|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131221/10/a192716-1387617662.jpg) | Nada B. (Nadys) ID 192716 (15.6.2016, 15:50) | nejlepší je u nás klasika- pouze sůl , mletá sladká paprika a máslo.
ODPOVĚDĚT |
|
Lenka B. (Brizule) ID 488521 (15.6.2016, 11:36) | Já peču v remosce / pečence osolená stehna s kořením na kuře a celé brambory, mrkev, řepa (na měsíčky), někdy tuřín, když mám.
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110216/13/a205626-1297858245.jpg) | eva p. (evicela) ID 205626 (14.6.2016, 21:42) | nasolit i uvnitř,pokapat citronem, hodně pokmínovat, dovnitř dát lžíci másla a jedno oloupané jablko, , poklást máslem a podlít(nejlépe vývarem ) a zvolna zakryté péct, až je měkké tak odkryté péct do červena, polévat šťávou ![(jidlo)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/90.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130201/09/a53125-1359708374.jpg) | Jana J. (Odry7) ID 53125 (14.6.2016, 17:06) | Já jen osolím a potřu 3 stroužky drceného česneku. Peču na másle.
ODPOVĚDĚT |
|
|
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090907/09/a23692-1252307494.jpg) | Zuzana K. (zoozi) ID 23692, mimibazar.cz/zoozi (14.6.2016, 14:42) | Zkuste pouze osolit, přidat hoodně drhnuté (sušené) majoránky a k tomu cca 1/4 až 1/2 másla.........podlít trochou vody a největší kuřecí slast je na světě , pak písněte zda chutnalo ![:-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160403/14/a48057-1459686577.jpg) | Dominika V. (NikaV) ID 48057, mimibazar.cz/nikav (14.6.2016, 13:38) | Nejradši máme jen osolené, pečené s anglickou slaninou (pokrýt plátky) a kořením - bobkový list, nové koření, pepř. V létě dělávám http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=158898&user=48057.
ODPOVĚDĚT |
|
Markéta K. (Franzovka) ID 280269, mimibazar.cz/franzovka (14.6.2016, 13:33) | včera jsem zkusila dát péct jen osolená kuřecí stehna a v půlce pečení,když jsem je otáčela kůží nahoru jsem pod ně dala na kolečka nakrájenou cuketu,cibuli a celá cherry rajčata a jeden stroužek neloupaného česneku.Na posl.20 minut jsem troubu zvýšila na 200 st.pro křupavost kůžičky. Po upečení jsem stehna vyndala,do sosu se zeleninou dala ten upečený česnek,tymián a rozmarýn a rozmixovala.Bylo to VYNIKAJÍCÍ!
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Lenka B. (Brizule) ID 488521 (15.6.2016, 11:57) |
To vypadá velmi dobře ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Markéta K. (Franzovka) ID 280269, mimibazar.cz/franzovka (15.6.2016, 15:44) |
je to opravdu výborné,ta zelenina dá výpeku z kuřete úžasnou chuť
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100111/13/a187986-1263212700.jpg) | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (14.6.2016, 13:17) | Je spousta receptů, kdy pečete kuře rovnou na kysaném zelí, nebo se zeleninou, nám to však nechutná. U nás frčí pouhá klasika. Buď jenom nasolím a nakmínuji, nebo muž si rád dělá marinádu, kterou potírá kuře při pečení. Peču hodinu přiklopené a pak necelou hodinu dopékám kůrčičku. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Luděk K. (ludas22) ID 168315, mimibazar.cz/ludas22 (14.6.2016, 13:05) | Nějakou dobrou klobásu, nejlépe domácí, nakrájet na kolečka, na cibulce na pánvi, potom přidat bílé kysané zelí, třeba z Lídlu-v plechu, nechat jen chvilku, aby to chytlo šmak. Nacpat do kuřete a upéct. S bramborovým knedlíkem to nemá chybu ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160722/19/a248206-1469208663.jpg) | Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (14.6.2016, 12:27) | Já osolím, okmínuji, přihodím bobkový list, nové koření a cca 0,5 hod. před koncem pečení přidám na štangličky nakrájenou mrkev, petržel a celer. Někdy dám jen sůl, kmín a ke konci hodně mrkve a česnek. Dá se to jíst s bramborami, těstovinami, rýží, pohankou..
ODPOVĚDĚT |
|