MRAŽENÉ FILETY Z TRESKY,
jak udělat na řízek, aby se to při smažení neoloupalo? A obalujete zmrzlé, nebo nechat povolit? Díky.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Stanislava B. (brichtová) ID 133049 (10.10.2018, 10:00)
Kupovat takové filety, kde je uvedeno "bez přidané vody" a dobře rozmrazit a nechat odkapat....

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (9.10.2018, 17:58)
Rozmrazím, utřu, vymačkám a obalím.
Málokdy se stane, že by se oloupalo, leda když obalím lajdácky.Používáme tresku tvarovanou a bez kostí, né filety

ODPOVĚDĚT
Eva S. (samuelek2008) ID 182708, mimibazar.cz/samuelek2008 (9.10.2018, 15:10)
rozmrazím a obalím 2x

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (minie59) ID 51224 (9.10.2018, 15:02)
Rozmrazíme a co nejvíce se zbavíme vody z masa.

ODPOVĚDĚT