Hrášek
Jako příloha k masu kdyz mám z plechu či mrazáku je takový do hněda. V restauraci mívají krasne zelený netušíte odkud by mohl byt?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (6.2.2015, 20:06)
Kupte mražený hrášek (např. v Lidlu - stojí pár korun). Já ho osobně dělám na pánvičce na trošku másla. Nechám trošku prohřát, orestovat, dochutím solí (nebo podle chuti - česnek, oregano, bylinky) a podávám. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Helena H. (EllieH) ID 114587, mimibazar.cz/ellieh (6.2.2015, 17:54)
Kupuji obyč. mražený v Lídlu, vařím v páře a je krásně zelený

ODPOVĚDĚT
Kateřina T. (cvrckova) ID 21626, mimibazar.cz/cvrckova (6.2.2015, 16:59)
Kupujeme Bonduelle nebo Findus a v životě jsem neměla problém s barvičkou, natož pak s chutí (Y) :-$

ODPOVĚDĚT
milka d. (milka1m1) ID 489624 (6.2.2015, 14:31)
Kupuji Bonduel, nebo mražený a je krásně zelený.Z mraženého dělám polévku a je svěží zelená.

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (6.2.2015, 13:18)
z plechu jedině Bonduel, ten je krásně zelený i dobrý

ODPOVĚDĚT
Alena T. (Smaiilicek) ID 143278 (6.2.2015, 11:50)
Vařit jen velmi krátce a nebo spolu se sladkou mraženou kukuřicí podusím na másle a pánvičce a je výborný a jako čerstvý

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (6.2.2015, 11:41)
hrášek nevařím, jen ho v misce zaliju vroucí vodou a nechám stát 3 minuty, je jako čerstvý

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (6.2.2015, 11:18)
Když při vaření přidáte lžičku cukru nebo trochu mlíka, zůstane krásně zelený. Stejně tak brokolice. (F)

ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (žižule) ID 141147, mimibazar.cz/zizule (6.2.2015, 11:13)
Taky kupuju mražený z Lidlu a ani ho nevařím, jen ho ohřeju v mikrovlnce a přidám kousek másla, takhle děláme i sladkou kukuřici (L)

ODPOVĚDĚT
Hana Š. (hanka616) ID 84577, mimibazar.cz/hanka616 (6.2.2015, 11:05)
Já kupuji normální mražený v Lidlu, hodím do vroucí vody a vařím jen krátce a mám vždy krásně zelený.

ODPOVĚDĚT