ZKUŠENÁ CUKRÁŘKA
DOBRÝ DEN, POTŘEBOVALA BYCH RADU OHLEDNĚ "NAHATÉHO DORTU" OD ZKUŠENÉ CUKRÁŘKY. POKUD MOŽNO DO VZKAZŮ. DĚKUJI
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Klára R. (Klara) ID 448810, mimibazar.cz/Klara2 (1.8.2016, 18:32)
co potřebujete?

ODPOVĚDĚT
Zdenka J. (Zdenulinka) ID 35363, mimibazar.cz/zdenulinka (1.8.2016, 19:45)
Dobrý den Kláro,chtěla bych se zeptat, zda je u tohoto typu dortu moc důležité, jaký je korpus...vím, že se hodně dělá RED VELVET. Myslíte že mohu udělat i klasický mramorový korpus? Moc díky Zdenka

ODPOVĚDĚT
Klára R. (Klara) ID 448810, mimibazar.cz/Klara2 (1.8.2016, 19:49)
Jasně že můžete. Já dělala i z klasického piškotového, jen se musí nechat pořádně vychladit, aby se pak nezbortil. Nevím kolika patrový budete dělat, ale určitě můžete použít i mramorový.

ODPOVĚDĚT
Zdenka J. (Zdenulinka) ID 35363, mimibazar.cz/zdenulinka (1.8.2016, 19:45)
Dobrý den Kláro,chtěla bych se zeptat, zda je u tohoto typu dortu moc důležité, jaký je korpus...vím, že se hodně dělá RED VELVET. Myslíte že mohu udělat i klasický mramorový korpus? Moc díky Zdenka

ODPOVĚDĚT