Mazance až zítra, dnes ořechový chléb :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
IVONA D. (elda-zelva) ID 222022, mimibazar.cz/elda-zelva (2.4.2018, 9:39)
Krásné velikonoce přejeme s Barunkou hodně koledniku a bohatou pomlazku (velikonoce7) (velikonoce7) (velikonoce8) (velikonoce5) (velikonoce18)

ODPOVĚDĚT
Blanka S. (blanie) ID 79978, mimibazar.cz/blanie (31.3.2018, 14:57)
Receptík by nebyl? ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana B. (hanulina77) ID 44619, mimibazar.cz/hanulina77 (31.3.2018, 15:08)
Určite (F)
360 ml vody, 120g tmavé žitné chlebové mouky, 450g hladké mouky, lžička octu, lžička kmínu, 2 lžičky soli, lžička sušených kvasnic nebo půlku kostky, dvě hrsti ořechů (nebo smažené cibulky, nebo škvarků, nebo jakýchkoliv semínek)..... Vše dát do pekárny, v pořadí tekuté , potom suché, nechá uhnětat a vykynout. Po vykynutí vytvořit bochánek nebo šišku a na pomoučněném vále a nechat na plechu asi hodinu kynout. Mezi tím si roztopit troubu , my máme horkovzduch na 220st a do trouby vložit kastrůlek s vodou. Těsně před vložením ho na povrchu trošku naříznout a pect při 220st. 10minut, potom snížit teplotu na 140st. Peče se ještě 30 minut, po upečení dát na mřížku vychladnout.Jo těsto by mělo být hustší konzistenci, aby drželo tvar. (F)

ODPOVĚDĚT
Svatava W. (Svatík19) ID 319040, mimibazar.cz/svatik19 (31.3.2018, 12:59)
(Y)

ODPOVĚDĚT
Radmila P. (rapro) ID 239699, mimibazar.cz/rapro (30.3.2018, 19:02)
Ten vypadá báječně, hned bych si dala (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena P. (krišon) ID 231624 (30.3.2018, 18:35)
Vypadá skvěle, jen zakrojit (F)

ODPOVĚDĚT
Hana B. (hanulina77) ID 44619, mimibazar.cz/hanulina77 (30.3.2018, 19:14)
Ali, děkuji (F) od Vás si toho opravdu považuji (F)

ODPOVĚDĚT