Konečně vidím :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Majka V. (Mája V.) ID 25664 (7.6.2007, 21:58)
Fakt, jako bych viděla Bonnii. Tak jsem nadhodila našim, že bych pro ně možná měla štěně, ale byli vzácně jednotní :-D. Ono, když Bonnie umřela, tak naši rychle vyhodili sedačku, kterou považovala za svou, koberec, který byl v šíleném stavu, stůl, který ráda nadzvedávala, když pod ním ležela atd. atd. No a teď to mají všechno nové a kupodivu k nové sedačce nového (&) nechtějí :-D A my nemůžeme, máme 43 metrů byt. (child12)

ODPOVĚDĚT
Majka V. (Mája V.) ID 25664 (7.6.2007, 21:59)
A máte nádhernou dcerušku (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika Ř. (KAČŮDICE) ID 40674, mimibazar.cz/lubca (8.6.2007, 10:15)
Děkuju :-) Vaše Katuška (stejně jako ta moje :-) ) je také kouzelná !
No my nemít tak velkou zahradu, tak bych pejska taky nechtěla. Ale takhle je celý den venku a večer, když si zaštěká, tak jde spát na chodbu. Samotnou by jí ani nenapadlo jít třeba do pokoje. Je strašně hodná a krásně poslouchá. Miluje svou zahradu, ale jakmile vyjdeme za plot, tak zmatkaří a strašně se bojí. Jestli jednou její štěňátka budou po ní,...tak se obávám, že se nám jich polovina vrátí :-D *-) No ale je to naše beruška a jsem ráda, že jí máme :-) Teda, ale kdyby mi měla odnášet stůl ;-) a ze sedačky si dělat postel :-| atd...No bez zahrady bych určitě psa nechtěla ;-) Jinak vybrali jste krásné jméno :-) My máme Charlie (ale je to holka, tak jí říkame Charlinka a sousedi mají Charlieka (taky briarda) Občas se nad tím někdo pozastaví, ale co?,...nám se to líbí :-) (tudledudle)

ODPOVĚDĚT
Majka V. (Mája V.) ID 25664 (9.6.2007, 7:13)
:-) No, je to spíš pes na zahradu. On taťka, když jsme si ji pořídili, měl i jakési tendence postavit kotec, ale my - já, mamka a ségra - jsme se nervově zhroutily při představě, že by to štěňátko mělo být někde jinde než my, tak mu to neprošlo. (Y) A výsledky se dostavily záhy. Dokonce se jednou prokousala i dveřma na zahradu, tak jsme je musely měnit tajně, aby taťka nevěděl. Seškrábala v prádelně barvu z omítky do výše ramen po celém obvodu, když chtěla do obýváku a my byli v práci a tak. ;-)

ODPOVĚDĚT
Monika Ř. (KAČŮDICE) ID 40674, mimibazar.cz/lubca (upraveno 9.6.2007, 10:01)
:-D :-D Teda Bonii byla docela svérázná,..když něco chtěla, tak po tom prostě šla. To se mi líbí :-) Naše Charlie, když byla štěně, tak se se mnou odmítala bavit,...byla jsem totiž ta, která jí zakazovala a vyháněla ven (normálně se urazila a třeba půl hodiny se mnou nemluvila),...Zato tatínek je miláčkem všech (H) Vyhnul se jakékoliv výchově. Teď nám na zahradě klesla větev pod tíhou třešní a náš pes chodí zubama oškubávat třešně a žere je :-D, tak doufám, že z toho nebude mít nějaký problém :-(

ODPOVĚDĚT