Jak nejlépe "odchlupatět" kuře
Když koupím v obchodě, tak má ještě na sobě spoustu pírek, chloupků, brk - jak nejlépe odstranit nebo kterou značku kuřat kupujete, které jsou nejlépe opracovné od peří? Fakt mě to už točí :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (4.10.2015, 7:18)
Jo máte pravdu, kuře či a kachny, to jsou desítky minut s pinzetou.....ráda se také přiučím....jinak pinzetě zdar :-)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (3.10.2015, 19:29)
no, my když doma zabíjíme slepice, kuřata, tak vezmeme přenosný hořáček a všechno venku opálíme. smrdí to. Prostě pálené peří.

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (3.10.2015, 16:44)
kupuji Vodňaské je dražší ale nestalo se mi , že bych něco dočišťovala - jen uříznu biskupa toho nejíme :-p ,-)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (3.10.2015, 16:03)
Kupuji Vodňanské a moc se mi to nestává, že by mělo na sobě pírka. Výjimečně něco je jen na konečcích nožiček, tam to není problém strhnout nožem.
Jinak co si vzpomínám, že máma když škubala domácí kuřata, tak je pak opálila nad plynovým hořákem - ale ten smrad si pamatuji dodnes 8-|

ODPOVĚDĚT
Pavla M. (Pami) ID 145730 (3.10.2015, 16:17)
Prý se to dá opálit flambovací pistolí. *-) Ale to bude taky asi smrdět.

ODPOVĚDĚT