Moje kváskové pečení
Bochník na řezu. Už vypadají moje chleby čím dál tím líp.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Hana K. (Hankiska) ID 283342 (6.5.2016, 10:32)
Tak to Vám Evi závidím,je opravdu nádherný, to moje chlebíky vypadají jako sražené. Nevíte, v čem dělám chybu? Snažím se je nechat hodně vykynout, krájím až po vychladnutí, ale stejně jsou hrozné. Nedala byste mi svůj podrobný receptík? Moc prosím :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Evasma) ID 28406, mimibazar.cz/evasma (6.5.2016, 11:33)
Spíš jde o postup - možná právě máte překynuté těsto, proto potom chleba je jako sražený. Nebo "nešetrné" zacházení s vykynutým těstem - to taky zlobí. Třeba když klepnete při vyklápění z ošatky.
A pečete ve formě, nebo bochníky? A s převahou pšeničné nebo žitné mouky?

ODPOVĚDĚT
Renata N. (RenGinger) ID 338361 (2.5.2016, 21:24)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana Š. (U slunce) ID 397352, mimibazar.cz/uslunce (2.5.2016, 21:19)
Máte ho krásný! (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT