Kdo pracuje jako masérka na ŽL
Holky, kdo pracujete na živnosťák jako masérky, pedikérky apod....Jak je moc náročné zařízení prostoru, z hlediska hygieny a vybavení...Ta hygiena asi bude kámen úrazu...A za jakých podmínek lze masírovat doma?.děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (17.1.2015, 19:09)
Zajděte se přímo na hygienu zeptat, nebude to tak hrozné. Vysoké požadavky mají tam, kde se pracuje s jídlem.

ODPOVĚDĚT
Barbora Michalcová (masaze) ID 67411, mimibazar.cz/masaze (17.1.2015, 17:50)
Jani, pokud chcete napište mi do vzkazů nebo na mail michalcova.bara@seznam.cz

Masíruji cca 5 let, na ŽL a pracuji na dvou místech, jak ve svém domě - doma, tak v masérně provozovně ve městě, cca 10 km od bydliště.

Uživit se dá velmi dobře (Y)
S hygienou to není tak složité, chcete to mít správné informace na požadavky a vcelku i jejich jednání není problém, zatím jsem měla 2 x kontrolu a nikdy nebyl žádný problém.
Jen je to časově velmi náročné, získat klientelu je také docela těžké,ale po vypracování a zároveň absolvování několika seminářů je úspěch zaručen pokud Vás práce maséra bude naplňovat i po stránce srdeční.....nejen finanční, tak budete spokojená.
Hezký večer Bára

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (16.1.2015, 20:49)
Doma masírovat (oficiálně) nemůžete - jen masírovat u někoho - tzv. mobilní masér - i to se ale musí povolit na hygieně. U nás takhle masírují nejméně dva maséři a asi jim to zatím vychází, já bych do toho nešla.

Nás na kurzu strašili, že hygiena hrůza....se strachem jsem šla na hygienu a opatrně se ptala :). Paní byly neskutečně příjemné, ochotné. Vše jsem měla vyřízené snad do týdne. Na provozovně nebyli, vše stačilo písemně.

Pokud máte nějaký jiný dotaz, nebo to chcete dovysvětlit, tak písněte zprávu, ráda se podělím o zkušenosti.
Masíruji půl roku a jsem maximálně nadšená (F)

ODPOVĚDĚT