| Zuzana K. (zoozi) ID 23692, mimibazar.cz/zoozi (2.5.2016, 15:30) | Děvčata a co takhle zkusit .............sůl, máslo a hooooodně posypat majoránkou. Nikdo to skoro nezná a jaká to je mňamka!!!! Budete se olizovat až za ušima!
ODPOVĚDĚT |
|
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (22.4.2016, 8:08) | Dělám tři způsoby, malinko se liší v chuti: - osolit, okmínovat, grilovací koření, pokladu plátky másla - osolit, máslo a vedel kuřat měsíčky jablka - osolit, curry, máslo
ODPOVĚDĚT |
| Martina T. (Roxxana) ID 452858 (22.4.2016, 14:48) |
děkuji
ODPOVĚDĚT |
|
| Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (21.4.2016, 21:42) | Když chceme klasické kuře, tak jen osolit, kmín a máslo, ale máme jeden velmi oblíbený recept, říkáme mu : Kuře a lá Hubert.... a je to: kuře osolit, na dno pekáčku dám na kostičky anglickou, cibuli na kostičky - na to kuře, nechat trochu zatáhnout v troubě a pak přidat 2 bobkové listy, 4 Nová koření a několik kuliček pepře, zalít 3/4 l vývaru ( když nemám, tak rozdělám 1 kostičku masoxu) a zalijeme, přikrýt a dát péct na cca hodinu, pak odkrýt, dopéct do zlatava, pak kuře vyndat a zaprášit "omáčku" troškou mouky či jíšky.... Je to výborné k rýži
ODPOVĚDĚT |
| Martina T. (Roxxana) ID 452858 (22.4.2016, 14:48) |
děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | Marcela M. (JOBPROTECTstore) ID 172878, mimibazar.cz/JOBPROTECTstore (21.4.2016, 22:44) |
také tak dělám, zkuste tam přidat pár kuliček jalovce-to je pak mňam
ODPOVĚDĚT |
| | | Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (22.4.2016, 9:34) |
Děkuji, už jsem nad tím přemýšlela, že by to mohlo být ještě lepší..Určitě vyzkouším
ODPOVĚDĚT |
|
| Zuzana M. (zumik) ID 90122, mimibazar.cz/zumik (21.4.2016, 20:21) | Ničím nekořením. Jen osolím a dávám máslo.Všichni ho tak máme nejraději
ODPOVĚDĚT |
| Martina T. (Roxxana) ID 452858 (22.4.2016, 14:45) |
Takhle to dělám celá léta, tak jsem chtěla vyzkoušet změnu
ODPOVĚDĚT |
|
jarka N. (sympatie) ID 55978 (21.4.2016, 16:49) | Kuře dělám opravdu vyjímečně, ale když chci kůrčičku, polít mlékem, ono zezlátne. Jinak mi kuře nechutná ať kořením čím kořením. Maso je "blemtavé" a vyhnané hormonama.
ODPOVĚDĚT |
| | Kateřina V. (katuv) ID 343987 (22.4.2016, 12:36) |
No to ale nesmíte kupovat modofialová "Babišova" kuřata vyhnaná hormony...těm nepomůže sebelepší kuchyňská úprava Kvalitnů drůbež není "blemtavá".
ODPOVĚDĚT |
|
| Alena T. (Smaiilicek) ID 143278 (21.4.2016, 14:41) | Většinou proberu koření, co doma mám - sladká paprika, grilovací koření na kuře, sůl, pepř - to všechno dám do skleničky, zaliju trochou oleje, mašlovačkou zamíchám, popatlám kuře, přidám kousky másla a šoupnu do trouby...Příležitostně trochu podliji vodou nebo vývarem....
ODPOVĚDĚT |
| Martina T. (Roxxana) ID 452858 (22.4.2016, 14:47) |
Zkusila jsem, díky
ODPOVĚDĚT |
|
| Kateřina V. (katuv) ID 343987 (21.4.2016, 14:31) | Poslední dobou peču jen na soli, chutná ném nejvíc. Pokud kořenit, tak nejraději toto http://www.zbozi.cz/vyrobek/koreni-zlate-kure/ Sestra pod něj hodně dává slaninu a cibuli a česnek, já nemusím, ale jim to chutná.
ODPOVĚDĚT |
| Lucie B. (Lucka KB) ID 454850 (21.4.2016, 15:17) |
Koření Zlaté kuře je opravdu nej akorád ho mají u nás málokde takže kupuji každý rok na pouti víc balení
ODPOVĚDĚT |
| | Martina T. (Roxxana) ID 452858 (22.4.2016, 14:46) |
Tak to vůbec neznám, zkusím se po něm podívat. Takže na pouti??
ODPOVĚDĚT |
|