Pečenka ETA - remoska
Uvažuji nad nákupem pečenky nebo remosky z důvodu úspory energie, jsme dva. Máte někdo, jak jste spokojené? Zajímají mě i negativní názory pro nekoupit, nechci zbytečně další krám do bytu. Když se v tom upeče litá buchta, čím řezat, aby se nepoškráb.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (23.10.2014, 12:37)
Leni, taky jsem se tu nedávno ptala (bohužel jsem dotaz smazala), tápu mezi remoskou nebo Fetlonovou od Tefalu a nedávno jsem viděla tuto Pečenku od Ety, tak teď nevím, ale podle příspěvků mi maminky doporučovaly klasickou Remosku, taky jsem slyšela, že je lepší bez toho okénka ve víku... (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (23.10.2014, 11:22)
Mám také remosku, ale nějak ji nepoužívám, vadí mi manipulace s víkem (mám k víku pevně napojenou šňůru). Pak mi vadí, že hřeje jen zvrchu.
Dneska už ale vyrábějí modernější, ta bude určitě praktičtější.

ODPOVĚDĚT
Martina M. (Etoile) ID 8070, mimibazar.cz/Etoile (23.10.2014, 11:01)
peču v remosce i pro pět lidí
1. úspora energie
2. šťavnatosti z remosky v troubě nikdy nedosahnete

mám REMOSKU bez okénka

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (23.10.2014, 9:11)
tak remoska je určitě fajn, doporučuji (Y)
co se týče buchty a jejího řezání v remosce, koupila jsem si v orionu gumový nůž právě na to, je pevný a kupodivu se s ním řeže velmi dobře

Je to tento nůž, používám ho i na plechy od buchet a paráda (Y)
http://www.zasilkovyobchod.cz/eshop-silikonovy-nuz-20-cm-27092.html

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (Brizule) ID 488521 (23.10.2014, 9:23)
Děkuji za příspěvek a také hlavně za odkaz na nůž, skvělé doporučení, také si ho koupím, hodí se mi i na plechy (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (23.10.2014, 10:48)
není zač Leni (L)

ODPOVĚDĚT
Jarmila G. (Jajka123) ID 246473, mimibazar.cz/jajka123 (23.10.2014, 8:12)
U remosky jsou dva druhy-jedna má ten vrchní díl se sklíčkem a u druhé je ten vrch celý nerezový. Já mám bohužel tu se sklem a jídlo se pod ním hůře propeče, je tam nižší teplota. Jinak ji používám skoro pořád, když peču menší množství. Tak ať dobře vyberete.

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (Brizule) ID 488521 (23.10.2014, 8:34)
Aha, to je zajímavý postřeh, děkuji. (L)

ODPOVĚDĚT
Kamila Č. (Piňďová) ID 94842 (23.10.2014, 7:31)
mám remosku, a když v ní peču buchtu tak jí pak vyklopím a krájím, mám teflonku a jde krásně vyklápět (Y)

ODPOVĚDĚT
Martina F. (Martina) ID 291754, mimibazar.cz/martina987 (23.10.2014, 7:25)
mám remosku, už jsem ji koupila i dceři jsme moc spokojené....

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (Brizule) ID 488521 (23.10.2014, 6:58)
Chtěla bych ji asi především na pečení, vařit můžu na plynu. Děkuji za Vaše příspěvky. (F)

ODPOVĚDĚT