Milé tety, děkuji za rady...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Andrea K. (andyy) ID 3923, mimibazar.cz/andyy (29.3.2008, 11:41)
máte krásny (P)i dětičky (Z) (X) (flower)

ODPOVĚDĚT
Petra P. (baja) ID 2236, mimibazar.cz/baja (19.11.2007, 20:17)
LUKÁŠKU JÁ Z TEBE NEMŮŽU SPUSTIT KUKADLA.TA BUNDOŠKA JE OPRAVDU ÚÚÚŽASNÁ.JÁ ZBOŽNUJI ORANŽOVOU BARVIČKU A BÁJA TAKY..KDYBY JI VIDĚLA,TAK UŽ BY MI TU VYSELA NA KRKU A PŘEMLOUVALA AT JI JÍ KOUPÍM ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-).FAKT SI UDĚLALA DOBŘE ,ŽES ŠLA DO VÝMĚNY TED SE TI BUDE DOBŘE A SPOKOJENĚ SPINKAT (Y) (Y) (Y) (Y),PROTOŽE LUKY JE FRAJER.
ČERVENÁ BYLA TAKY PĚKNÁ..NEŘÍKÁM,ŽE NE,ALE TAKOVÝCH PODOBNÝCH TU JE SPOUSTA A TAK DLE MĚ TUCTOVÁ OKOUKANÁ,ALE TATO..TAKOVOU JSEM TU JEŠTĚ NEVIDĚLA.
NO ŠKODA,ŽE JE PŘED VÁNOCEMA..HNEDKA BYCH DO NÍ ŠLA PRO BÁJU,ALE TED SI TO NEMŮŽU DOVOLIT.ŠETŘÍM KDE SE DÁ...BÁJA JE TOTIŽ STRAŠNĚ NENÁROČNÁ A PŘÁLA BYCH TI VIDĚT JEJÍ SEZNAM.SAMÉ HRAČKY Z REKLAMY...,TAKŽE NIC SKORO NEJDE CENOU POD TISÍCOVKU A ŽE MÁ SÉGRU TO NEŘEŠÍ,PROTOŽE TO NOSÍ JEŽÍŠEK,ŽE.

ODPOVĚDĚT
Marie T. (Madlicka) ID 20869, mimibazar.cz/madlat (19.11.2007, 22:25)
Teto, tolik chvály najednou snad ani neustojím :-$ , ale moooooooc díky (L) (pusa) (L) (pusa) (L) (pusa) !!!!! A neboj, kdyby ji po Vánocích ještě měli, klidně se ti tam pro ni na Báju stavím :-) !!! Dnes určitě budu spinkat jak Budulínek (child3) a ráno zase zvesela vstávat (noc) , mám vážně díky té koupi hned o hodně lepší náladu. (radost) Bajulka už tedy psala Ježíškovi, jo? (vanoce) Nás to teprve čeká a už dopředu radši říkám, že Ježíšek má hodně dětiček, které musí podarovat, protože Luky by taky chtěl všechno 8-| a přitom ty hračky z reklam jsou většinou tak připitomělý a k ničemu :-( , jen blbnou děti (N) , nebo se mi to zdá? *-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Petra P. (baja) ID 2236, mimibazar.cz/baja (20.11.2007, 8:00)
Madli,
máš naprostou pravdu.Je mi jasné,že je to jen lákadlo na naše peněženky a taky soudím,že to je hračka a zábava jen na chvíli než zase zklamaně zjistí,že v té reklamě to vypadlo jinač 8-| :-S :'(.
Taky Báji říkám.....hele moc to nepřeháněj...víš kolik je na světě dětííí???Ten Ježíšek to musí podarovat spravedlivě.No a ona mě loni po vánocích uzemnila tím,že ona měla 12 dárečků a Natálka jich měla přes 20 (G) tak jakto???Když to má být spravedlivé.No vysvětli pak dítěti,že jsou dárečky dražší a levnější (G) (G) a že když si napsala samé drahé dárky,tak jich nemůže mít tolik jako Natálka.Ach jooooo.Někdy si říkám,že děti ztrácejí pocit skomnosti tím jak se jim snažíme pořád kupovat vše co si přejí.Vždyt mi měli daleko méně hraček a jak jsme si jich dokázali vážit a pořád si s nimi hráli dokola a oni mají hraček (plnou prdel- jak říká manžel) a vše je baví jen chvilinku.
Taky tady skoro denně řešíme,že prostě nemůže mít vše co uvidí v telce,nebo co zrovna jiné kamarádce koupila její maminka.Že holčička zase nemá to co má ona!!!A že penízkama se neplatí jen hračky,ale i jídlo a oblečeníčko,aby nechodila po světě v kalhotkách ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-).
Vždyt jen kolik stojí měsíčně ty její časáky 8-| 8-| 8-|....no to říkám...BUDU UČIT VĚTŠÍ SKROMNOSTI :-@ 8o| :-(

ODPOVĚDĚT
Marie T. (Madlicka) ID 20869, mimibazar.cz/madlat (20.11.2007, 9:01)
U nás je to stejný, buď v klidu! :-) Taky si říkám, že je musím trochu krotit, protože Luky občas vymýšlí pěkný blbiny, co by chtěl, někdy je to šílený . 8-| 8-| 8-| Musím pochopit cenu peněz, alespoň trochu, protože jinak by nás za chvíli přešel humor :-( , když to vidím u dětí ve škole, tak je to síla. Holky v pátý třídě už nosí tanga, chodí na kosmetiku, pedikůru a neoblečou nic jinýho než značkový věci, když na to rodiče mají a když nemají, tak je takový dítě chudák, za nás to nebylo :'( . Musíme věřit, že naše děti budou zase jiná generace a že jim nebude tolik záležet na takových prkotinách, jinak se máme na co těšit (N) :-| +o(

ODPOVĚDĚT
Erika B. (erika2) ID 31843, mimibazar.cz/erika2 (19.11.2007, 19:36)
(Y) (Y)NADHERA TETO TO BYCH BRALA PRO ŠIMU KDE JSI KUPOVALA LUKASEK JE K (zajic) (zajic) (zajic) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Marie T. (Madlicka) ID 20869, mimibazar.cz/madlat (19.11.2007, 22:20)
Písnu vzkazík Eričko (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT