Ahoj tety.....a hlavně....teto Violko......
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka B. (LenkaB) ID 16558 (27.7.2007, 23:26)
(child8) (child8) (child8) ahooj Sophi (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (28.7.2007, 16:26)
Ahoj Leničky (child8)....jsme moc rádi, že jste k nám taky jednou ;-) ;-) ;-) ;-)....přišly na návštěvu do albíčka :-) :-) :-) :-)..... (L) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Renáta Č. (viola) ID 6028, mimibazar.cz/viola (27.7.2007, 22:27)
Miláčku, andílku, nádherná princezno [A] [A] (*) (*) moc Tě taky s Bájinkoiu zdravíme a posíláme pusinkové pozdravy (L) (L) (L) (L)
Tomu nebudete holky věřit, co se mi dnes zdálo *-) *-)
Zdálo se mi, že jste se přestěhovali do baráku vedle nás a že to bylo úžasné a že si spolu holky pořád hrály, opravdu ten sen byl jako živý ;-) ;-) ;-) ;-)
Já už jsem tak natěšená až vás holky uvidíme, že se mi o vás zdá :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Martinko, ty se tak neustále zlepšuješ v tom focení, opravdu Ti za tuto i ostaní fotečky tleskáme, jsou úžasné, stejně tak Sophinka, to je prostě modelka absolutně stejná hubeňourka jako naše Bájinka a i typově jsou si holky hodně podobné (Y) (Y) (Y) (Y)
Nádherné tílečko, ta přeska to je super vychytávka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (child8) (child8) (child8) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (28.7.2007, 16:35)
Ahoj miláčci (child8).....takový krásný sen.....my bychom se nastěhovaly hned..... :-) :-) :-).....tedy doufám,,,,,,že ten baráček vedle Vás je nějaké pěkná vilka a néééééé......nějaká polozbořená barabizna ;-) ;-) ;-) ;-).....to bychom se raději přestěhovali rovnou k Vám :-D :-D :-D :-D...., aby to (X) (X) měly k sobě ještě blíž a ne až přes plot :-) :-) :-) :-)......Renátko....i my se na Vás moc těšíme....dneska jsme byly na pouti a tam by se Bájince určitě taky moc líbilo a určitě by SOphi ukázala a naučila věcičky......kterých se zatím trošku bojí.......
Hrozně moc ti děkujeme za Tvůj nádherný komentář a krásná slůvka chvály.....od takové fotografky jako jsi ty....mě to potěší obzvlášt!!!!!!!! Tipově jsou si holčičky určitě podobné......hubenoury jedny...co?.......my ted máme zas dietní období...nejspíš se Sophi rozhodla, že se bude opičit po mě....jenže ....ona....to vůbec nepotřebuje....narozdíl ode mne.... +o( :^) :^) :^)...jsem z ní ted docela na nervíky......poslední dobou pije jen mlíko....a nic víc +o(.....chjooooo.....já tak moc chcíííí nenajedený dětátko 8o| 8o| 8o| 8o|......
Tílečko je Kenvelo.......měli ted docela pěkný věcičky .....a ještě k tomu slevy....a tak se nedalo odolat :-D :-D :-D........... (child8) (L) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT