Když kožešinka - tak pořádná :-) :-)
bambulky jsou nádherná barvená liška
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 236653 (29.12.2014, 13:56)
Nádhera (Y)

ODPOVĚDĚT
Radka D. (mělnička) ID 41575, mimibazar.cz/melnicka (23.12.2014, 18:05)
Jani krása, ale za jakou cenu? Viděla jste videa chovných farem s těmito zvířaty? Já ano, a bylo mi z toho s prominutím na blití. Zvířata napůl šílená v mini klecích, často si ukousnou ocasy nebo jim chybí tlapka, jak si ji ukousnou, když se jim šprajcne v oku klece :-| A to už vůbec nemluvím o způsobu zabíjení - často zaživa je stahují, hlavně v Číně, z kůže, je to pro ně rychlejší. Jen jim nasadí na krk smyčku a jedou...a proč to všechno? Pravá kožešina je dnes ve světě levnější než kvalitně vyrobená umělá... Možná si budete myslet, že jsem divná, když vám to tu píšu, ale na facebooku dostávám taková videa od přátel pravidelně a je mi z toho hodně smutno (child12)

ODPOVĚDĚT
Jana Č. (lucianek89) ID 288416, mimibazar.cz/lucianek89 (23.12.2014, 20:22)
Radko děkuji za komentář :-( a doufám že jste 100% vegetarián a chodíte v botech z umělé hmoty a doma ani ve svém šatníku nemáte nic z kůže ( kabelky - boty - pásky ) .Protože zvířata se chovají nejenom na kožešinu ale i na jídlo a bohužel ne vždy ve 100% podmínkách :-( a to nemluvím o testech na zvířatech a podobně :-( myslím že do této debaty se nebudeme raději pouštět :-( .Jestli že nemáte ráda kožešiny Váš názor - já je miluji a debatovat o tom nemíním :-( Doma mám kožich - kožené kabelky - kožené boty - a fůru kožešinových věci - a rozhodně se za to nestydím . :-) :-) :-).Bohužel na světě je hodně smutných věcí a myslím že chov kožešinových zvířat je to nejmenší .Krásné svátky

ODPOVĚDĚT
Radka D. (mělnička) ID 41575, mimibazar.cz/melnicka (12.2.2015, 9:02)
Jestliže mohu v rámci svých skromných možností přispět k tomu, abych něco napravila, ráda to udělám. Ne, nejsem vegetariánka stejně jako mnoho zvířat není, ale zabíjet je pro okrasu mi přijde nesmyslné, zvlášť v takových kvantech, takže máte pravdu: kožešinu doma nevlastním, přijde mi to prostě nehumánní. Kožené výrobky jako boty samozřejmě ano, je to trochu o něčem jiném - o praktičnosti, náhražky nemají dlouhou životnost a nejsou vůbec pohodlné. No a kosmetiku používám hlavně Marks and spencer - není testována na zvířatech. (X)

ODPOVĚDĚT
Jana Č. (lucianek89) ID 288416, mimibazar.cz/lucianek89 (upraveno 12.2.2015, 17:34)
Radko - nezlob te se na mě ale za prvé jsem Vám psala že toto řešit s Vámi nebudu - za druhé to jste přemýšlela cca 2 měsice co mi na to odepíšete ????? a za třetí četla jste co jste mi napsala ? jako nehumání je Vám zabíjet zvířata kvůli kožešině ale kožené boty máte ???? to Vám nepřijde nehumání ????? když už jste taková ochránkyně zvířat tak jaký je rozdíl mezi životem lišky a třeba prasete a krávy ?????? tak že lišku zabít ne ale na prasátku a kravičce si pochutnáte a ještě z nich máte boty ???????????? Tak že Vy mi tady nekažte něco o zbytečném zabíjení zvířat .

ODPOVĚDĚT
Martina B. (majulinek) ID 308258 (23.12.2014, 7:04)
Krásné (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT