Pokus o starou klasiku
byly lepší než z cukrárny
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zdena l. (žabada) ID 132621 (12.3.2019, 21:04)
Ali jak jsi dělala krém? Hned bych se zakousla (zajic)

ODPOVĚDĚT
Alena P. (krišon) ID 231624 (12.3.2019, 21:19)
Prosím tě, měl to být tento https://www.mimibazar.cz/recept/107527/zloutkove-venecky od Dáši, měla jsem už odložené žloutky a kluk si z nich udělal k snídani vaječinu, takže nakonec 600 ml mléka, 2 vanilkové pudinky, 1 vanilkový cukr a dvě lžíce cukru krupicového uvařit, vychladit a pak postupně zašlehat do změklého, našlehaného másla toho jsem dala asi 180 gramů a přidat opatrně rum (dávám ho na moučkový cukr), aby se krém nesrazil ... tentokrát byl opravdu luxusní i když tam žloutky nebyly ... ale žloutkové řezy bez žloutkového krému .. smrdí to podvodem, ale kluci nic nepoznali a chutnali jim moc a hlavně jsem nechala dobře zaschnout rybízovou marmeládu a pak teprve nalila citronovou polevu a ta poleva byla nejen dobrá, ale i krásná narůžovělá ...a lesklá

ODPOVĚDĚT
Zdena l. (žabada) ID 132621 (12.3.2019, 21:38)
(L) děkuji

ODPOVĚDĚT
Dana K. (dana630) ID 388317 (3.3.2019, 19:48)
Ahoj, dělala jsem podobné -keremeše - tj ještě šlehačka. Hlavně, že pánům chutná viď

ODPOVĚDĚT
Alena P. (krišon) ID 231624 (4.3.2019, 8:39)
Ahoj, moji chlapi by na plný úvazek zaměstnali kuchařku i cukrářku ... měla by, co dělat. ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (3.3.2019, 15:25)
(Y)

ODPOVĚDĚT
Alena P. (krišon) ID 231624 (4.3.2019, 8:39)
(F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT