Sophi.....
ahoj tety, přeji krásné ráno a hezký den
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Renáta Č. (viola) ID 6028, mimibazar.cz/viola (6.6.2007, 23:02)
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Co se to tady vylouplo za fešandu?????? Teda Sophinko, máš fantasickou čelenku, absolutně nejúžasnější, co jsem tady na MMB viděla :-o :-o :-o :-o
A vyřiď mamince, že se jí tato fotka náramně povedla, opravdu to je fotečka do rámečku !!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Jsi veliká kočka a ta ofinka je přímo božská |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.6.2007, 23:13)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L).......Renátko... tvůj komentář mě hrozně moc potěšil....obzvlášt ta pasáž s ofinkou.... ;-) ;-) ;-).....čelenka je z HM, kupovala jsem ji loni k pelerínce....a zatím jsem zůstala jen u jedné....až ted, když válcují MMB, tak jsem podlehla a opět ji Sophi vyzkoušela... :-) :-) :-)...a vypadá to....že u jedné asi nezůstanem :-) :-) :-).......jen ještě musím přesvědčit Sophi, že takhle jak je na fotečce je mnohem lepší....než styl Rambo....který preferuje ona 8-| 8-| 8-| 8-| :-$ :-$ :-$ 8o| 8o| 8o| 8o|.

ODPOVĚDĚT
Lenka N. (karkulicka) ID 746 (6.6.2007, 20:53)
Ahoj Sophi,
super, že mamka vložila zase nové fotečky (Y)
Čelenka Ti hrozně sluší! Jen jí hezky nos, jsi vní jako princezna :-)
U nás teď čelenky také hodně frčí, máme jich několik v různých barvách, pořád to k něčemu ladíme :-$ ;-) ;-) ;-) Naštěstí Laile nevadí.
Také jsme vložili pár foteček, ale Laila je potvůrka, prostě se hrozně nerada fotí. Je to škoda, já bych fotila pořád, ale jak zahlédne foťák, křičí "Mami, nefoť mě!" otočí se a je fuč! (6) (6) (6) Takže fotek máme minimálně.

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.6.2007, 23:19)
Ahoj Leni, moc děkujeme za krásný komentář. Sophi čelenka trošku obtěžuje....hlavně ten styl, jak ji dávám čelenku já. Ona ji nosí ráda trošičku jinak :-$ :-$ :-$.....a to už zdaleka není tak slušivé ;-) ;-) ;-) ;-)....ale ona je nadmíru spokojena a na sebe pyšná jak se umí krásně zušlechtit :-D :-D :-D
Nad tím, že se Laila nechce nechat fotit nesmutni....co se nepodaří nafotit tobě....dožene Fahro :-) :-) :-) :-)..... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (K) (K) (K) (K) (K) (F) (F) (F) (F) (L) (K) (F)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (6.6.2007, 10:35)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Ahoj zlaticko!!!!! Ty se dnes na nas ale krasne usmivas :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ Martinko, ahojky... (L) (L) (L) (L) Tahle fotecka je nadherna, Sophinka = [A] [A] [A] [A]!!!!! A samozrejme tedy i chvalime novou ikonku, je UZASNA!!!!! Vzdycky se kouknu na Tvuj usmev, Sophi, a budu mit hnedka lepsi naladu.... (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) Tak pa, broucku a krasny den!!!! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.6.2007, 23:05)
Ahoj Reginko... (child8)....., děkuje za krásnou pochvalu, Sophinka je andílek asi tak stejně jako Viky.....a to pouze na fotkách ;-) ;-) ;-)....a nebo když zrovna (child3)..... :-D :-D :-D...., jak se máte (X) (X)....naši [A]....Vy?....už je Viky trošku lépe?....moc na Vás myslíme a držíme palečky at máte ten nepříjemný průjmík už co nejdřív pryč.... (L) (L) (L) (K) (K) (F) (F) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Marie Ch. (majavama) ID 26840, mimibazar.cz/majavama (6.6.2007, 10:07)
...ahóóój Sophinko (child9) (child9) (child9)...vám taky krásný den... (L)...a nejen ten dnešní... (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.6.2007, 23:01)
teto ahoooj (child8).....děkujeme za krásné přáníčko a posíláme (L) (L) (L) (K) (F).... [A] (F) (F) (F) (K)

ODPOVĚDĚT
Denisa K. (domecek) ID 4663, mimibazar.cz/deniskak (6.6.2007, 9:50)
Ahojky Sophinko, taky přejeme krásne ráno a sluníčkový dníček. U nás je to bohužel hodně nevyspalé ráno, Domča dnes v noci udělala rekord, byla vzhůru 6 dlouhých hodín ( a maminka s ní 8-| ) Posílame (K) (L) (K) (L) (K) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.6.2007, 22:59)
Ahooooj holky (child8)....moc děkujeme za krásné přáníčko....den byl opravdu sluníčkový, tak jak jste nám ho přály (L) (L) (L) (K) (K) (F). Doufám, že i přesto že se Dominička vyspinkala tak málo, tak si dnešní den společně s tebou krásně užila!!!!.....a moc tě nezlobila :-) :-) :-) :-)...... držím moc palečky....at je dnešní noc lepší a obě se krásně a dloooouze (child3) (child3) (child3) (child3)..... (L) (K) |:o)

ODPOVĚDĚT