Jaroslava S. (Jambi) ID 87569
*
Ano, šéfe !! Samozřejmě, že maso musíme napřed dobře okořenit a pak nechat pěkně uležet ! (ještě, že není takový cholerik jako Gordon Ramsay nebo Zdeněk Polreich a v kuchyni zachovává stoický klid)
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
**
|
**
|
**
|
Zelné závitky podle Blanky B. (Bubalka)
|
domácí kuřecí sulc
|
*
|
nakládaný pikantní bůček
|
kuře ala bažant
|
kulajda
|
štrůdl a broskvový koláč
|
**
|
Halúšky se zelím a kysanou smetanou
|
*
|
těstoviny se sýrem a pečené kuře
|
květákové sněhové placičky
|
Hovězí na divoko s kysanou smetanou
|
Klopsy ve smetanové omáčce
|
pečený kotlet
|
++
|
bigos
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
3
komentáře
Slávka J. (babička jedlička)
ID 536035,
mimibazar.cz/babickajedlicka
(14.2.2016, 12:09)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (ljzozv)
ID 431489 (14.2.2016, 10:03)
ODPOVĚDĚT
Katka M. (nereida)
ID 338916 (14.2.2016, 8:14)
ODPOVĚDĚT