![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100111/13/a187986-1263212700.jpg) | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (26.7.2015, 21:34) |
Ty zavařovací spony jsou super, dříve jsem je používala. Jenom se nasadí víčko, přes ně sponka a nijak se nemusí nic dalšího mačkat. Nyní však už spoustu let používám jenom šroubovací sklenice, vyměnila jsem během pár let všechny a ani neznám nikoho, kdo by ještě obyčejná víčka používal. Dříve se prodávali s růžovou gumou, ty byly na ovoce a s červenou gumou byly na maso a okurky. Používala jsem jenom červená a nikdy se mi nestalo, že by se něco nechytlo.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180529/22/a8231-1527627231.jpg) | Iva R. (avynka) ID 8231 (26.7.2015, 21:47) |
Přesně, Jani, jak píšete. Já dřív používala na všechno klasické české Omnia s červenou gumkou a nepamatuju se, že by mi něco nechytlo. A letos jsem chtěla zavařovat do malých klasických a výsledek katastrofa . Vršky, kde byl výrobce "Evropská unie", mi z 10 chytly jenom 2 !!! V obchodě mi paní poradila, že ať si vezmu bulharské, ty že jsou kvalitní, chytlo jich 8, ale 2 ne. Člověk se s tím piplá celý den a nakonec to takto dopadne . Toto jsem fakt dřív vůbec neznala. Do šroubovacích jsem dělávala jenom marmelády. Na zavařování s nima nemám zkušenosti. Jak u šroubovacích poznáte, že chytly? ![*-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090528/14/a140634-1243515563.jpg) | Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (26.7.2015, 22:41) |
dělám všechno do šroubovacích. nekontroluju jestli chytly, chytnou všechny.
ODPOVĚDĚT |