanet) ID 9907, mimibazar.cz/zanet (2.1.2008, 20:29)
:-D :-D :-D :-D :-Dtoho si nech. vzdyt je hubeny jak lanka. co bych snim delala. :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dagmar O. (dasenka22) ID 18704, mimibazar.cz/dasenka22 (2.1.2008, 17:57)
Holčinky i vám krásný nový rok (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (2.1.2008, 20:48)
Děkujeméééééééééééééééé a přejeme totéž (sampus) (silvestr2) (silvestr) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L).

ODPOVĚDĚT