matcha tea
máte někdo zkušenost? jak se po něm cítíte? jaké má účinky?pijete preventivně nebo když únava nastala?jak si ho připravujete?má ještě nějaké plusy?DĚKUJI ZA INFO
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Vladimíra Š. (Ramas) ID 230621, mimibazar.cz/ramas (13.7.2016, 18:35)
:-$JÁ HUBNOUT NEPOTŘEBUJI, ALE PÍŠOU TO TAM *-)TAK SE NA TO PTÁM, PRÝ TO URYCHLUJE METABOLISMUS...TAKY SE PTÁM KVŮLI MAMCE, CELÝ ŽIVOT HUBEŇOUR, V ŘÍJNU INFARKT, NASAZENY PRÁŠKY...SNIŽ.FUNKCE ŠTÍT.ŽLÁZY..DALŠÍ PRÁŠKY, HROZNĚ NABYLA, NA BŘIŠE A BOCÍCH...JE Z TOHO NEŠŤASTNÁ.HÝBE SE STEJNĚ, JÍ STEJNĚ..JE SAMA, TAKŽE SI TEDY ANI NEVAŘÍ :-(JEN KDYŽ JE U MĚ TAK MÁ TEPLÉ JÍDLO (pl)CHCE MĚNIT ŠATNÍK :^)...ASI KOMBINACE LÉKŮ A HLAVNĚ PŘESTALA KOUŘIT *-) V TOM TO ASI BUDE NEJVÍC (6)TŘEBA BY JI TENTO NÁPOJ POVZBUDIL A I POMOHL :-S...MUSÍ SE TO KONZULTOVAT S LÉKAŘEM? *-)

ODPOVĚDĚT
ILONA H. (ilonka72) ID 186165 (13.7.2016, 13:35)
piju ho asi 14 dní,ale po pravdě účinek na mě nemá žádný...jako běžný čaj a tak mě i chutná........ale je to o psychice,když si řeknu že si dám ten energetický čaj-tak se prostě cítím povzbuzená,ale když si dám kafe-cítím se stejně ,-) jo ale nemám po něm hlad,když to vypiju poctivě všechno,tak je to takové hustější,že jsem i po snídani ,-)možná alespon´ zhubnu,což bych fakt potřebovala *-)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (11.7.2016, 9:18)
Pila jsem ho poctivě asi měsíc, bohužel mi je po něm špatně od žaludku a neodeznělo to, jak jsem doufala, až si tělo přivykne. Takže jsem to vzdala...ale určitě zkuste, třeba zrovna Vám sedne. (F)

ODPOVĚDĚT
Svetla K. (meowie) ID 84356, mimibazar.cz/meowie (10.7.2016, 19:01)
Dobrý den dělám si přesně tenhle co máte na obrázku asi 2 roky s přestávkami,
pro mě super na povzbuzení, jsem po něm nastartovaná ,někdy si dám i dva sáčky zajděte si někam do zdravé výživy někde prodávají i na zkoušku
určitě není na hubnutí
piji jen se studenou vodou ,prodávají k tomu i šejkr

za mě ano

ODPOVĚDĚT
Vladimíra Š. (Ramas) ID 230621, mimibazar.cz/ramas (10.7.2016, 12:07)
nečte se to mača? *-) já jen abych věděla, jak se na něj zeptat....

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (11.7.2016, 9:16)
Čte.

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (10.7.2016, 11:22)
kdysi jsem pila čaj maté (není to máta, jak si občas někdo myslel). Ráno jsem si uvařila konvičku a popíjela, popíjela a byla jsem, jak zajíček duracel. Večer, kdy jsem obvykle bývala KO, tak jsem byla svěží, až jednou mě paní v prodejně s čaji upozornila, že abych usnula, tak bych ho už po 15.hod. neměla pít. Strašně mi chutnal s citronovou trávou, limetkou apod.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra Š. (Ramas) ID 230621, mimibazar.cz/ramas (10.7.2016, 6:17)
JÁ NA TENTO ČAJ PŘIŠLA ÚPLNOU NÁHODOU... :-$BYLA JSEM TAK UNAVENÁ |-)...ŘIKALA JSEM SI, ŽE PŘECE MUSÍ EXISTOVAT NĚCO "ZDRAVÉHO, PŘÍRODNÍHO" NEŽ SÁHNU OPĚT PO ENERGEŤÁKU, KAFE NA MĚ NEPŮSOBÍ (C).MYSLÍTE, ŽE SE MATCHA MŮŽE VYPÍT PRÁVĚ V TENTO OKAMŽIK, KDYŽ CÍTIM ÚNAVU A POTŘEBUJU POVZBUDIT? NEBO PRAVIDELNĚ? 3 (C)ŠÁLKY DĚNNĚ (C)? NA TO BYCH ANI NEMĚLA ČAS :-oV PRÁCI URČITĚ NE :-@...NAKONEC JSEM SI UDĚLALA LEDOVOU VODU S CITRONEM A MÁTOU (D)ASI JÍ RADĚJI NEJPRVE NĚKDE OCHUTNÁM ,-)A PAK JI MOŽNÁ KOUPIM.OPRAVDU MÁ ANTIOXIDANTY A SPALUJE TUKY :^)...?

ODPOVĚDĚT
Kornelie S. (Kornelie) ID 42288, mimibazar.cz/kornelie (9.7.2016, 23:54)
No nam moc chutna samotne jen ve vode a za studena ale jako Late (s mlekem)
Je teda odporne ,-) ma chut a vuni propominajici vodni řasy 8-| ale je to o chuti a nazoru a pokud si prectete navod tak pro nejake ty ucinky je treba Matcha caje vypit myslim 3 nebo 4 salky denne takze se kura fakt pdodrazi :´(
(L)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (9.7.2016, 17:48)
Piju ho stejně jako kafe - tedy po ránu a pak když potřebuju osvěžit. Funguje stejně. Piju ho jako laté, takže dám do mističky lžičku mači, přidám trošku 70°C teplé vody, metličkou z čajovny rozmíchám na na hladkou kaši, za stálého míchání přilévám mléko a horkou vodu.

Tu metličku určitě chcete, bez té to dělá cucky.

Trochu staví, takže není úplně ideální, pokud někdo trpí zácpou. Jo a nelekněte se změny barvy exkrementů...

Zázračné účinky od toho nečekejte, snad jen že méně dráždí žaludek, než nekvalitní kafe. Ovšem kvalitní mača je výrazně dražší než kvalitní káva a narozdíl od kafe je třeba počítat s rezidui pesticidů.

A tedy má dost specifickou chuť, nekupujte na slepo velké balení.

ODPOVĚDĚT