OPĚT KANDOVANÁ DÝNĚ
NĚJAK MOC CHUTNALA
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Anna B. (anna21) ID 147542 (5.9.2016, 6:47)
Vůbec nechápu, jak to, že ji máte takovou krásnou. Dělám podle stejných inter. stránek kandovanou dýni už asi 5 let a mám jí takovou slepenou, někdy i rozvařenou... jak dlouho ji vaříte? Tam je totiž vařit, dokud je dýně sklovatá (paní píše, že vařila 45min.), já jí vařím sotva 15min. a stejně je vždycky taková rozblemcaná:o) Jako na pečení do buchet je úžasná i do vánočních marokánek, ale takhle krásná by se mi líbila víc:o)

ODPOVĚDĚT
HELENA K. (NAMIKY) ID 533051 (5.9.2016, 7:32)
JÁ JI DĚLÁM OPRAVDU LETOS POPRVÉ ,-)KAŽDOU DÁVKU VAŘÍM KRATŠÍ Í DOBU NEŽ TĚCH 45 MIN.DOSTALA JSEM SE NA 10 MIN A ASI TO TAK NECHÁM. (hello)

ODPOVĚDĚT