Bugaboo Bee
Maminky, jak jste s ním spokojené, opravdu je za ty peníze tak super? Máme teď Cameleona a přemýšlím, jestli už ho nevyměnit jen za golfky. Na Bee jsem našla i neg. recenze. Měly jste ho jako jediný kočár? Zvládl nerovnosti a třeba i polničky?Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Dana K. (Danakes) ID 41410, mimibazar.cz/danakes (11.2.2015, 22:16)
Bee jsem měla asi před 6 lety, nevím jestli se za tu dobu něco na něm změnilo, ale když mi přišel poštou, tak jsem byla nadšená, ale jakmile jsem do něho dala syna( v té době měl necelý rok) tak nadšení velice rychle přešlo. Byl hrozně malý, úzký.A syn nebyl žádný buclík, ale představa, že ho přikryju ještě dekou, tak se tam tedy moc nevlezl. Musím přiznat, že jízda s ním byla luxusní, krásně se ovládal (ale jezdili jsme jen po asfaltkách, né terén), lehoučký , velký nákup. košík, skladný, ale upřednostňuji tedy pohodlí pro dítě, takže šel po 14 dnech dál. ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra F. (ostruzinka) ID 26525, mimibazar.cz/ostruzinka (11.2.2015, 22:52)
Děkuji, ono ty novější už jsou lepší, ale i na ty jsem četla nějaké neg. recenze (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Smutněnka) ID 142978 (11.2.2015, 21:12)
Já byla maximálně spokojená, po těžkém mutsy bylo tohle peříčko skvělé a za nás i do terénu...Lucka

ODPOVĚDĚT
Petra F. (ostruzinka) ID 26525, mimibazar.cz/ostruzinka (11.2.2015, 22:50)
Děkuji (L)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (11.2.2015, 8:35)
Peti, tak zase já ,-)
Měla jsem na syna Cama a pak stříbrné Bee+.
Na dceru jsem měla Cama a od loňského léta, tedy od jejího roku černé Bee+ a to jsem po 2 měsících měnila za Bee3 ,-)
Teď přes zimu mám kočárky oba, kdyby náhodou bylo hodně sněhu, tak abych mohla na Cama nacvaknout zimní kola. Ale teď na jaře ho prodám a už budu mít jen Beečko. Příští zimu už jí budou dva roky /je zářijová/, takže to už zvládneme jen s golfkama.
V negativních recenzích by mě teda zajímalo, co psali *-)
Plusko je super a trojka už je opravdu hodně vymazlená tím, že má o hodně lepší ty pásy a zpevněnou konstrukci.
Jinak samozřejmě jsou to golfky a ne kočárek do lesa a na pole. Nechte si i Cama se zimníma kolama a máte jistotu, že projedete všude, kočárek pak vezmete podle potřeby.

ODPOVĚDĚT
Petra F. (ostruzinka) ID 26525, mimibazar.cz/ostruzinka (11.2.2015, 13:58)
Peti, já právě toho Cama nechávám zatím kvůli horšímu terénu, ale zase si říkám, že je to zbytečné, kolikrát ho ještě využiju... Počítám s tím, že postupně už kočár nebudeme tak moc používat, tak mě napadla teď rychlá výměna Cama za Bee. Ale pak si říkám, že třeba do lesa, mám na něj i zimní kola... No promýšlím to, jestli to není zbytečné. Golfky mám teď na lítačku Zappky, ale nejsou polohovací...
Recenze byly v tom smyslu, kočár jen do obchodních center, židle na kolečkách, nepohodlné pro dítě...
Ale děkuji za postřehy (L)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (11.2.2015, 14:10)
Naši mají třeba chatu fakt v lese a tam jsem Cama loni využila do lesa se zimníma kolama hodně, ale to malá ještě v létě nechodila, letos si myslím, že už to tak hrozné nebude. Mně teda přijde pohodlný super, dceři je úplně jedno, jestli leží v Bee nebo v Camovi, přitom každé je úplně jiné, v Bee se naopak může víc roztahovat. Já měla u syna v záloze v autě ještě taky nepolohovací Zappky, ale to jsem měla menší auto, teď už postavím do kufru Bee nastojáka, takže beru všude to.

ODPOVĚDĚT
Linda P. (bibimikes) ID 182991 (11.2.2015, 8:23)
My meli Bee od narozeni do tri let, ikdyz od dvou do tri uz dcera dost chodila sama. Spokojenost, ale jsme z Prahy a slouzil hlavne do dvou let. Vam bych doporucila uz spis Maclaren / kamaradky si Bee za Maclerena take vymenily/. Linda (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra F. (ostruzinka) ID 26525, mimibazar.cz/ostruzinka (11.2.2015, 13:52)
Děkuji, i ty mně napadly. (L)

ODPOVĚDĚT