granátové jablko
Koupila jsem si včera granátové jablko. Nikdy jsem ho nejedla. Jak na něj, co všechno se jí? Díky moc za radu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Petra k. (petulisek) ID 125836 (17.12.2016, 20:52)
Povaluju po lince jako třeba citron. Rozkrojim tak, aby stopka byla na jedné a bubák na druhé plce, jednu půlku držím řezem dolů a do kůry tluču lžíci, až zrnka sama vypadnou. Totéž s tou druhou půlkou. Jde to skvělé a ani té bílé slupky tam moc není. Dávám do ovocného salátu, na poháry, jen tak...Miluju granátová jablka.

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (18.12.2016, 10:09)
Děkuji za info, je opravdu dobré, jedl ho i syn. Snědi jsme ho jen tak. (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana D. (Sushine1) ID 369830 (17.12.2016, 20:47)
Já to dělám jako na tomto videu. Chce to chviličku mlátit, a pak začnou zrníčka krásně vypadávat. https://youtube.com/watch?v=HYHF59GDmvc

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (18.12.2016, 10:12)
Díky moc, povedlo se a chutnalo (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana Ch. (koniprd) ID 242621 (17.12.2016, 14:03)
naříznout jakoby na dílky,oloupat a hlavně tu bílou dužinu,ta je trpká a když je jablko hodně zralé,kuličky pak samy vypadávají do misky,jsou výborné a hlavně zdravé (Y)

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (18.12.2016, 10:11)
Díky moc, povedlo se a chutnalo. Napoprvé docela zajímavé jak se k zrníčkům dostat.

ODPOVĚDĚT
LENKA Š. (SAFA) ID 52554 (17.12.2016, 13:06)
někdy i rozkrojím lepší je oloupat slupku a vevnitř jsou ,kuličky, vypadají jak rybíz je to výborné aspon mě chutnají

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (18.12.2016, 10:10)
díky moc, povedlo se a taky chutnalo (Y)

ODPOVĚDĚT