![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100605/21/a125836-1275767394.jpg) | Petra k. (petulisek) ID 125836 (17.12.2016, 20:52) |
Povaluju po lince jako třeba citron. Rozkrojim tak, aby stopka byla na jedné a bubák na druhé plce, jednu půlku držím řezem dolů a do kůry tluču lžíci, až zrnka sama vypadnou. Totéž s tou druhou půlkou. Jde to skvělé a ani té bílé slupky tam moc není. Dávám do ovocného salátu, na poháry, jen tak...Miluju granátová jablka.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110802/21/a5573-1312311671.jpg) | Lucie Š. (Lua) ID 5573 (18.12.2016, 10:09) |
Děkuji za info, je opravdu dobré, jedl ho i syn. Snědi jsme ho jen tak. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |