OBLEČENÍ NA LYŽOVÁNÍ???
Vím, že je ještě brzy, ale prosím, kdo jezdíváte lyžovat, poraďte mi, co oblékáte větším klukům? Je mi jasné lyžařská bunda a kalhoty, čepice, nějaké rukavice, ale co pod to? Nějaké speciální prádlo, flees.mikinu, nebo co všechno? A kolik čeho sebou?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Andrea Z. (andi1) ID 27749, mimibazar.cz/andi1 (29.10.2014, 21:45)
Funkční prádlo máme z Tchiba, mívají sety triko-spodky. Fleesovou mikču silnější, slabší podle mrazu, pod helmu slabou funční čepici nebo outdorový šátek/tunel, lyžařské podkolenky - super jsou Novia nebo kupuju v Lidlu, teď tam zrovna nějak budou v akci. Rukavice alespoň dvoje. Trochu jiné vybavení je na běžky (lyzar)

ODPOVĚDĚT
Jana T. (tichna) ID 84380 (29.10.2014, 21:07)
TED TAKY ŘEŠÍM PRO DCERU V 7 TŘÍDĚ URČITĚ FUNKČNÍ VĚCI RADĚJ PŘIPLATIT ABY SE NEPOTILY MĚLI JSME BUNDU Z KIKU A BUNDU DALŠÍ ROK ZE SPORTU A JE TO HODNĚ VELKÝ ROZDÍL TED RADŠI PŘIPLATÍM A KUPUJI KVALITU (zima) (zima) (zima) (zima) (zima)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (29.10.2014, 20:38)
Oba kluci mají komplety funkčního prádla - pod tím jen slipy. Ostatní vrstvy na to. Podle toho kolik je stupňů mají tílka, trika, slabší mikiny + lyžařské podkolenky. Většinou to trefím dobře a není jim vedro ani zima.
U funkčního prádla pozor na praní, nesmí na něj aviváž.

ODPOVĚDĚT
Sona H. (Sona80) ID 469555 (upraveno 29.10.2014, 20:09)
Funkční prádlo, pokud máte kvalitní zimní set, tak pod bundu stačí funkční triko a funkční mikina. Nedávejte bavlněné triko pod funkční mikinu (bavlna je pod tyto materiály nevhodná - neodvádí pot, nasaje ho a funkční vrstva nestačí pot odvádět). Funkční "kalhoty".
Jinak ještě přidávám..
http://www.sportisimo.cz/poradna/funkcni-pradlo/

Jinak lyžuji v nátělníku a tenčí mikině z merinovlny (vše funkční), na to bundu a je to akorát.

ODPOVĚDĚT