| Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (13.4.2015, 7:49) | A jaké máte? Přírodní, uzené, bylinkové, marinované, česnekové, ořechové Já tedy tofu nenahrazuji maso, za tepla neupravuji vůbec, ale dávám ho do salátů, různých pomazánek, a hlavně samotné ho miluji, ale musí být dobré. Od některého výrobce se opravdu nedá jíst, třeba od Alnatury.
ODPOVĚDĚT |
| | Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (13.4.2015, 8:33) |
Táňo, mohla byste mi, prosím napsat značku? Já měla Sunfood, myslím z Billy a zrovna moc mi nejelo. Já moc nemusím maso, takže bych potřebovala nějakou bílkovinu a šmakouna taky moc nedám. Díky a omlouvám za vložení svého dotazu.
ODPOVĚDĚT |
| | | Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (13.4.2015, 8:42) |
Jé, tak zrovna Sunfood z Dobrušky miluju a jaké jste měla? Mně od nich nejvíc chutná česnekové, lahůdkové, marinované, bylinkové. Kupuji ho ve Zdravé výživě (Countrylife) a jinak výborné je uzené od výrobce Veto, to sní i odpůrce tofu jako takového (švagr si myslel, že jí uzený sýr). Ale občas ho mají přesolené. Jinak já si občas kupuji od Veta i to přírodní a sama nakládám do česneku nebo medvědího česneku, různých bylinek...nejhorší tofu, co jsem kdy jedla, je od Sojaprodukt (Kaufland) rozbředlé bláto, a pak ta Alnatura, koupená v DM,mi prostě smrdí penicilinem... taky mě převapilo, že to skladují v regálu a ne v chlaďáku...všude vždy beru tofu z chlaďáku... Jinak já mám ráda i toho šmakouna, a zkuste tempeh, třeba Vám zrovna zachutná
ODPOVĚDĚT |
| | | | Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (13.4.2015, 11:26) |
Já tušila, že to tak bude Možná jsem z něj měla udělat pomazánku. Měla jsem přírodní a uzené. Vůbec nevím, že dělají ochucené. Ale díky za tipy, navštívím zdravou výživu a uvidím. Šmakouna jsem si udělala s lečem, tak to bylo dobrý, ale pak jsem ho zkoušela jen tak osmahnout a to už mi moc nešlo přes pysk. Já mám totiž problém se zpracováním syrového masa. Když dělám pro rodinu, tak se sebezapřením, ale protože si pro sebe vařím i v týdnu, tak jsem chtěla něco rychlejšího a výživově vhodného. Tak musím zkoušet. Děkuju.
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (12.4.2015, 21:14) | Jakkoliv, kde byste jindy použila maso. Třeba zkuste zdravou variantu: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=129410&user=171498
ODPOVĚDĚT |
| | Lucie Š. (Lua) ID 5573 (12.4.2015, 21:29) |
Aha, takže místo masa. A dělá se s tím něco - myslím jako osmažit nebo nějak tepelně upravit?
ODPOVĚDĚT |
| | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (12.4.2015, 21:34) |
Může se osmažit, ale klidně i jen zasyrova nastrouhat a udělat z něho pomazánku. Třeba do vajíčkové, sýrové, prostě do čehokoliv jako nastavení množství. Nemá skoro žádnou specifickou chuť, max. to uzené je podobné jako uzený sýr.
ODPOVĚDĚT |
| | | | Lucie Š. (Lua) ID 5573 (12.4.2015, 22:36) |
díky
ODPOVĚDĚT |
|