Rozlucka
Dcera hraje s kluky fotbal, je jim 10-11let, všichni odchází a každý jinam, proto je myšlenka rozlučku, doporučte prosim zábavu, upominkovy předmět, cokoliv. Dekuju
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Renata H. (Renčazhor) ID 277929 (2.6.2019, 14:46)
... nebyla to přímo rozlučka, ale při podobné společné akci jsme hráli bowling v baru, kde pečou pizzu, k tomu míchané koktejly (na pohled stené jako dospělácké, ale v nealko verzi), děti si to užily, byl to prima večer (F)

ODPOVĚDĚT
Petra C. (crhakp) ID 22564, mimibazar.cz/crhakp (31.5.2019, 7:36)
Děláme rozlučku každoročně, ikdyz nikdo nedochází.(dokonce i podzimní)
Bývá jídlo - gyros, kuřecí plátky na roštu, saláty. Děckam zmrzka, každý donese něco třeba upeceneho nebo krupky, chipsy, bombony. Nejlepší zábava se ujala turnaj mezi kombinovanýma druzstvama maminky s detma, tatinci s detma, nebo různě namichane aby byla sranda.
Na památku dělá trenér děckam plakáty. Někdy v květnu se fotí na hřišti všechny mužstva dětí a každý pak dostane A2 plakat kde velká fotka je jeho tým, a na boku A6 fotky ostatních dětských mužstev (máme BST, BML, SŽ, MŽ).
Pokud někdo jde jinam, dostává tričko s logem, jménem a nějakou hlaskou.
Při předávání mají nástup a většinou se ještě přečte něco z výsledků, připomenou se nějaké vtipné situace že zápasu, udělá se nějaká statistika, pousti jim k tomu od Queenu We Are The Champions, a většinou to udělají tak, aby každé děcko bylo za něco chvalene.

ODPOVĚDĚT