DEDRA nebo BETTERWARE?
Který přivýdělek vám lépe " funguje" ? Čí výrobky jsou kvalitnější a je o ně tedy větší zájem? Jsem zvědavá, zda se k tomu někdo popravdě vyjádří, nebo zda vůbec. Přivýdělky na mmb jsou toho plné a podle reakcí to musí dělat plno z vás. Díky..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (9.2.2015, 14:14)
Paní Hanko - vím, že se na to neptáte, ale snad se nebudete zlobit, když napíšu svoji zkušenost.
Dělala jsem jak Dedru, tak třeba i Avon, Oriflame.
Přestože jsem třeba v Dedře pod sebou měla asi deset lidí, neměla jsem z toho víc než pár stovek měsíčně - a to bylo před dvěma třemi lety.
Dedra bere velké množství zboží (ne drogerii samozřejmě) z Číny, takže mi vadilo, že to, co jsem prodávala za stovku se dá najít na aliexpressu třeba za dvacet korun a zdálo se mi to jako podvod na zákazníka - Dedra se ale vehementně brání a nepřizná to.....

Pokud jsem si chtěla opravdu přivydělat, chodila jsem pak při mateřské do práce a nyní podnikám v oblasti masáží - podle mě si normální člověk (který není vtěrka první kategorie a nejde přes mrtvoly) může přivydělat jen a pouze zase jen prací (F)

ODPOVĚDĚT
lenka w. (enkka) ID 348289 (9.2.2015, 14:44)
souhlasím s paní. Dedra je předražený čínský šmejd.

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (9.2.2015, 9:48)
O Betterware jsem ještě neslyšela.

ODPOVĚDĚT
Hana H. (HaninaR) ID 293468, mimibazar.cz/haninar (9.2.2015, 9:39)
já tedy jen objednávám od dealerů než abych si sama tímto způsobem přivydělávala a musím říci, že mě mnohem více zaujala dedra

ODPOVĚDĚT